Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهاد دانشگاهی در جوابیه‌ای به خبرگزاری فارس ضمن توصیه به رعایت اخلاق و انصاف، کشمکش‌های سیاسی را بزرگترین مانع این نهاد برای انجام مأموریت‌هایش دانست.

به گزارش ایسنا، در پی انتشار مطلبی در خبرگزاری فارس با عنوان «اعتراض جمعی از اعضای جهاددانشگاهی به سیاسی کاری‌های این نهاد»، جهاددانشگاهی در جوابیه‌ای به این خبرگزاری توضیحاتی را برای تنویر افکار عمومی مخاطبان منتشر کرد که در آن با توصیه به رعایت اخلاق و انصاف، کشمکش‌های سیاسی را بزرگترین مانع این نهاد برای انجام مأموریت‌هایش دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جوابیه‌ جهاد دانشگاهی خطاب به پیام تیرانداز، مدیرعامل خبرگزاری فارس آمده است:

«در پی انتشار مطلبی در سرویس تعلیم و تربیت آن خبرگزاری با عنوان "اعتراض جمعی از اعضای جهاددانشگاهی به سیاسی کاری‌های این نهاد" به تاریخ ۱۴۰۰/۹/۳۰ توضیحات زیر برای تنویر افکار عمومی مخاطبان ارسال می‌شود؛ خواهشمند است دستور فرمایید نسبت به انتشار آن در خروجی سایت خبرگزاری و در سرویس مذکور اقدام بایسته نمایند. 

۱- عموم مردم عزیز و مسئولان دلسوز کشور و بیش از آنان، همکاران محترم عضو جهاددانشگاهی واقفند که کشمکش‌های سیاسی بزرگترین مانع بر سر راه فعالیت‌های راقی این نهاد و انجام مأموریت‌هایش در راه پیشرفت کشور است؛ این دیدگاه و حفاظت از ساحت جهاددانشگاهی برای دور ماندن از دام‌های سیاسی که هم اکنون به فرهنگ اقدام و عمل این نهاد تبدیل شده، مرهون توصیه‌های رهبر معظم انقلاب است که همواره در پی ارایه گزارش‌ها و در دیدارهای مختلف پس از ابراز خرسندی از اجرای طرح‌های کلان فناورانه به دست محققان جوان جهاددانشگاهی تاکید فرموده‌اند. اقدامات این نهاد بالاتر و ارزشمندتر از مجادلات جاری سیاسی توسط برخی مجموعه‌های سیاسی است که بعضاً کشور را متضرر می‌نمایند. لذا طرح اتهام سیاسی کاری و سیاسی بازی برای ناظران منصف که با فعالیت‌های جهاددانشگاهی آشنایی دارند محلی از اعراب ندارد و اتفاقاً یکی از اهداف برپایی نمایشگاه دستاوردهای این نهاد، ارایه و بیان این اصل اساسی است که کار سطح بالای علمی، فناورانه و فرهنگی تنها در محیطی بدون جنجال‌ها و جناح بازی‌های بی‌حاصل سیاسی شکل گرفته و به نتیجه می‌رسد.

۲- برنامه‌ریزی و برپایی نمایشگاه جامع توانمندی‌ها و دستاوردهای یک نهاد انقلابی در همه حوزه‌های مأموریتی در بازه زمانی هر ۱۰ سال یک بار آن هم در شرایطی که دولت جدید، مستقر شده و مدیران ارشد اجرائی که غالباً کارفرمایان پروژه‌های کلان جهاددانشگاهی هستند در وضعیت تثبیت قرار گرفته‌اند و همچنین قوای مقننه و قضاییه در دوره جدید، برنامه‌های تحولی خود را آغاز کرده‌اند، اقدامی کاملاً طبیعی و در جهت توسعه همکاری‌ها و هماهنگی‌ها و معرفی ملموس‌تر ظرفیت‌های جهاددانشگاهی محسوب می‌شود. به ویژه اینکه از آغاز همه‌گیری کرونا تا امروز که نزدیک به دو سال می‌گذرد، کشور در حال حاضر در بهترین شرایط قرار گرفته است و امکان برپایی نمایشگاه در این سطح مهیاست.

۳- جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد برخاسته از انقلاب اسلامی از هر امکان، فرصت و ابزاری برای تحقق تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی از جمله معرفی و تبیین اقدامات مؤثر جهادی و امید آفرینی در بین اقشار مردم به ویژه جوانان بهره می‌گیرد و عمیقا معتقد است در شرایط حساس کنونی و فضاسازی‌های دشمنان، بالا بردن سرمایه اجتماعی و مقابله با خباثت‌های نرم بدخواهان ایران اسلامی از اوجب واجبات است.

۴- برخلاف آنچه که ادعا شده است تغییرات افراد در جهاددانشگاهی به نسبت موضوعاتی همچون حفظ فرهنگ جهادی، حرکت در مسیر توسعه علمی و فناورانه و ترویج خودباوری و توان ملی از اهمیت کمتری نزد جهادگران جهاددانشگاهی برخوردار است و مشابه فرآیندی که در نظام سیاسی کشور برای انتخاب و تعیین مسئولان کشور طی می‌شود، در این نهاد نیز وفق مقررات و اساسنامه مصوب‌اش، صورت می پذیرد؛ لذا حاشیه‌سازی و ترجیح منفعت‌های شخصی سیاسی به منافع عمومی جهاددانشگاهی را امری ناپسند می‌دانیم و همگان را به رعایت اخلاق و انصاف توصیه می‌کنیم». 

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خبرگزاری فارس جهاد دانشگاهی کشمکش های سیاسی خبرگزاری فارس بزرگترین مانع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۷۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معدن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) از بهره‌برداری قریب‌الوقوع فاز نخست کارخانه سرب و روی مهدی‌آباد به عنوان بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور، تا پایان خرداد ۱۴۰۳ با حضور مقامات رسمی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا موثقی‌نیا، در حاشیه یک مراسم معدنی، با بیان اینکه فاز نخست طرح احداث کارخانه‌های فرآوری سرب و روی مهدی‌آباد با ظرفیت تولید ۲۰۰ هزارتن کنسانتره روی سولفیدی در مراحل نهایی تست گرم است، اظهار کرد: در حال حاضر تولید کنسانتره به صورت آزمایشی در این کارخانه در حال انجام است و به‌زودی با رفع ایرادات جزئی در بخش سیستم‌های کنترلی کارخانه، تنظیم و کالیبراسیون سیستم‌های ابزار دقیق، خط تولید به صورت پیوسته محقق خواهد شد.

رئیس هیات‌عامل ایمیدرو ضمن اشاره به سرمایه‌گذاری قابل توجه بخش‌خصوصی در طرح ملی احداث کارخانه‌های فرآوری سرب و روی مهدی‌آباد تصریح کرد: در این طرح، بخش‌خصوصی ۱۰۰ها میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده که بخشی از این سرمایه‌گذاری، مربوط به ایجاد زیرساخت‌ها بوده است.

وی خاطرنشان کرد: آماده‌سازی معدن با بیش از ۱۰۰ میلیون تن پیش باطله‌برداری، تامین آب با ظرفیت ۱۰۰ لیتر بر ثانیه از محل تصفیه‌خانه شهر یزد در فاصله ۱۰۰ کیلومتری، تامین برق با احداث پست ۴۰۰/۱۳۲/۳۳ کیلوولت و ایجاد خط انتقال ۱۳۲ کیلوولت به طول ۲۷ کیلومتر، از اقدامات بخش‌ خصوصی در این زمینه بوده است.

موثقی‌نیا ضمن اشاره به هدف نهایی طرح احداث کارخانه‌های فرآوری سرب و روی مهدی آباد، گفت: تولید سالانه ۴۰۰ هزار تن کنسانتره روی با عیار حداقل ۳۵ درصد به عنوان محصول اصلی و نیز تولید ۸۰ هزارتن کنسانتره سرب- نقره با عیار ۶۰ درصد سرب به‌ عنوان محصولات جانبی، در دو فاز بعدی پیش‌بینی شده است. از دیگر نکات مثبت این پروژه اشتغال بالغ بر  ۶۰۰ نفر از متخصصان و نیروی‌های اغلب بومی در مجموعه سرب و روی مهدی‌آباد، است.

گفتی است معدن سرب و روی  مهدی‌آباد در استان یزد، با دارا بودن بیش از ۷۰۰ میلیون تن ذخیره زمین‌شناسی سرب و روی و حدود ۱۷۰ میلیون تن ذخیره قابل استخراج، دومین ذخیره جهان محسوب می‌شود و با این پشتوانه توانسته بزرگ‌ترین پروژه تولید کنسانتره روی خاورمیانه را در دل خود جای دهد.

این معدن قرار است در سه فاز در مجموع به ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تن کنسانتره روی به همراه ۸۰ هزار تن کنسانتره سرب-نقره دست پیدا که اکنون فاز نخست آن مراحل انتهایی را طی می‌کند.

با راه‌اندازی تنها فاز نخست این پروژه عظیم، بزرگترین کارخانه فرآوری سرب و روی کشور متولد خواهد شد. در این مرحله، سالانه با ورودی دو میلیون تن خاک معدن، ۲۰۰ هزار تن کنسانتره سولفیدی با عیار۳۵ درصد روی تولید می‌شود.

پیش از این، حمیدرضا حمایت- مدیر مجتمع سرب و روی و باریت مهدی آباد و مجری طرح جامع سرب و روی کشور- ضمن اشاره به قرارگیری ۷۵ درصد از ذخایر قابل استخراج سرب و روی کشور در مهدی‌آباد خاطرنشان کرده بود: ظرفیت کارخانه‌های تولید شمش روی کشور ۴۹۰ هزار تن و تولید واقعی شمش حدود ۲۲۰ هزار تن است که با ورود مهدی آباد به عرصه تولید و بهره‌برداری از فازهای سولفیدی مهدی آباد، بخش اعظم ظرفیت خالی کارخانه‌های تولید شمش روی کشور (حدود ۱۴۰ هزار تن) پوشش داده خواهد شد.

وی در خصوص تامین زیرساخت های اصلی این پروژه گفته بود: اجرای طرح تأمین آب کارخانه مهدی‌آباد با احداث خط لوله‌ای به طول ١٠٠ کیلومتر از محل تصفیه خانه شهر یزد پیش‌تر راه‌اندازی شد، که بزرگترین طرح انتقال پساب کشور به صنعت محسوب می‌شود. 

حمایت همچنین ضمن اشاره به اهمیت استفاده از تولیدات ملی تصریح کرد: در همین راستا در این واحد صنعتی و معدنی حتی الامکان از تجهیزات بومی و ساخت داخل استفاده شده است، به طوری که ۶۰ درصد از کل تجهیزات استفاده شده در این طرح از تولیدات داخلی بوده و همچنین تجهیزات خارجی تامین شده از بهترین برندهای مطرح در دنیا هستند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • زاکانی به حواشی قرارداد چینی واکنش نشان داد/ شکایت می‌کنیم
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد چینی: شکایت می‌کنیم
  • برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه/آب منطقه‌ای آذربایجان غربی جوابیه داد
  • سفر فضاپیمای چینی به قسمت دوردست ماه آغاز شد
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه در فارس
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور