Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی ملک لی تحلیلگر تکنیکال بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با تحلیل تکنیکال شاخص کل با دید کوتاه مدت گفت: در تحلیل‌های قبلی انتظار داشتیم شاخص با برخورد به کف کانال نزولی، یک رشد کوتاه مدت را شاهد باشد که این هفته محقق شد. شاخص کل در اولین روز هفته با عدد یک میلیون و ۲۹۳ هزار واحد شروع به کار کرد و در پایان هفته و رشد بیش از ۵ درصدی، به عدد یک میلیون و ۳۵۹ هزار واحد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: همچنان انتظار رشد از شاخص را در هفته آینده داریم و چنان چه شاخص بتواند کانال نزولی را پرقدرت به سمت بالا بشکند، می‌توان تحلیل جدیدی ارائه داد و گفت که روند صعودی میان مدت آغاز شده است.

ملک لی در رابطه با شاخص فرابورس در بازه زمانی کوتاه مدت گفت: شاخص کل فرابورس نیز به خوبی به حمایت‌های خود (خط روند زرد رنگ، محدوده میدلاین کانال نزولی و محدوده فیبو ۰.۷۸) واکنش نشان داد و مثبت شد به طوری که در روز شنبه با عدد ۱۸۵۷۰ واحد کار خود را آغاز کرد و در پایان هفته و حدود ۱.۲۲ درصد افزایش، به عدد ۱۸۷۸۰ واحد رسید. انتظار از این شاخص نیز طبق تصاویر مشخص شده است. چنان چه بتواند کانال نزولی فعلی را با قدرت به سمت بالا بشکند، می‌توان گفت روند جدید صعودی آغاز شده است.

او در رابطه با شاخص هم وزن  بورس با دید کوتاه مدت نیز گفت: اما شاخص کل هم وزن که نماگر بهتری از وضعیت بورس تهران هست، عملکرد ضعیف تری داشت. این شاخص در روز شنبه با عدد ۳۴۴ هزار واحد شروع به کار کرد و پس از ۳.۹ درصد افزایش، در پایان هفته به عدد ۳۵۷ هزار واحد رسید. این شاخص نیز بایستی مقاومت خود (باکس سبز رنگ محدوده ۳۶۵ هزار واحد) را بشکند تا بتوانیم به صعود میان مدت چشم بدوزیم. شایان ذکر است دیدگاه‌های فوق صرفا تکنیکال بوده و عوامل و اخبار زیادی می تواند بر روند این شاخص‌ها تاثیر بگذارد.

ملک لی در ادامه به بررسی و تحلیل  بلند مدت‌تر سناریوهای پیش روی شاخص‌های بورس پرداخت و در رابطه با رفتار شاخص کل بورس گفت: براي شاخص کل در تايم هفتگي (بلندمدت) و با توجه به رسيدن به انتهاي مثلث، دو سناريو مطرح است. سناريو اول (آبي رنگ) با احتمال بالاتر اينکه، شاخص با قدرت از مثلث به سمت بالا عبور کرده و پس از يک اُفت کوتاه مدت, به سوي هدف یک میلیون 900 هزار واحد حرکت کند. سناريو دوم (قرمز رنگ) با احتمال پايين تر اين که شاخص نتواند از مثلث عبور کرده و آن را به سمت پايين بشکند که در اين صورت اهداف در تصوير مشخص  است .

او افزود: براي شاخص کل فرابورس در تايم هفتگي (بلندمدت) با توجه به واگرايي در انديکاتور RSI و همچنين تکرار سناریو مشابه سال 93 در چند ماه اخیر, انتظار رشد يا افزايش شارپ را نخواهيم داشت، لذا انتظار مي رود شاخص در کانال آبي مشخص شده در نمودار زیر به حرکت خود ادامه دهد.

ملک لی گفت: براي شاخص هم وزن در تايم هفتگي (بلندمدت) نيز انتظار رشد يا ريزش شارپ نخواهيم داشت و با توجه به واگرايي ضعيف در انديکاتور RSI, احتمال يک رشد کوتاه مدت و سپس ادامه حرکت در کانال آبي رنگ مشخص شده در نمودار را خواهيم داشت.

او در خصوص روش‌های به کار رفته در این تحلیل تکنیکال گفت: لازم به ذکر است که در این تحلیل از روش‌های "پرایس اکشن"، "سیستم معاملاتی ایچیموکو" و "سطوح فیبوناچی" برای تعیین سطوح مقاومت، حمایت و همچنین "اندیکاتور RSI" جهت تایید این سطوح استفاده شده است. روش پرایس اکشن، به تازگی مورد توجه تحلیلگران تکنیکال قرار گرفته که به خوبی می تواند سطوح حمایت و مقاومت را نشان دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تحلیل تکنیکال شاخص کل شاخص بورس شاخص فرابورس شاخص هم وزن کانال نزولی هزار واحد کوتاه مدت شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۱۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟

امتداد - نرخ اسکناس آمریکایی در بازار روز گذشته مجددا به کانال پایین‌تر بازگشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت دلار آزاد در روزهای اخیر در حال رفت و برگشت میان کانال‌های ۶۰، ۶۱ و ۶۲ هزار تومانی بوده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:ورود و خروج معامله‌گران به بازار در کنار قدرت‌نمایی اخبار در حال تحت تاثیر قرار دادن نرخ ارز است. به عقیده کارشناسان کف و سقف تقریبی دلار در حال حاضر نیمه نخست کانال ۶۰ هزار تومانی و مرز کانال‌های ۶۲ و ۶۳ هزار تومانی است.

تابلوهای بازار ارز تهران در روز گذشته قرمز بود. پس از اصلاح نرخ صورت گرفته در بازار روز سه‌شنبه و رشد نرخ‌ها در این روز، روند بازار در روز گذشته مجددا کاهشی شد. به‌نظر می‌رسد دلار در روز سه‌شنبه سقف مقاومت جدید خود را محک زده است.

سیگنال‌های موجود در اخبار به نفع بازارساز است. اخباری مانند گشایش‌های ارزی جدید و احتمال تداوم یافتن مذاکرات با غرب و از همه مهم‌تر آمار و ارقام منتشر شده در رابطه با میزان فروش نفت کشور در ماه‌های اخیر، از جمله مواردی است که در کنترل انتظارات تورمی به بازارساز کمک می‌کند. حال باید دید بانک مرکزی با توجه به ذخایر ارزی خود مایل به ثبات‌بخشی به بازار است یا تمایل دارد نرخ ارز به روند کاهشی خود ادامه دهد. کاهش دمای بازار ارز

دیروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران کاهشی بود. هر برگ اسکناس دلار آزاد که در روز سه‌شنبه با رشد قیمت هزار و ۵۵۰ تومانی به نیمه کانال ۶۲ هزار تومانی رسیده بود، فعالیت خود در بازار صبح روز گذشته را با افت قیمتی حدود ۵۰۰ تومانی در مرز کانال‌های ۶۱ و ۶۲هزار آغاز کرد.

در ادامه بازار دیروز روند کاهشی این ارز شدت بیشتری به خود گرفت به‌صورتی که آخرین نرخ نقدی بازار با اختلافی ۸۰۰ تومانی نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۶۱ هزار و ۷۵۰ تومان ثبت شد. این در حالی است که روند کاهشی ارزهای دیگر بازار مانند یورو و پوند از دلار نیز شدیدتر بود. هر برگ اسکناس یورو در عصر روز گذشته حدود هزار و ۱۵۰ تومان ارزان‌تر از نرخ پیشین در رقم ۶۶ هزار و ۱۵۰ تومان معامله شد. پوند نیز با افت قیمتی هزار و ۳۰۰ تومانی در رقم ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش رسید. برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • روند ۴۰ پروژه شاخص شهر را به‌صورت جزئی بررسی می‌کنم
  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • آغاز روند کاهشی دما در زنجان
  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم