Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار هرمزگان، حمایت از تولیدکنندگان کالا و خدمات و ایجاد زیر ساخت ها را وظیفه ذاتی بخش دولتی برشمرد و گفت: علاوه بر ایجاد زیر ساخت ها، تسهیلات لازم برای راه اندازی پلت‌فرم های دیجیتال و ایده های خلاقانه و نوآورانه ارائه می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان، مهدی دوستی در نشست شورای مهارت استان که ظهر امروز با حضور کارآفرینان حوزه‌های مختلف برگزار شد، با اشاره به ضرورت آشنایی تولیدکنندگان کالا و خدمات با «اقتصاد پلت‌فرمی»، اظهار کرد: کسب‌وکارهای مبتنی بر پلت فرم در واقع نقطه مقابل تجارت‌ سنتی هستند چرا که در تجارت سنتی صرفا محصول تولیدی به صورت مستقیم به مصرف‌کننده ارائه می شود و بستری برای برقراری ارتباط بین تولید کننده و مصرف کننده وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوستی نخستین گام برای حرکت به سمت روش های نوین و اقتصاد پلت‌فرم را پذیرش این تغییرها عنوان کرد و افزود: برای ورود به این حوزه، ابتدا محصولات تولیدی و خدمات قابل ارائه باید قابلیت عرضه بین المللی داشته باشند و آن ها را شناسنامه دار کرد.

وی، حمایت از تولیدکنندگان کالا و خدمات را وظیفه ذاتی بخش دولتی برشمرد و گفت: برای جبران عقب ماندگی گذشته و همراهی با سیر تحول های آتی در اقتصاد دنیا، باید هر چه سریع‌تر بستر حرکت به سمت پلت فرم های دیجیتال فراهم شود.

دوستی ادامه داد: ضمن ایجاد زیر ساخت ها، تسهیلات لازم برای عملیاتی شدن ایده های خلاقانه و نوآورانه ارائه می شود.

استاندار هرمزگان گفت: استفاده از محصولات تولیدی و هنرهای تجسمی بومی می تواند زمینه معرفی کالا و خدمات قابل انجام در استان را فراهم کند که باید این خرده اقدام ها توسط دستگاه های دولتی و یکایک شهروندان استان مورد توجه قرار بگیرد.

دوستی با اشاره به ضرورت مذاکره با پلت فرم ها برای فروش محصولات تولیدی، بیان کرد: اقتصاد پلت فرمی نه تنها رقیب تجارت سنتی نیست، بلکه زمینه را برای توسعه این کسب و کارها فراهم می کند.

استاندار هرمزگان، تمرکز بر مهارت افزایی را هم با توجه به اقدام های توسعه ‌ای در شرق، غرب و مرکز استان مورد تأکید قرار داد و گفت: با توجه به اینکه زنان محور کسب و کارهای خرد در استان هستند، اقدام های تسهیل‌گرانه برای راه اندازی مراکز فنی و حرفه ای و آموزشگاه هایی که بتوانند خدمات را به بانوان علاقه مند ارائه کنند در حال انجام است و آموزشگاه های دولتی برای مهارت افزایی زنان در بندرلنگه، میناب و بندرعباس راه اندازی می شود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا تجارت اقتصاد اقتصاد هرمزگان هنرهای تجسمی دستگاه های دولتی تجارت زنان فنی و حرفه ای زنان اقتصاد زنان فنی و حرفه ای هنرهای تجسمی هرمزگان اقتصاد پلت فرم کالا و خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۱۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد

سید محمود عرب گفت: از این تعداد، یک میلیون و ۹۸۰ هزار و ۴۳۶ نفرساعت در بخش خدمات، ۲۰۲ هزار و ۳۳۱ نفرساعت در بخش صنعت و ۱۷۵ هزار و ۲۳۴ نفرساعت در بخش کشاورزی بوده است.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم عنوان کرد: ۲۲۳ هزار و ۲۶۶ نفرساعت در بخش فرهنگ و هنر و ۶۴ هزار و ۱۴ نفرساعت در بخش جوار کارگاهی آموزش ارایه شده است.

عرب با اشاره به فعالیت ۴۰۳ آموزشگاه آزاد و مراکز جوار کارگاهی در قم، ادامه داد: ۳۵۰ آموزشگاه در بخش خدمات، ۲۷ آموزشگاه در بخش صنعت، ۱۲ آموزشگاه در بخش کشاورزی، ۴۵ آموزشگاه در بخش فرهنگ و هنر و ۱۲ آموزشگاه جوار کارگاهی به حرفه‌آموزان در استان قم آموزش ارایه می‌دهند.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم بیان کرد: سال گذشته ۲۳۹ پروانه فعالیت آموزشگاه‌ها صادر و یا تمدید شده است.

به گفته عرب، آموزش‌های مهارتی در چهار خوشه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر در آموزشگاه‌های آزاد و مراکز کارگاهی فعال است و همچنین ۵۴۰ مربی در این آموزشگاه‌ها فعالیت دارند.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم بیان کرد: در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد و مراکز جوار کارگاهی استان قم، ۴۲ رشته و ۳۹۷ حرفه فعال است.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم گفت: گروه‌های آموزشی در بخش آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد استان شامل صنایع خودرو، صنایع چوب، جوشکاری و بازرسی جوش، تاسیسات، صنایع چرم پوست و خز، مدیریت صنایع، مکانیک، برق، ساختمان، امور اداری، بهداشت و ایمنی، مراقبت و زیبایی، صنایع پوشاک، هتل داری، امور دام و ماکیان، امور زراعی، صنایع غذایی، فرش و صنایع دستی، هنر‌های تجسمی، فناوری نرم و فرهنگی، گیاهان دارویی و دارو‌های گیاهی، خدمات حقوقی، صنعت گاز، کنترل و ابزار دقیق، صنایع فلزی، معماری، معدن، امور مالی و بازرگانی، فناوری اطلاعات، خدمات آموزشی، گردشگری، امور باغی، خدمات تغذیه‌ای، طلا و جواهر سازی، هنر‌های تزیینی و فناوری نانو می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • راهنمای طراحی و چاپ حرفه ای کاتالوگ در چاپخانه تهران
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی در لاران
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • ارائه خدمات امدادی به ۴۱۵ حادثه دیده در چهارمحال و بختیاری
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد