Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز پژوهش ‌های مجلس شورای اسلامی با طرح فعلی نمایندگان برای صیانت از فضای مجازی، با ۶دلیل بنیادی مخالفت کرد و البته وزارت ارتباطات نیز اصلاحیه‌ای درخصوص این طرح به مجلس داد که در راس آن تغییر نام طرح موسوم به صیانت از فضای مجازی دیده می‌شود. ناطقان: طرح جنجالی تعدادی از نمایندگان مجلس "موسوم به صیانت از فضای مجازی" که در ماه‌های اخیر به یکی از چالش‌های ذهنی افکارعمومی تبدیل شده است، روز گذشته با انتشار گزارشی از درون خود قوه مقننه مجددا در صدر اخبار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در شش بند مخالفتش را با طرح صیانت از فضای مجازی اعلام کرد که برخی عناوینش عبارتند از: ایرادات حقوقی قابل‌توجه در نقض اصول متعدد قانون اساسی، کاهش سرمایه اجتماعی نهادی، ضعف در برخورداری از ایده مشخص برای حکمرانی فضای مجازی، ایجاد بی‌ثباتی در قوانین و مقررات اقتصادی، به مخاطره افتادن امنیت سرمایه‌گذاری و پیش‌بینی‌ناپذیری محیط کسب‌وکار، احتمال مسدودی گسترده و بدون آمادگی درصورت اجرای مفاد قانون یا عدم اجرای قانون به‌خاطر مخاطرات آن و...

عیسی زارع وزیرارتباطات دولت سیزدهم نیز در ابتدای هفته جاری درخصوص جزئیات پیشنهاداتی که از سوی دولت جدید برای تکمیل یا بهبود طرح فعلی صیانت به مجلس داده است گفت: ما هیچ‌گونه ملاحظه محرمانگی روی این طرح نداشتیم و قصدمان این بود در صورتی که مجلس پیشنهادات ما را برای بررسی بپذیرد، آن را اعلام عمومی کنیم.

روز گذشته خبرگزاری مهر به بررسی پیشنهادات تکمیلی وزارت ارتباطات به مجلس درخصوص طرح صیانت پرداخت و از جمله مواردی که در این اصلاحیه به چشم می‌خورد؛ تغییر عنوان طرح، اضافه شدن نیروی انتظامی به کارگروه مدیریت گذرگاه مرزی، جرم‌انگاری درخصوص فعالیت تجاری در زمینه فیلترشکن و... است.


به گزارش ناطقان؛ بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهای قوه مقننه در نامه ای به کمیسیون صیانت مجلس تصریح کرد: "علی‌رغم آنکه انتظار میرفت فرایند بررسی طرح براساس روال ماده ۱۴۲ آئین نامه داخلی مجلس در مرکز پژوهش‌ها طی شود، ولی این فرایند به شیوه دیگری مراحل خود را در کمیسیون ویژه درحال طی نمودن است. به هر روی با عنایت به موارد پیش گفته، این مرکز برای بازنگری در طرح نیازمند تخصیص زمان بیشتری است و نسخه فعلی طرح صیانت قابلیت اصلاح در زمان اندک را ندارد".

حالا این سوال مطرح است طرح جنجالی که با ۶ایراد بنیادی و مبنایی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و مخالفت گسترده فعالان بخش، نخبگان و افکارعمومی مواجه است، چگونه قرار است با چند اصلاحیه از سوی وزارت ارتباطات یا چکش کاری سرپایی تعدادی از نمایندگان در کمیسیون مربوطه رفع نقص شود و نگرانی‌های افکار عمومی را مرتفع کند؟


شاید با دیدن درخواست "تغییر نام" طرح که در اصلاحات پیشنهادی وزارت ارتباطات برای ترمیم طرح صیانت دیده می‌شود، یاد شعار مشهور "ما میگیم شاه نمیخوایم، نخست وزیر عوض میشه" در سال ۵۷بیفتیم که حالا نیز برخی گمان می‌کنند ایرادات فنی و بنیادی نخبگان و مراکز پژوهشی رسمی کشور به طرح صیانت با تغییرنام و چند اصلاحیه ریز و درشت رفع می‌شود و مردم نیز راضی می‌شوند.
برچسب ها: شبکه های اجتماعی ، صیانت ، تلگرام ، ناطقان ، ارتباطات ، افکار عمومی ، نگرانی ، مجلس ، مردم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی صیانت تلگرام ناطقان ارتباطات افکار عمومی نگرانی مجلس مردم صیانت از فضای مجازی وزارت ارتباطات مرکز پژوهش طرح صیانت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۷۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی

به رغم برخی سیاه نمایی‌ها در رسانه‌های معاند و فضای مجازی در خصوص تصویر ایران در افکار مردم جهان ویدیویی به تازگی منتشر شده که نادرست بودن این ادعاها را ثابت می‌کند.

به گزارش ایسنا، در ویدیویی که در ادامه مشاهده می‌کنید شامل نظرات جالب یک شهروند خارجی درباره ایران و ایرانیان است:

منبع: چند ثانیه

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • هلدینگ خلیج فارس اسیر فضای مجازی نمی‌شود
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی تصویب شد
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی