Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر عمیدالدین خطیبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به ضرورت رعایت بهداشت فردی برای تأمین سلامت عمومی جامعه، اظهار کرد: علاتم سویه جدید اومیکرون خفیف است ولی سرعت انتشار آن بالاست، به همین شهروندان حتما باید نکات بهداشتی توصیه شده را رعایت کنند.

وی افزود: بر اساس آخرین اطلاعات بدست آمده از کشور‌های درگیر مشخص شده که سردرد، خارش گلو، آبریزش بینی، سرفه خشک، تعریق شبانه و تب از جمله علائم اومیکرون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: کسانی که هنوز واکسن نزده‌اند یا دوز سوم را دریافت نکردند، می‌خواهیم به مراکز تجمیعی مراجعه کنند تا در برابر انتشار این ویروس نیز واکسینه شوند.

خطیبی پرهیز از حضور در تجمع‌های غیربهداشتی را حائز اهمیت دانست و بیان کرد: تنها راه مقابله با شیوع گسترده سویه جدید اومیکرون در استان یزد و کشور رعایت بهداشت فردی، تزریق دز سوم واکسن و استفاده از ماسک است.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اومیکرون استان یزد دانشگاه علوم پزشکی خبرگزاری فارس دکتر خطیبی استفاده از ماسک واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۰۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • پشیمانم!
  • فیلم| اعتراف اشکان خطیبی به زندگی سخت در خارج از ایران؛ خودم به همه چیز پشت پا زدم
  • فیلم| اشکان خطیبی به زندگی سخت در خارج از ایران اعتراف کرد: خودم به همه چیز پشت پا زدم
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • (ویدئو) اشکان خطیبی در اروپا: دیگر توانایی کار کردن ندارم
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است