Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@02:29:04 GMT

محدودیت‌های کرونایی در آلمان افزایش می‌یابد

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۶۶۸۴۹

محدودیت‌های کرونایی در آلمان افزایش می‌یابد

دولت آلمان تصمیم گرفته است که محدودیت‌های کرونایی بیشتری را برای فصل تعطیلات اعمال کند؛ همه افراد، صرف نظر از وضعیت مصونیت نسبت به کووید ۱۹، باید از ۲۸ دسامبر، تعاملات اجتماعی را محدود کنند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، دولت همچنین وضعیت "واکسینه شده یا بهبودی" را برای کارمندان در کلینیک‌ها، خانه‌های سالمندان و موارد مشابه تعیین کرده است که از ۱۵ مارس ۲۰۲۲ اجرایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تدابیر جدید حداقل تا ۷ ژانویه، زمانی که دولت برای تعیین وضعیت جدید و سنجش موفقیت محدودیت‎‌ها در کنترل اومیکرون تشکیل شود، پا بر جا خواهد بود.

در آغاز ماه دسامبر، آلمان اقداماتی را برای فاصله گذاری اجتماعی انجام داد که تجمعات اجتماعی را برای افراد واکسینه نشده محدود می‌کرد. مقامات اکنون این اقدام را گسترش می‌دهند تا همه افراد را تحت پوشش قرار دهد؛ از ۲۸ دسامبر، مجامع خصوصی نمی‌تواند شامل بیش از ۱۰ نفر باشد.

در صورت حضور افراد واکسینه نشده در این اجتماع، شرکت کنندگان باید محدود به خانواده شرکت کنندگان واکسینه نشده و حداکثر دو نفر از خانواده دیگری باشد. کودکان زیر ۱۴ سال شامل این محدودیت نمی‌شوند.

تنها افراد واکسینه شده یا بهبودیافته و در مواردی افرادی با آزمایش PCR منفی می‌توانند در رویدادهای فرهنگی و تفریحی شرکت کنند. با این حال، باشگاه‌ها و مراکز تفریحی شبانه پس از ۲۸ دسامبر بسته خواهد شد.

مغازه‌ها همچنان برای افراد واکسینه نشده ممنوع خواهد بود، مگر برای خدمات ضروری مانند فروشگاه‌های مواد غذایی و داروخانه‌ها.

در شب سال نو، فروش مواد آتش‌بازی ممنوع خواهد شد. دولت اکیداً به شهروندان توصیه می‌کند که آتش بازی به راه نیندازند، زیرا آسیب‌های احتمالی ممکن است سیستم مراقبت‌های بهداشتی را به طور غیر ضروری تحت فشار قرار دهد.

در نهایت، افراد برای استفاده از حمل و نقل عمومی محلی و همچنین برای مسافت‌های طولانی به گواهی سبز معتبر نیاز دارند. این بدان معناست که شهروندان باید واکسینه شده باشند و یا آزمایش PCR آن‌ها منفی باشد؛ نباید بیشتر از ۲۴ ساعت از تست کرونا مسافران گذشته باشد.

روز گذشته شورای اخلاق آلمان - یک نهاد متخصص که به جنبه‌های اخلاقی، علمی، پزشکی و اجتماعی تصمیمات سیاستی خاص می‌پردازد - به نفع دستور الزام واکسن صحبت کرد. این پیشرفت به دلیل ترس از نوع رو به رشد Omicron است.

علاوه بر این، ۱۳ نفر از ۲۴ عضو شورا موافق دستور عمومی واکسن هستند. در همین حال، هفت نفر طرفدار یک دستور جزئی هستند که مشاغل خاص پرخطر و همچنین افراد در گروه‌های آسیب پذیر را هدف قرار می‌دهد.

اعلامیه نهایی آنها که توسط ۲۰ نفر از ۲۴ عضو امضا شده بیان می‌کند که دستور واکسن به عنوان یک اقدام محافظتی در برابر عواقب جدی همه‌گیری قابل توجیه است.

پارلمان در آغاز سال ۲۰۲۲ به واکسیناسیون اجباری رأی خواهد داد. اولاف شولز صدراعظم نیز قبلاً به نفع این اقدام صحبت کرده است.

کد خبر 543842

منبع: ایمنا

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی محدودیت کرونایی کرونا در آلمان کووید ۱۹ کرونا در جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق افراد واکسینه واکسینه نشده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۶۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • اختیارات استان‌ها در اجرای طرح مولد سازی افزایش می‌یابد
  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح در نوار غزه
  • ابلاغ مصوبه افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • دمای هوای کرمانشاه افزایش می‌یابد
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • تظاهرات حامیان فلسطین در برلین