Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه این صندوق با روش هم‌سرمایه‌گذاری پشتیبان استارت‌آپ‌ها و طرح‌های سرمایه‌پذیر است، از تزریق ۸۴۴ میلیارد تومان از سوی این صندوق به اکوسیستم استارت‌آپی کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر سیاوش ملکی‌فر در ششمین یلدای کارآفرینان استارت‌آپی ایران با اشاره به جایگاه صندوق نوآوری در اکوسیستم نوآوری کشور گفت: تشکیل این صندوق به موجب مصوبه سال ۸۹ مجلس شورای اسلامی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این صندوق با سرمایه سه هزار میلیارد تومانی در راستای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و تامین مالی طرح‌های نوآورانه تشکیل شد. 

ملکی‌فر، خدمات صندوق نوآوری را در چهار دسته اصلی تسهیلات، ضمانت‌نامه، سرمایه‌گذاری و توانمندسازی(کمک بلاعوض) دانست و ادامه داد: علاوه بر اینها بسته حمایتی صندوق نوآوری شامل معافیت‌های مالیاتی و گمرکی و کمک به سازمان نیروهای مسلح و شهرداری برای گذراندن دوره سربازی مدیران و کارمندان شرکت‌های دانش‌بنیان تایید شده از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ‌است.

به گفته وی، در قانون مصوب تشکیل صندوق نوآوری ذکر شده است که سالانه نیم درصد از بودجه عمومی ‌دولت به عنوان سرمایه اولیه به صندوق نوآوری پرداخت شود.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان تاسیس شده در کشور را ۶۵۰۰ شرکت اعلام کرد و افزود: ورودی شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه‌ها و شتابدهنده‌ها است که باید این مراکز تقویت شوند تا تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان افزایش یابد.

ملکی‌فر با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی با روش هم‌سرمایه‌گذاری به پشتیبانی از استارت‌آپ‌ها و طرح‌های سرمایه‌پذیر می‌پردازد، اظهار کرد: در این راستا ما تاکنون با ۱۳ شتابدهنده وارد هم‌سرمایه‌گذاری شده‌ایم و در ۲۶ طرح استارت‌آپی به میزان ۳۲.۳ میلیارد تومان با این شتابدهنده‌ها سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی در مدل هم‌سرمایه‌گذاری هیچگاه خود را رقیب بخش خصوصی نمی‌داند و در مدیریت طرح‌های نوآورانه دخالت نمی‌کند، افزود: امروز صندوق نوآوری به جای اینکه رقیب بخش خصوصی باشد، منابعش را در اختیار بخش خصوصی و بازیگران اکوسیستم قرار داده است و تاکنون نیز ۸۴۴ میلیارد تومان به اکوسیستم استارت‌آپی کشور تزریق کرده است.

به نقل از روابط عمومی ‌صندوق نوآوری و شکوفایی، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه به فعالیت صندوق‌های جسورانه بورسی در کشور نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۷ صندوق جسورانه بورسی و خصوصی در حال پذیره‌نویسی هستند که مجموعه سرمایه آن‌ها ۲۸۰۰ میلیارد تومان است. صندوق نوآوری نیز تاکنون در تاسیس ۱۰ صندوق جسورانه بورسی مشارکت کرده است.

ملکی‌فر در پایان با اشاره به مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی با صندوق‌های پژوهش و فناوری در طرح‌های استارت‌آپی و سرمایه‌پذیر، یادآور شد: ما با ۴۶ صندوق پژوهش و فناوری قرارداد سرمایه‌گذاری داریم و با ۳۳ صندوق هم وارد سرمایه‌گذاری شده‌ایم.

منبع: الف

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان هم سرمایه گذاری میلیارد تومان استارت آپی ملکی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۷۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: در اکوسیستم فناوری و نوآوری هدف افزایش سهم تولید اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالصی داخلی از محل توانمندسازی شرکت‌های فعال در حوزه فناوری دیجیتال است. 

محسن افشارچی شامگاه روز گذشته (چهارشنبه ۵ اردیبهشت‌ماه) در جمع فعالان بخش آی‌تی استان زنجان که در محل جهاددانشگاهی زنجان برگزار شد با اشاره به این‌که دی جی پی استان در بخش صنعت، معدن، کشاورزی به‌خصوص بهره‌وری و سرمایه‌گذاری رشدی داشته که در سال‌های آینده خود را نشان خواهد داد، اظهار کرد: در بخش خدمات هنوز کار داریم و خوب عمل نشده است‌. 

وی با بیان اینکه در بخش خدمات و فناوری با انرژی کمتر، آورده و رشد اقتصادی بیشتری می‌توان داشت، افزود: پیش‌نیاز پیشرفت این اکوسیستم برآورد توان شرکت‌ و استارت‌آپ‌ها و شناسایی نقاط قوت و مزیت نسبی آن‌ها است. 

افشارچی با بیان اینکه باید بدانیم در چه حوزه‌های توانمندی داریم، ادامه داد: متنوع‌سازی اکوسیستم‌ها با رویکرد نیازمحور و مسئله‌محور، تقویت اکوسیستم‌های موجود با رویکرد ارتقای زیرساختی رگولاتوری و میانجیگری و همچنین متنوع‌سازی اکوسیستم با رویکرد فناوارانه و آینده‌محور از جمله مسائلی است که باید بدان توجه کنیم. 

این مسئول با اشاره به اینکه دولت به عنوان تسهیلگر و میانجی‌گر است و در حوزه فناوری و اطلاعات ما باید نگاه به آینده داشته باشیم، تشریح کرد: ابتدا یک تعیین تکلیف از زیرساخت‌ها کنید و سپس توانمندی‌ها در هر حوزه ببینیم. 

وی با اشاره به استخراج نظام مسائل استان و کشور در بخش دولتی (زیرساخت‌ها سرویس و نرم‌افزارها) و شرکت‌های‌دولتی (اتوماسیون کارکردی و بهره وری)، بیان کرد: یکی از مشکلات اصلی کشور بهره‌وری است الان به طور مثال در کشاورزی ۹۰ درصد آب مصرف می‌شود و هیچ حساب و کتابی در این حوزه ندارد. در استان این توانایی وجود دارد که به طریق اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و در کلیت علم آتی و فناوری بتوان متوجه شد این حجم مصرفی آب یا چاه بر مبنای انرژی مصرفی چقدر است. 

استاندار زنجان با بیان اینکه این توانایی را در حوزه آی‌تی و فناوری در جوانان استان زنجان شاهد هستیم،افزود: نرم‌افزارهای خوبی می‌توان در بخش‌های گردشگری، شهر هوشمند، بهداشت و سلامت حمل و نقل، کارخانجات، خدمات، تجارت و ... ساخت. 

وی با اشاره به متنوع‌سازی اکوسیستم با رویکرد فناورانه و آینده‌محور، ادامه داد: این به معنی ترغیب ایده‌پردازی مرز دانش ناظر بر سال‌های آینده و تکنولوژی‌های نوظهور است‌.  

استاندار زنجان ایجاد تامین نظام مالی و پشتیبانی با کمک بخش خصوصی، تعاملات با شرکت‌های بزرگ و پیشگام، ایجاد انکوباتورهای اقتصاد دیجیتال خصوصی را از جمله مواردی برای تقویت اکوسیستم حال حاضر با رویکرد میانجیگری دانست.

افشارچی با اشاره به زیرساخت ارتباطی، ذخیره‌سازی و محاسباتی در رابطه با تقویت اکوسیستم موجود با رویکرد رگولاتوری، خاطرنشان کرد: تسهیل فرایندهای کسب مجوزهای قانونی و ایجاد نظام تامین مالی استانی دو مورد از مسائلی هستند که اینجا می‌توان مطرح کرد البته که در تامین کمک مالی استان و صندوق نوآوری اقدامات خوبی انجام داده و برخی از شرکت‌ها از این مزایا بهره‌مند شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود