Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حمیدرضا پوراسلامی متخصص دندانپزشکی کودکان گفت: شایع‌ترین بیماری‌های رایج در حوزه دهان و دندان کودکان ابتدا پوسیدگی دندان است که این پوسیدگی می‌تواند از سنین خیلی پایین حتی از حدود ۷_۸ ماهگی که تازه دندان‌ها رویش پیدا کردند شروع شود.

او افزود: وقتی که والدین اولین علائم این پوسیدگی را بر سطح دندان‌های پیشین فک بالای فرزند خود دیدند که به شکل تغییر رنگ مینای یا ایجاد حفره کوچک بر سطح مینای دندان است بلافاصله به دندانپزشک مراجعه کنند تا با اقدامات لازم پروسه پوسیدگی را کند یا متوقف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوراسلامی بیان داشت: اصطلاحا به پوسیدگی‌هایی که در این سن پایین و خیلی زود شروع می‌شوند، پوسیدگی زودهنگام دوران کودکی گفته می‌شود.

او تصریح کرد: دیگر بیماری شایع در بین کودکان، التهاب لثه‌ها است، التهاب لثه‌ها می‌تواند چند علت داشته باشد، از جمله علل آن می‌تواند عفونت ویروسی ناشی از تبخال باشد، یعنی درصدی از کودکان زیر سن ۶ سال وقتی اولین بار با ویروس تبخال مواجه می‌شوند ضمن اینکه تب را ایجاد می‌کند روی لثه‌های کودک و حتی روی زبان و مخاط دهان، زخم‌های کوچک سفید رنگ نعلبکی شکلی ایجاد می‌شود که بسیار هم دردناک هستند و این زخم‌ها باعث می‌شود که کودک نتواند غذا و یا حتی آب بخورد.

منخصص دندانپزشکی کودکان گفت: این بیماری هم دوره‌ای حدود ۱۰ روز تا ۲ هفته‌ای دارد و بعد خود به خود بهبود پیدا می‌کند.

او تصریح کرد: از سایر عللی که می‌تواند منجر به عفونت‌های لثه در کودکان شود، می‌توانیم پوسیدگی‌های دندانی که باعث گیر غذایی می‌شوند و این گیر غذایی می‌تواند باعث ایجاد عفونت و التهاب لثه شود را نام ببریم؛ از علائم این وضعیت هم می‌توان به ایجاد قرمزی و درد شدید در لثه اشاره کرد.

پوراسلامی گفت: از دیگر مواردی که می‌توان به عنوان بیماری دهان و دندان کودکان نام ببریم، بیماری عفونت‌های دندانی است که این عفونت خودش را به شکل آبسه نشان می‌دهد که در حقیقت پوسیدگی دندان سبب عفونت ریشه دندان و التهاب و وجود آبسه بر روی لثه شده است؛ باید گفت که درمان دندان پوسیده علاج این التهاب و عفونت لثه است.
انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دهان و دندان پوسیدگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۵۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود