Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «محسن مجرد» عصر پنجشنبه در جلسه شناسایی فرصت‌های سرمایه گذاری در ساوه و جذب سرمایه گذاران کشور امارات گفت: با توجه به وجود حدود ۴۰۰ هزار ایرانی در کشور امارات، در این کشور مراجعاتی از سوی سرمایه گذاران ایرانی وجود دارد در حالی که می‌توانیم این سرمایه گذاران را به داخل کشور از جمله ساوه هدایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جذب این سرمایه گذاران موجب منفعت شهر و کشور خواهد شد، افزود: با تهیه یک بانک اطلاعاتی از ظرفیت‌های مهم شهر ساوه می توانیم در این زمینه موفق‌تر عمل کنیم.

سرکنسولگری اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در امارات ادامه داد: نکته قابل توجه در امارات، سرعت اجرای پروژه‌هاست درحالی که در کشور ما بروکراسی‌های اداری طولانی است و می‌بایست فرآیند اداری طرح‌ها چابک سازی شود و و با نگاه به ظرفیت‌های شهر از سرمایه گذاران داخلی و خارجی استفاده کنیم.

دکتر احمدیان دبیر اجرایی فراکسیون کارآفرینان مجلس شورای اسلامی نیز اعلام کرد: مجلس آمادگی هر گونه همکاری و مساعدت لازم در زمینه بررسی و شناسایی زمینه ها و فرصت‌های سرمایه گذاری در شهر ساوه را دارد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر ساوه گفت: در ساوه شاهد تنوع طرح‌ها و ظرفیت های شهری در بخش‌های تاریخی، سنتی، آیینی، مذهبی، انرژی‌های تجدید پذیر هستیم که در این مسیر باید چشم اندازها و وظیفه نهادها مشخص و بر آن اساس حرکت کنیم.

«کبری طاهری» ضمن تشریح شاخص‌های تاثیرگذار در توسعه پایدار شهری، بیان کرد: تهیه بانک اطلاعاتی منسجم از ظرفیت‌های این شهر در بخش‌های مختلف لازم است و از سویی ما باید بتوانیم با یک تبلیغات گسترده این فرصت‌ها را به سرمایه گذاران خارجی معرفی کنیم.

در پایان از طرح‌های آماده واگذاری به سرمایه گذاران و نیز جاذبه‌های گردشگری و تاریخی شهرساوه بازدید به عمل آمد.

برچسب‌ها ساوه استان مرکزی سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه استان مرکزی سرمایه گذاری ساوه استان مرکزی سرمایه گذاری سرمایه گذاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۱۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت در آیین سوگواری مهاجران افغانستانی مقیم مشهد به مناسبت سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع) در حسینیه هراتی‌های گفت:  ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع جدید را ندارد، قبلا فردی به عنوان پناهنده و در شرایط خاص به ایران می‌آمد، اما این که امروز هرکسی غیرقانونی از مرز‌ها عبور کند و بیاید ایران، قابل قبول نیست.

اصغر بلوکیان افزود: ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد و طبیعی است حجم خدمات برای اتباع قانونی مقیم ایران کاهش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: کمبود فضای آموزشی برای اتباع مجاز یکی از مشکلاتی است که در پی ورود اتباع غیرقانونی به ایران ایجاد می‌شود، چون تعداد اتباع مجاز و ظرفیت مدرسه‌ها برای این اتباع، محدود و از پیش تعیین شده است و حضور اتباع جدید خدمت رسانی برای این افراد را با مشکل مواجه می‌کند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت با اشاره به ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی مقیم ایران افزود: تقریبا هفته‌ای ۳۰۰ پرونده از استان‌ها برای دریافت مجوز ارائه خدمات به بیماری‌های خاص اتباع خارجی به سازمان ملی مهاجرت ارسال می‌شود، اما وقتی انبوه اتباع غیرمجاز وارد ایران شوند نمی‌توانیم این گونه خدمات خاص را به همه اتباع بدهیم و این موضوع برای اشتغال، دانشگاه، بیمه و سایر موارد نیز صدق می‌کند.

بلوکیان با بیان اینکه حاکمیت کنونی افغانستان باید زمینه‌های امنیتی و معیشتی بازگشت مهاجران مقیم این کشور در ایران را فراهم کند گفت: این طور نمی‌شود که حاکمیت افغانستان خودش را از مسوولیت مهاجران و مردم این کشور سبک دوش کند و تازه گاهی اوقات پارازیت هم بدهد بلکه باید زمینه بازگشت همه اتباع افغانستانی را نیز فراهم کند.

وی گفت: ظرفیت‌های علمی، اقتصادی و سرمایه گذاری افغانستان باید به کشورشان بازگردند و حاکمیت کنونی افغانستان باید از این افراد برای آبادانی کشورش استفاده کند، چرا افغانستان باید همین طور خرابه و بدون فناوری بماند و بقیه کشور‌ها پیشرفت کنند؟

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت افزود: جامعه افغانستان در همه حوزه‌ها نخبه دارد، چرا فرزند مسلمان و نخبه افغانستانی تلاش کند خود را به اروپا، کانادا و استرالیا برساند و جایی و برای کسانی کار کند که آنها عامل ایجاد مشکلات در افغانستان هستند، حتی گاهی سفارتخانه‌های خارجی و برخی در پوشش سازمان‌های مردم نهاد برای جذب نخبه‌های افغانستانی در دیگر کشور‌ها فراخوان می‌دهند.

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • معرفی فرصت‌های صادراتی استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود