Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمدجواد ابطحی در گفتگو با خبرنگار سیاسی ایسکانیوز، با اشاره به نقش دیپلماسی میدان در تقویت دیپلماسی‌ مذاکرات اظهار کرد: در بازی‌های سیاسی که قدرت‌های استکباری و در رأس آنها آمریکا و رژیم صهیونیستی بعد از انقلاب با ملت ایران شروع کردند، هرجا مقاومت کردیم و جلوی زیاده‌خواهی‌ها ایستادیم، پیروز بودیم و هرجا تعلل کردیم آنها از ما امتیاز گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یاآورشد: این زیاده‌خواهی‌ها فقط سیاست غرب در قبال ایران نبود، بلکه سیاست‌های زیاده‌خواهانه آنها در تمام منطقه حاکم بود.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در نفی سازش با زیاده‌خواهان با استناد به بیتی از صائب تبریزی مبنی بر اینکه «ابراز عجز پیش ستمگر ز ابلهی‌ست، اشک کباب باعث طغیان آتش است»، خاطرنشان کرد: آقایان این تجربه را داشتند که در میدان دیپلماسی لبخند و التماس نتیجه‌ای نگرفتند تا دیپلماسی میدان در مقام عمل ظاهر شد.

ابطحی اضافه کرد: قدرت دیپلماسی میدان بود که سبب شد ایران بتواند کودتای ترکیه را با یک تلفن مدیریت کند یا یمن را با یک استراتژی نجات دهد.

وی آزادسازی سوریه و عراق از چنگال داعش که با خوی وحشی‌گری لرزه به اندام تمام کشورهای عالم انداخته بود را حاصل فداکاری‌های مردان میدان دانست و بیان کرد:  تحقیر سربازان آمریکایی و انگلیسی همگی از ثمرات دیپلماسی میدان بود که فضایی ایجاد کرد تا سیاستمداران بتوانند در مذاکرات قوی‌تر عمل کنند.

وی گفت: اگر امروز آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای نمی‌تواند خواسته خود را به جمهوری اسلامی تحمیل و آمریکا جرأت تهدید نظامی ندارد به خاطر تقویت توان مقاومت میدان است.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس دهم خاطرنشان کرد: رزمایش پیامبر اعظم 17 دنیا مات را مبهوت قدرت رزمی و دفاعی جوانان سلحشور نسل بعد از انقلاب کرد. لذا لذا عزت کشور در گرو تقویت نیروی مقاومت و بازدارندکیت است.

ابطحی گفت: رونالد ریگان در تبلیغات انتخاباتی خود به شکست شوروی سابق اشاره و بیان می‌کند که خرس‌ها از جنگل گریخته‌اند، اما عقل حکم می‌کند ما اسلحه را زمین نگذاریم. این شعار رئیس جمهور آمریکا بود. در حالی که عده‌ای در کشور تمام دستاوردهای افتخار آفرین عملیات میدانی را انکار می‌کنند و تمام رسانه‌های خارجی و وابسته داخلی را کمک می‌گیرند تا کشور از تقویت توان دفاعی خود دست بردارد.

وی تصریح کرد: وضعیت اقتصادی امروز کشور حاصل ضعف مدیریتی است وگرنه مردان میدان در هر عرصه‌ای که حضور یافتند، با غرور برگشتند و همین است که آمریکا و رژیم صهیونیستی این توانایی‌ها را می‌بینند و دیگر جرأت تهدید نظامی ایران را ندارند.

معصومه رضاییان کد خبر: 1122907 برچسب‌ها مرد میدان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مرد میدان دیپلماسی میدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۳۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم در توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران با کشور‌های همسایه، دیپلماسی انرژی دولت را به عنوان راهبردی مهم در راستای تحقق آن هدف معرفی کرد.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «سید جواد حسینی کیا» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم اظهار کرد: در حال حاضر نگاه این دولت، افزایش تعاملات با کشور‌های همسایه و منطقه است. دولت سیزدهم در طول چند سال گذشته سعی داشته به جای دست پا زدن برای افزایش همکاری‌های اقتصادی ایران با چند کشور اروپایی، روابط خود با کشور‌های همسایه را توسعه و تعمیق دهد. این دولت سعی کرده با اتخاذ چنین رویکردی منافع ملی ایران را به بهترین نحو ممکن محقق سازد.


این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: افزایش تعاملات ایران با کشور‌های همسایه در حوزه انرژی یقیناً منفعت بسیار زیادی را برای کشورمان به ارمغان خواهد آورد. تداوم دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم می‌تواند به افزایش ثبات سیاسی در منطقه و همینطور تامین منافع تمامی کشور‌های همسایه منتج شود؛ لذا، این سیاست دولت به نفع ایران و همه کشور‌های مجاور خواهد بود.


وی تاکید کرد: یکی از مهمترین ویژگی دولت سیزدهم این است که به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات، به فکر سیاست گذاری‌های فعال در راستای فروش نفت و گاز و استفاده از درآمد‌های حاصله برای رشد اقتصادی کشور است. بر اثر همین سیاست گذاری‌ها بود که ما توانستیم زمینه را برای فروش منابع نفت و گاز را فراهم کنیم و به رشد اقتصادی مطلوب سال گذشته برسیم.


وی در پایان خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی و فروش نفت و گاز کشور بر اثر سیاست گذاری‌های درست و تلاش مسئولان به دست آمد. تجربه ثابت کرده است، هر جا به داشته هایمان اتکا کرده‌ایم و به توان داخلی اعتماد داشتیم، نتیجه خوبی برای اقتصاد ایران حاصل شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت خام ، گاز ، صادرات نفت ، دیپلماسی انرژی ، وزارت نفت ، دولت سیزدهم لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9z

دیگر خبرها

  • تثبیت صدرنشینی تیم کاراته مردان دانشگاه آزاد اسلامی در سوپرلیگ
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • بیداری دنیا در قبال مسئله فلسطین مرهون جبهه مقاومت است
  • تقویت کننده موی مردانه
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • دانشگاه‌ها؛ پاشنه آشیل دولت آمریکا / عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است   
  • حکومت‌های منطقه با جبهه مقاومت همراهی کنند
  • دیپلماسی و میدان، پای کار «آبیِ ایرانی»/ نگاهی به مواضع مقامات کشوری و لشکری در روز خلیج فارس
  • جنبش های دانشجویی اخیر ریشه در فطرت های بشری دارد
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد