Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده مردم قصرشیرین، سرپل‌ذهاب، گیلان‌غرب در مجلس شورای اسلامی گفت: هیچ مکانی در استان کرمانشاه از جمله منطقه سومار به استان‌های دیگر قابل الحاق و انتزاع نیست. - اخبار استانها -

شهریار حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: حدود چهار سال پیش در راستای ایجاد بخش چوار در استان ایلام متأسفانه برش جغرافیایی زده‌اند و بخشی از انتهای سومار که بیشتر مرز عشایری است را به این بخش الحاق کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم قصرشیرین، سرپل‌ذهاب، گیلان‌غرب در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این منطقه بخش کوچکی در نوار مرزی و انتهای سومار به سمت ایلام و محل اسکان عشایر دو ایل از استان‌های کرمانشاه و ایلام بوده است.

حیدری با بیان اینکه دو سال پیش با اعلام رسمی موضوع الحاق، توسط مجمع نمایندگان استان کرمانشاه لغو آن پیگیری شد افزود: عده‌ای سخنان پوپولیستی سر می‌دهند و اصرار دارند که درباره این موضوع کوتاهی شده در شرایطی که اگر کوتاهی انجام شده مربوط به چهار سال پیش است.

نماینده مردم قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلانغرب خاطرنشان کرد: اکنون هیچ کوتاهی انجام نشده است و از طریق تقسیمات کشوری و سیستم قضایی جمهوری اسلامی در حال پیگیری موضوع هستیم و این منطقه به هیچ وجه قابل الحاق و انتزاع به استان دیگر نیست.

تذکرات شفاهی|واکنش نماینده چابهار به طرح تقسیم استان سیستان و بلوچستانطرح تقسیم استان سیستان و بلوچستان نیازمند مداقه بیشترتقسیم استان سیستان و بلوچستان به نفع مردم این منطقه نیست

 

وی با اشاره به اینکه استان ایلام تا 55 سال پیش جزئی از استان کرمانشاه بوده است بیان کرد: از نظر پیشینه تاریخی هیچگونه مشکلی وجود ندارد و این منطقه با پیگیری‌های انجام شده به کرمانشاه برمی‌گردد هرچند اکنون نیز انتزاع نشده و قابل انتزاع نیست و جزئی از کرمانشاه است اما پروسه باید اصلاح شود.

انتهای پیام/832/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: زلزله کرمانشاه زلزله کرمانشاه سال پیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۹۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس این هشدار این سامانه بارشی فعالیتش را سه شنبه در استان های ایلام، کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان با رخداد «رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ» شروع می کند.

این شرایط چهارشنبه برای استان های «کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و غرب اصفهان، نیمه جنوبی فارس و بوشهر» و پنج شنبه برای «خوزستان، لرستان، نیمه غربی کردستان، کرمانشاه، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، بوشهر، فارس، هرمزگان، نیمه غربی کرمان، یزد و جنوب مرکزی» پیش بینی می شود.

از جمله اثرات مخاطره آمیز این سامانه می توان به «لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی» اشاره کرد.

فعالیت سامانه بارشی با حفظ سطح هشدار نارنجی جمعه در استان های «اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه غربی سمنان و ارتفاعات و دامنه استانهای البرز و تهران» پیش بینی می شود.

توصیه می شود در زمان فعالیت سامانه بارشی در سفرهای بین شهری احتیاط شود و از هرگونه اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری شود.

همچنین توصیه می شود از فعالیت‌های کوهنوردی و چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع خودداری شود. علاوه بر این از استحکام سازه‌های موقت و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها نیز اطمینان حاصل شود.

با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش از دیگر توصیه ها برای مواجهه مناسب با شرایط جوی پیش رو است.

کد خبر 6093567 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • پرونده ٢ شهرستان استان یزد در حال پیگیری برای تبدیل به فرمانداری ویژه
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای این استان‌ها؛ سیل و آبگرفتگی در راه است؟
  • هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش
  • پیگیری مسائل اساسی لرستان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است
  • آمریکا هزینه سنگینی برای انحراف ذهن و فکر دختران ما داده است