Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@15:31:31 GMT

افزایش حقوق معلمان بعد از رتبه بندی چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۷۴۴۷۳

افزایش حقوق معلمان بعد از رتبه بندی چقدر است؟

محمد وحیدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب لایحه رتبه بندی معلمان در مجلس، گفت: ممکن است لایحه‌ای که در مجلس مصوب شد ایراداتی داشته باشد، البته هر قانونی که نوشته می شود ممکن است نقاط ضعف و قوتی داشته باشد که در مرحله اجرا باید ضعف‌ها را با اصلاح قانون برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه پس از اجرایی شدن رتبه بندی معلمان پرداخت‌ها مبتنی بر عدالت و رقابت‌پذیری خواهد بود، افزود:پس از اجرایی شدن قانون  یک معلم به مانند سایر کارکنان دولت که کار خودشان  را انجام می دهند حقوقی را دریافت می‌کند ولی برای کار اضافه‌تر تشویق ‌می‌شود که این موضوع برای ارتقا نظام آموزشی کشور هم مناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده بحنورد در مجلس با تاکید بر اینکه رتبه‌بندی معلمان نظام مشوقی برای معلمان است، افزود: در نظام رتبه‌بندی که مجلس مصوب کرده است فرآیندهای وجود دارد که به معلمان این انگیزه را می‌دهد تا با علاقه بیشتری به کار خود بپردازند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه طبق مصوبه مجلس رتبه بندی معلمان در 5 رتبه آموزشیار مربی، آموزشیار معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم تقسیم شده است، اظهار داشت: طبق مصوبه مجلس دریافتی معلمان  80 درصد حداقل دریافتی مربی پایه یک دانشگاه تهران به عنوان پایه رتبه‌بندی قرار داده شد ضمن اینکه پایه دریافتی برای رتبه اول 8 میلیون و هشتصد هزار تومان تعیین شد و افزایش سایر رتبه‌ها بر اساس درصدهای دیده شده در قالب 10، 15، 12، 10 و 5 بین رتبه‌ها تعیین شده است.

وحیدی درباره اعتبار در نظر گرفته شده برای  اجرای نظام رتبه‌بندی معلمان، عنوان کرد:این اعتبار تا پایان سال 12 هزار و پانصد میلیارد تومان تعیین شده و برای سال آینده نیز مبلغ 25 هزار میلیارد تومان تعیین شده است که ممکن است در کمیسیون تلفیق بودجه 1401 افزایش پیدا کند.

وی گفت:  البته عدد کنونی که دولت در لایحه بودجه برای اجرای رتبه بندی معلمان تعیین کرده است بر مبنای نیاز واقعی نیست و فقط این میزان پیش‌بینی شده است اما دولت متعهد شده است که مبلغ 12 هزار و پانصد میلیارد را برای امسال قطعی پرداخت کند./تسنیم

منبع: فردا

کلیدواژه: لایحه رتبه بندی معلمان رتبه بندی معلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۴۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیداحمد فاضل‌زاده رئیس مؤسسه ISC گفت: پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام‌های رتبه‌بندی معتبر در سطح بین المللی است که در سال ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

وی افزود: در گزارش اخیر رتبه بندی دانشگاه ­های آسیایی سال ۲۰۲۴ از ایران تعداد ۷۳ دانشگاه حضور داشته اند که ۴ دانشگاه کشور در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفته اند. رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴، تعداد ۷۳۹ دانشگاه را از ۳۱ کشور در بردارد. همانند سال‌های گذشته، کشور ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه بیشترین تعداد دانشگاه را در این رتبه بندی دارد و هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. رتبه‌های اول تا دهم در جدول ۱ قابل مشاهده است.

 

رئیس موسسه ISC گفت: سهم ایران از نظر تعداد دانشگاه‌های رتبه بندی تایمز آسیایی ۲۰۲۴، ۷۳ دانشگاه است که در حدود ۱۰ درصد دانشگاه‌های این رتبه بندی را شامل می‌شود که در جدول ۲ قابل مشاهده است.

جدول ۲: تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز آسیا در سال‌های مختلف

 

فاضل زاده افزود: در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴، تعداد ۷۳ دانشگاه از ایران حضور دارند. دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران، تهران و صنعتی شیراز به ترتیب رتبه اول تا پنجم ایران را کسب کردند. نتایج دانشگاه‌های ایران در جدول ۳ قابل مشاهده است.

جدول ۳: جایگاه دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز کشور‌های آسیایی سال ۲۰۲۴

 

عملکرد دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی قاره آسیا در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

رئیس موسسه ISC گفت: از میان کشور‌های اسلامی قاره آسیا، در مجموع ۳۰۶ دانشگاه از ۱۷ کشور اسلامی در رتبه بندی ۲۰۲۴ حضور دارند این در حالی است که در رتبه بندی ۲۰۲۳ این تعداد ۲۵۳ دانشگاه بوده است. از لحاظ تعداد حضور دانشگاه، کشور ترکیه و ایران به ترتیب با ۷۵ و ۷۳ دانشگاه، بیشترین حضور را داشته اند.

 

دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی با رتبه ۱۰۰ و کمتر، در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ در جدول ۴ قابل مشاهده است.

جدول ۴: دانشگاه‌های برتر کشور‌های اسلامی در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

 

 روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

فاضل زاده گفت: روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ مانند رتبه بندی جهانی تایمز، به طور قابل توجهی تغییر کرده است. تعداد شاخص‌های مورد استفاده از ۱۳ به ۱۸ شاخص رسیده است با این حال مانند روش­شناسی پیشین، شاخص­های عملکردی در ۵ معیار کلی قرار دارند: آموزش، پژوهش، کیفیت پژوهش، چشم انداز بین المللی و صنعت. جدول ۵ شاخص‌های مورد استفاده در هر معیار را نشان می­ دهد.

وی افزود: روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی تایمز است با این تفاوت که در رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی این شاخص‌ها جهت رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی مجددا تنظیم و وزن دهی می‌شوند.

جدول ۵. معیار‌ها و شاخص ­های رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

دیگر خبرها

  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم