Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، جلسه بررسی و ساماندهی سواحل روستا‌های چپاقلی و صیدآباد شهرستان بندر ترکمن با حضور جمعی از مسئولان استان گلستان برگزار شد. 

نماینده مردم شهرستان‌های غرب استان در مجلس شورای اسلامی در  این جلسه گفت: در سال‌های ابتدایی دهه ۷۰ با پیشروی آب دریا روستا‌های چپاقلی و صیدآباد دچار آب‌گرفتگی شدند که موجب جابه‌جایی ساکنین روستا به موقعیت فعلی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالجلال ایری ادامه داد: در حال حاضر مردم بومی منطقه به دلیل پس‌روی آب دریا اشتغال خود را که وابسته به دریا بود ازدست‌داده‌اند و مطالبه دارند تا در مکان قبلی روستا طرحی گردشگری ایجاد شود تا زمینه ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی برای مردم منطقه را فراهم کند.

او گفت: ایجاد اشتغال در مناطق مختلف باید بر اساس بستر‌ها و ظرفیت‌های محیطی هر منطقه باشد که در منطقه چپاقلی و صیدآباد این ظرفیت محیطی دسترسی به دریا است و این روستا‌ها با بهره‌مندی از این پتانسیل می‌توانند محل مناسبی برای توسعه فعالیت‌های گردشگری باشند.

نماینده مردم شهرستان‌های گمیشان، بندر ترکمن، کردکوی و بندر گز در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز گردشگری به سمتی رفته است که گردشگران به‌جای اقامت و حضور در هتل و مجموعه‌های مجلل غالباً تمایل به حضور در اقامتگاه‌های بوم‌گردی و فضا‌های سنتی را دارند و علاقه‌مندند ارتباط بیشتری با محیط برقرار کنند.

او گفت: این برقراری ارتباط با محیط و طرح‌های بوم‌گردی و سنتی می‌تواند یکی از ظرفیت‌های طرح گردشگری ساماندهی سواحل روستایی چپاقلی و صیدآباد باشد.

طرح ساماندهی سواحل روستا‌های چپاقلی و صیدآباد در حال تدوین است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان نیز در جلسه بررسی و ساماندهی سواحل روستا‌های چپاقلی و صیدآباد، گفت: برای پیگیری ایجاد طرحی گردشگری در سواحل دارای پتانسیل روستا‌های چپاقلی و صیدآباد جلساتی را با اداره‌کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تشکیل دادیم و با بازدید‌های مختلف با حضور مدیران ملی، استانی و شهرستانی از منطقه، پتانسیل موجود ارزیابی و بررسی شد و در حال حاضر طرح جامعی برای ساماندهی سواحل این دو روستا در حال تدوین است.

احمد تجری ادامه داد: این طرح گردشگری در قالب فضا‌هایی ازجمله تأسیسات اقامتی، پذیرایی، بوم‌گردی، آبزی‌پروری، گردشگری ساحلی، تفریحی و.. در دست تهیه است تا پس از طی مراحل، دریافت مجوز‌ها و تصویب زمینه توسعه صنعت گردشگری در منطقه را فراهم سازد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان گفت: با تشکیل این جلسه به دنبال این هستیم تا با توجه به شرایط و قوانین دستگاه‌های اجرایی مرتبط با اجرای طرح گردشگری در ساحل روستا‌های چپاقلی و صیدآباد به تدوین و اجرای بهتر این طرح و درنهایت توسعه گردشگری و ایجاد اشتغال برای مردم بومی منطقه کمک شود.

او گفت: برای نخستین اقدامات نیاز است تا مسئولان محلی با تشکیل شرکت تعاونی از اهالی روستا‌های چپاقلی و صیدآباد برای دریافت مجوز‌های اولیه پیگیری کنند تا هم‌زمان با تدوین طرح جامع گردشگری منطقه، فرآیند اخذ مجوز‌ها اجرایی شود.

انتهای پیام/ق 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تدوین طرح جامع گردشگری سواحل گلستان روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۱۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره‌های حقوقی و قضایی برای اعضای شورا‌ها در گلستان

حیدر آسیابی رییس کل دادگستری گلستان در نشست با اعضای شورا‌های اسلامی شهر و روستای استان گفت: متاسفانه بخش مهمی از تخلفات و جرایم در حوزه شورا‌های شهر به علت ناآشنایی اعضای این شورا‌ها نسبت به قوانین، مقررات و تکالیف حوزه کاری این اعضاست و همان طور که خود اعضا در این جلسه درخواست داشتند برای آشنایی اعضا با این قوانین آماده برگزاری دوره‌های آموزشی هستیم.

آسیابی افزود: هدف از ایجاد تشکیلات شورا‌های اسلامی شهر و روستا فراهم کردن بستر برای مشارکت مردم در اداره امور مربوط به شهر و روستای محل زندگی آنان است.

او گفت: بیشترین خدمات دادگستری گلستان در حوزه حقوق عامه مربوط به روستاهاست که یکی از شاخص‌ترین موارد آن مصوبه شورای حفظ حقوق بیت المال بود که درنتیجه ۱۵ هزار مسکن روستایی در ۳۰۰ روستای استان تعیین تکلیف و سنددار شد.

وی افزود: از اعضای شورا‌های اسلامی شهر و روستا انتظار داریم، بیشتر از دیگران به قانون احترام بگذارند و آن را رعایت کنند.

وی گفت: از آنجا که وظایف شورا عمدتا به حقوق عمومی بر می‌گردد باید ارتباط نزدیکی بین شورا‌ها و دادستان باشد.

علی اکبر بصیرنیا رئیس شورای اسلامی گلستان هم در این جلسه گفت: هدف از برگزاری این جلسه بررسی راهکار‌های استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها در کنار دستگاه قضایی برای خدمت به مردم است.

وی افزود: در گلستان سه هزار و ۴۰۳ نفر عضو شورا‌های اسلامی شهر و روستا‌ها هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌های حقوقی و قضایی برای اعضای شورا‌ها در گلستان
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری