Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان هلند برای چهار متهم به سرنگونی یک هواپیمای مسافربری بر فراز آسمان اوکراین در سال ۲۰۱۴ تقاضای حبس ابد کرد. در این حادثه یک هواپیمای مسافربری شرکت هواپیمایی مالزی سرنگون شد و تمام ۲۹۸ سرنشین آن جان باختند.

به گزارش «انرژی امروز» از دویچه وله، دادستانی هلند در خاتمه رسیدگی به پرونده سرنگونی یک هواپیمای مسافربری در آسمان اوکراین برای یک شهروند جدایی‌طلب اوکراینی و سه روسی تقاضای حبس ابد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده دادستان هلند روز چهارشنبه ۲۲ دسامبر در دادگاه جنایی شهر آمستردام این چهار نفر را متهم کرد که عامل «قتل بی‌رحمانه» ۲۹۸ سرنشین یک هواپیمای مسافربری متعلق به شرکت هواپیمایی مالزی در سال ۲۰۱۴ هستند.

بر اساس کیفرخواست این پرونده، بوئینگ مسافربری شرکت مالزیایی در آسمان اوکراین هدف یک موشک روسی مدل Buk قرار گرفته و سرنگون شده است.

پرواز شماره MH17 شرکت هواپیمایی مالزی از آمستردام به مقصد کوالالامپور در پرواز بوده و اغلب مسافران آن هلندی بوده‌اند.

متهمان این پرونده اتهام‌های دادستانی هلند علیه خود را رد می‌کنند. روسیه نیز ادعا می‌کند هواپیمای شرکت مالزیایی هدف یک موشک روسی قرار نگرفته است.

دادگاه رسیدگی به این پرونده از ابتدای سال ۲۰۲۰ کار خود را آغاز کرد و انتظار می‌رود حکم قاضی آن سال آینده صادر شود.

سقوط این هواپیمای مسافربری در بحبوبه درگیری نظامی در شرق اوکراین میان جدایی‌طلبان مورد پشتیبانی روسیه و نیروهای وفادار به دولت کی‌یف رخ داد.

روسیه هر گونه دخالت در این حادثه را انکار کرده و بر همین اساس گمان نمی‌رود که متهمان این پرونده را در اختیار نیروهای انتظامی و دستگاه قضائی هلند قرار دهد.

برچسب هااوکراین روسیه مالزی هلند

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: اوکراین روسیه مالزی هلند آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو یک هواپیمای مسافربری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۹۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، آمریکا یک ناوگان از هواپیماهای آخرالزمانی در اختیار خواهد داشت که طبق گزارش ها نشانه ای از آمادگی این کشور برای جنگ جهانی سوم است.

نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای توسعه هواپیماهایی امضا کرده که جایگزین بویینگ های قدیمی می شوند که برای حفاظت از رییس جمهور طی حملات هسته ای استفاده می شد.

این بودجه به شرکت سیرا نوادا تخصیص یافته که جانشین هواپیمای E-۴B Nightwatch می شود که دارای یک پست فرماندهی متحرک و قادر به مقاومت در برابر انفجارهای هسته ای و تاثیرات الکترومغناطیسی است. طبق پیش بینی ها این پروژه «مرکز عملیات هوابرد بقا»(Survival Airborne Operations Center) نام گرفته و تا ۲۰۳۶ میلادی تکمیل می شود.

در این میان نیروهای هوایی آمریکا ناوگانی متشکل از ۴ هواپیمایE-۴B در اختیار دارد که حداقل یکی از آنها همیشه در وضعیت آماده باش است. اما این هواپیماهای بویینگ قدیمی شده و برخی قطعات آنها نیز منسوخ شده اند.

شرکت سیرا نوادا در همین زمینه اعلام کرده مشغول ساخت یک مرکز کنترل هوابرد برای آینده است. در بیانیه شرکت آمده است: چنین مرکزی در حقیقت یک هواپیمای بسیار مخصوص است که فرماندهی، کنترل و ارتباطات حیاتی طی رویدادهای اضطراری در سطح ملی را برای رییس جمهور ، وزیر دفاع و رییس ستاد مشترک آمریکا فراهم می کند.

البته هنوز جزییاتی از طراحی هواپیما منتشر نشده اما احتمالا مشابه E-۴B Nightwatch خواهد بود.

هواپیماهای آخرالزمانی فعلی دارای سیستم ارتباطات ماهواره ای پیشرفته، حفاظ های گرمایشی و هسته ای ، سیستم کنترل آکوستیک، سیستم تهویه هوای پیشرفته برای خنک نگه داشتن قطعات الکتریکی هستند.

همچنین این هواپیماها قادر به سوختگیری در هوا هستند و می توانند به مدت ۳۵.۴ ساعت در هوا و در حالت عملیاتی بمانند. موتورهای چنین هواپیمایی که قادر به حمل ۸۰۰ هزار پوند هستند، ۵۲۵۰۰ پوند پیشرانش دارند. هر هواپیمای E-۴B حدود ۲۳۱ فوت طول و پهنای بال آنها ۱۹۵ فوت است. ساخت هریک از این هواپیماها ۲۲۳ میلیون دلار هزینه دارد.

کد خبر 6092725 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • بررسی پرونده متهمان فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان
  • رسیدگی به پرونده متهمان فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان
  • سارقان اموال ٣٠٠ میلیارد ریالی در البرز دستگیر شدند
  • نگاهی به بی‌بدن|متهمان ردیف اول قتل که قاتل نیستند!
  • متقاضیان خرید مسکن حتما بخوانند
  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران
  • باند کلاهبرداری ۲۰۰۰ میلیاردی املاک در مازندران متلاشی شد
  • انهدام باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی در مازندران
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • نقص فنی در پرواز هواپیمای مشهد-تهران