Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@08:02:12 GMT

پنجره طلایی جمعیت کشور تا ۳۰ سال آینده باز است

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۶۱۰۴۵

پنجره طلایی جمعیت کشور تا ۳۰ سال آینده باز است

ایسنا/زنجان مدیرکل ثبت‌احوال استان زنجان گفت: بنا به اعلام صاحب‌نظران پنجره طلایی جمعیت کشور در خوش‌بینانه‌ترین حالت تا ۳۰ سال آینده باز است و در این دوره باید فکری به حال افزایش و رشد جمعیت جوان کشور کرد

سیدعلی شفیعی در پیش از ظهر امروز (یکم دی‌ماه) در نشست خبری به مناسبت صدو سومین سالگرد تاسیس ثبت‌احوال، اظهار کرد: پایگاه اطلاعات جمعیتی غنی‌ترین پایگاه اطلاعاتی کشور است که بیش از ۲۰۰ هزار پایگاه نقطه‌ای برخط به آن متصل هستند؛ مثلا سامانه سیب وازرت بهداشت بر اساس کد ملی افراد فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اجرای طرح درخت‌واره سببی و نسبی در زنجان، افزود: این طرح درخت‌واره به ازای هر فرد ایجاد شده و نسبیت و سببیت او در آن درج شده و با اطلاعات هویتی ثبت‌احوال مطابقت داده می‌شود.

این مسئول با اشاره به قانون جوانی جمعیت که در ۱۳۹۶ مصوب شده است، ادامه داد: بنا به اعلام صاحب‌نظران پنجره طلایی جمعیت کشور در خوش‌بینانه‌ترین حالت تا ۳۰ سال آینده باز است و در این دوره باید فکری به حال افزایش و رشد جمعیت جوان کشور کرد در همین راستا تسهیلاتی برای این مهم مصوب شده است.

مدیرکل ثبت‌احوال استان زنجان با اشاره به وقایع حیاتی اتفاق افتاده در استان، تصریح کرد: سال گذشته ۱۵ هزار و ۱۴۶ ولادت و ۸۲۲۷ ازدواج ثبت شده که نسبت به سال ۹۸، رشد دارد و در ۹ ماهه امسال ۱۱ هزار و ۳۳۴ ولادت و در ۷ ماهه امسال ۴۹۴۳ ازدواج ثبت شده و نسبت ولادت پسران بیشتر از دختران است.

شفیعی با اشاره به قانون افزایش و جوانی جمعیت که اخیرا به تصویب مجلس شورای اسلامی درآمده است، یادآور شد: در راستای افزایش باروری زنان مسئولیت‌هایی به دانشگاه علوم‌پزشکی در رابطه با افزایش فرزندآوری و تک‌فرزندی محول شده است.

وی افزود: گاهی در رابطه با تفاوت تعداد موالید اعلامی از جانب علوم‌پزشکی و ثبت‌احوال تفاوت وجود دارد که این به دلیل آن است که مثلا در شهرستان طارم موالید اغلب در استان گیلان به دنیا می‌آیند ولی در این استان برای آن‌ها شناسنامه صادر می‌شود که این مهم دلیل بر تفاوت آماری است.

مدیرکل ثبت‌احوال استان زنجان در رابطه با صدور کارت هوشمند ملی، با تاکید بر اینکه پس از تحویل بدنه کارت، ثبت‌احوال اقدام به چاپ آن خواهد کرد، عنوان کرد: بعد از ثبت درخواست کارت هوشمند ملی، حواله‌ای برای افراد صادر می‌شود که تا صدور کارت، این حواله معتبر است و دستگاه‌ها و ادارات اجازه ارائه نکردن خدمات را به این حواله‌ها ندارند. بر اساس آنچه که اعلام شده نیمی از کارت‌های هوشمند ملی درخواست شده در کشور تا پایان سال و مابقی در نیمه اول سال آینده تحویل خواهد شد.

این مسئول در زابطه با موارد مطرح‌شده در رابطه کودک‌همسری، خاطرنشان کرد: بر اساس قانون افرادی که ۱۳ سال تمام داشته باشند با اجازه ولی اجازه ازدواج دارند و کودک‌همسر محسوب نمی‌شوند و برای افراد کمتر از این سن نیز با وجود حکم رشد از دادگاه، اجازه ثبت ازدواج در دفترخانه‌ها وجود دارد و ثبت‌احوال در این امر دخالتی نشده و می‌تواند آمار اعلامی از جانب اداره‌کل ثبت‌اسناد را به عنوان وقایع حیاتی، اعلام کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان کارت هوشمند ملی ثبت احوال ثبت احوال سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۱۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم صبحگاه بسیج پایگاه شهید رسول عسکری دیوان محاسبات کشور با حضور سردار رضا طلایی نیک، سخنگو و معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و همچنین جمعی از مقامات و کارکنان این نهاد نظارتی برگزار شد.

سردار طلایی نیک در این جلسه با گرامی‎داشت یاد و خاطره امام راحل عظیم الشان و شهدای ایران اسلامی، اظهار داشت: «احیای اسلام ناب»، «مردمی بودن انقلاب اسلامی» و «رهبری ولایی»، سه رکنی هستند که طی ۴۵ سال گذشته، مقوم و پیش‎ برنده این نهضت الهی بوده اند.

سخنگوی وزارت دفاع در ادامه خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی به معنای حقیقی کلمه، احیاگر اسلام ناب محمدی (ص) بود که پس از تلاش‌های ناکام رژیم شاهنشاهی در گسترش اسلام ستیزی و زدودن مذهب و معنویت از سطوح گوناگون جامعه، توانست سبکی بی بدیل از الگوی جامعه اسلامی را به جهانیان عرضه دارد.

وی همچنین در تشریح ماهیت مردمی نظام جمهوری اسلامی، بیان داشت: اتکای به مردم، از اساسی‌ترین اصول مکتب امامین انقلاب محسوب می‌شود چراکه هر زمان مشارکت مردم در امور کشور بیشتر بوده، به همان نسبت توفیقات نیز افزایش پیدا کرده است.

سردار طلایی نیک با با بیان اینکه مهمترین شاخصه شعار سال ۱۴۰۳، مشارکت مردم در اقتصاد و تولید است، افزود: تاریخ گواه است که فتوحات در هشت سال دفاع مقدس، درست از زمانی به وجود آمد که موانع حضور مستقیم مردم در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل برداشته شد. بر این اساس، تا زمانی که اقتصاد کشور مردمی نبوده و مردم در عرصه تولید کشور دخیل نباشند، هیچ قدم مؤثری در بهبود اوضاع معیشتی را شاهد نخواهیم بود.

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع در ادامه گفت: شاهکار انقلاب اسلامی در تحقق «رهبری ولایی» بود که با ممزوج نمودن ظرفیت‌های اسلامی و مردمی، افتخارات بزرگی را نصیب ملت کرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از برکات انقلاب اسلامی، پیوند دادن حوزه دفاعی و مردم، از طریق ظرفیتی به نام «بسیج مستضعفین» بود، تصریح کرد: اگرچه بهره مندی از ادوات جنگی پیشرفته نظیر پهپاد و موشک مطلوب بوده و بازدارنده است اما این اراده و خواست ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی بود که عملیات «وعده صادق» علیه رژیم کودک کش صهیونیستی را به سرانجام رساند و بسیاری از معادلات منطقه‌ای و بین المللی را تغییر داد.

سردار رضا طلایی نیک گفت: امروزه بازدارندگی کارآمد، نیازمند قدرت ترکیبی است؛ چون دشمن در دو عرصه جنگ نرم و سخت علیه کشورمان در حال برنامه ریزی است و ما نیز نیازمندیم تا هم‎سطح با این تهدیدات، توانایی‌های خود را ارتقا دهیم.

وی در پایان با بیان اینکه رویکرد پیشگیرانه دیوان محاسبات، موجبات همراهی و همکاری بیش از پیش دستگاه‌ها با این نهاد نظارتی را فراهم نموده است، بیان کرد: مواردی همچون «دیدبانی از بیت المال»، «تحقق انضباط مالی»، «اثربخشی در کاهش فاصله فقر و غنا» و همچنین «مبارزه با فساد و ویژه خواری»، از جمله مواردی است که به حمدالله دیوان محاسبات توانسته نقشی ویژه در تحقق آنها ایفا نماید.

کد خبر 6090016 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • در مقابل هر ۱۰۰ زن فوت شده در ایران چند مرد سال گذشته فوت کردند؟
  • آمار مرگ و میر در سال گذشته
  • طلایی‌نیک:«وعده صادق» بسیاری از معادلات را تغییر داد
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • شناسنامه مهمترین سند کشور است
  • جوانی جمعیت نجات دهنده کشور از آینده هولناک کهنسالی است
  • موسوی سومین طلایی مازندران در پیکار‌های انتخابی ووشو جام جهانی
  • محسن محمدسیفی طلایی شد