Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اسماعیل‌ زارعی‌کوشا روز پنجشنبه در دیدار با امام جمعه بانه و شورای افتا این شهرستان اظهار داشت: در سفر امروز به بانه، بعد از بررسی مشکل آب، منطقه ویژه اقتصادی و آزاد تجاری از نزدیک بررسی خواهد شد.

وی اضافه کرد: ایجاد مناطق ویژه اقتصادی و آزاد تجاری بانه و مریوان، نه تنها کاری برای توسعه اقتصادی بانه و استان خواهد بود بلکه زمینه بسیار خوبی برای رونق کشور فراهم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کردستان با بیان اینکه رییس جمهور نگاه ویژه‌ای به استان به ویژه بانه دارد، افزود: تمام تلاش ما این است با برطرف کردن مشکلات، شاهد توسعه هر چه بیشتر اقتصاد در بانه باشیم.

زارعی کوشا با اشاره به اینکه علما به عنوان مرجع همواره در خدمت مردم و گره گشای آنان بوده و هستند، ادامه داد: نقطه اشتراک بین علما و مسوولان خدمت به مردم است و مدیران هم باید از این فرصت برای گره گشایی از مسائل و مشکلات مردم گام بردارند.

وی به ارزش والای شهیدان شیخ الاسلام و برهان عالی در میان مردم اشاره کرد و گفت: مسوولیت ما وقتی ارزشمند است که بتوانیم به مردم خدمت صادقانه ای داشته باشیم.

امام جمعه بانه نیز با بیان اینکه مردم این شهرستان همواره متعهد به نظام اسلامی بوده‌اند، اظهار داشت: این شهرستان همیشه سرافزار است و علما و مردم این خطه متعهد به نظام، ارزش‌های اسلامی و انقلاب بوده‌اند و برای اعتلای کشور تلاش کرده اند.

ماموستا عبدالرحمن خدایی از تلاش و زحمات فرماندار این شهرستان تقدیر کرد و افزود: امیدواریم فرماندار در جایگاه خود ابقا شود اما دخالتی در انتصابات مدیران نمی‌کنیم.

ماموستا عباسی امام جمعه روستای بوالحسن بانه نیز در این دیدار گفت: مردم بانه در اوایل تاریخ اسلام به اختیار دینی مشهور بوده و آن را تاکنون حفظ کرده اند و همچنان بر ارزش‌های دینی پایبند بوده و هستند.

وی با اشاره به رای ۱۰۰ درصدی مردم بانه به جمهوری اسلامی در سال ۱۳۵۸ ادامه داد: بانه‌ای‌ها همیشه دلسوز نظام و انقلاب بوده‌اند و برای ترقی کشور تلاش کرده‌اند و در سخت ترین شرایط نیز پای انقلاب بوده اند، پس شایسته بهترین خدمات هستند.

امام جمعه روستای بوالحسن با بیان اینکه اغلب مردم بانه کم درآمد هستند، افزود: چهار سال است بازارچه‌های مرزی به روی پیله‌وران بسته شده و امیدواریم بزودی بازگشایی شود تا منبع درآمدی برای مردم این شهرستان باشد.

برچسب‌ها اسماعیل زارعی کوشا کردستان سنندج بانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسماعیل زارعی کوشا کردستان سنندج اسماعیل زارعی کوشا کردستان سنندج بانه امام جمعه بوده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۶۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: باید با برنامه پیش برویم و در این استان تولید ثروت کنیم و این ثروت در تمام بخش‌های اقتصادی منطقه توزیع شود و همه مردم از آن بهرمند شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی امروز در جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: وظیفه ستاد اقتصادی، طراحی بخش‌های مختلف اقتصادی است که به ما راه توسعه، توانمندسازی و روش‌های اقتصادی را نشان دهد و در این زمینه باید سیاست گذاری کند.

وی با بیان اینکه ستاد اقتصادی باید نحوه مشارکت مردم و روش اجرا را سیاست گذاری و بر روی راهبردهای اصلی تمرکز داشته باشد، افزود: باید به جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان کمک کنیم و آنها را پای کار پروژه‌های بزرگ این استان بیاوریم و با فروش سهام، مشارکت مردم را در طرح های اقتصادی افزایش دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان و دانشجویان را باید در قالب تعاونی‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی مشارکت دهیم و این امر باید به سرعت توسعه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از 54 درصد از دانشجویان استان در رشته‌های علوم انسانی در حال تحصیل هستند و در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، شیلات، تجارت، معادن و صنایع فرآوری با کمبود و فقدان طراح متخصص و نخبه مواجه هستیم. شرکت‌هایی داریم که تولیدات کم ولی ارزآوری زیاد برای سیستان و بلوچستان دارند و باید روی این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری ویژه شود.

کرمی ادامه داد: در بخش کشاورزی و داروهای گیاهی کارخانه‌ای برای فرآوری داروهای گیاهی در سیستان و بلوچستان نداریم و این محصول به صورت خام در بازار عرضه می‌شود، باید این سرمایه در استان فرآوری شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید جوانان و دانش آموزان را توانمند و ذهن‌های آنان را برای توسعه طرح‌های اقتصادی آماده کنیم، زیرا بخشی از ایده‌ها خیال پردازی است که توسط ذهن دانش آموزان صورت می‌گیرد و  به مرور زمان تبدیل به محصول می‌شود. به فضل الهی و توکل بر خداوند شرایط حال حاضر را تغییر می‌دهیم و یقین داریم با عنایت‌های الهی این امر شدنی است.

کرمی با تاکید بر اینکه کاری که با تلاش انجام می‌شود با دعا حل نمی‌شود، افزود: خداوند متعال راه حل را برای ما مشخص کرده و به همین دلیل است که پیامبر گرامی می‌فرماید؛ «کار، تلاش و کوشش عبادت است» و کارمندان زمانی که به یاد و در راه خدا و مردم کار و تلاش می‌کنند در واقع عبادت و عمل صالح انجام دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • برای حل مشکل مسکن کارگران از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده شود
  • جزئیات جدید از شهادت مرزبان هنگ مرزی بانه + تصویر
  • جزئیات نحوه شهادت مرزبان هنگ مرزی بانه
  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود
  • دولت دنبال رفع دغدغه‌های معلمان است + فیلم
  • تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • استاندار تهران: اتباع غیرمجاز بازگردانده می‌شوند
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه برای کارگران ساختمانی کردستان