Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره محاسبه مستمری بر حسب ۳ سال آخر خدمت برای بازنشستگی گفت: باید رابطه منطقی بین پرداختی به فرد بازنشسته و تعهدات و منافع صندوق وجود داشته باشد لذا باید تصمیمی اتخاذ شود که به نفع بازنشستگان بوده و پرداختی آن‌ها متناسب با تورم باشد.

به گزارش بازارنیوز؛ محمدرضا پورابراهیمی در واکنش به حذف وام ازدواج در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ اظهار داشت: در حال حاضر مجلس مشغول بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ است؛ صحبت‌هایی با سازمان برنامه و بودجه و نمایندگان دولت برای لحاظ کردن مقررات حکم مربوط به وام ازدواج شده است، چون تا پیش از این سالانه اعتباراتی برای اعطای وام ازدواج به صورت قرض‌الحسنه لحاظ می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعا این موضوع در بودجه سال ۱۴۰۱ به روال سنوات قبل اعمال می‌شود.

وی ادامه داد: البته پیشنهاد دولت این است که وام ازدواج به شکل اختیارات به دولت داده شود تا دستگاهی مثل سازمان برنامه تکالیف را با بانک‌ها مشخص کند به هرحال در نهایت این مجلس شورای اسلامی است که تصمیم نهایی را خواهد گرفت.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیح داد: با توجه به این‌که منابع ارزان‌قیمت قرض‌الحسنه در نظام بانکی وجود دارد و مصارف آن مشخص است اگر حکمی به دولت داده شود تا اختیارات و تکالیف بانک‌ها در دادن وام را در دست داشته باشد، کار ارزشمندی است، چون از اقدامات خارج از ضوابط بانک‌ها جلوگیری می‌شود. البته بانک‌ها در طول سال‌های اخیر همکاری‌های خوبی در بحث وام ازدواج و مسائل مربوط به وام‌های قرض‌الحسنه داشته است.

وی در مورد بحث ضمانت‌ها در اعطای تسهیلات بانکی گفت: توافقی با بانک مرکزی جهت اصلاح بخشنامه درباره ضمانت‌های اعطای تسهیلات شده تا از کلی گویی جلوگیری شود. باید واژه ضامن معتبر تفسیر شود که تفسیر این موضوع و نوشتن آیین نامه آن به عهده دولت، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد است البته منوط بر این‌که مغایر با قانون نباشد. امیدواریم هرچه سریع‌تر بانک مرکزی و معاونت بانک وزارت اقتصاد درباره موضوع ضامن برای اعطای تسهیلات چاره‌اندیشی کند و از رفتار‌های سلیقه‌ای در اخذ تضامین برای تسهیلات‌گیرندگان جلوگیری شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین در مورد محاسبه مستمری بر حسب ۳ سال آخر برای بازنشستگی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: این موضوع به کار کارشناسی نیاز دارد اگر مبنا را تعهدات در حوزه بازنشستگان قرار دهیم، آخرین حقوق مبنای پرداخت حقوق بازنشستگی است منتهی بعضا تصمیماتی در برخی از دستگاه‌ها گرفته می‌شود که پرداخت‌های یک فرد در طول سال‌های مختلف عدد مشخصی است، اما در سال آخر تغییرات متفاوت و فاحشی دارد.

پورابراهیمی ادامه داد: از طرف دیگر افرادی هم هستند که حقوق‌شان در مسیر خدمت ۳۰ ساله خود رشد منطقی داشته و به یکباره سال آخر با افزایش حقوق مواجه نمی‌شوند لذا باید تصمیم گرفته شود که آن‌ها متضرر نشوند. از این‌رو باید پیشنهاد دولت مورد بررسی قرار گیرد تا صندوق‌های بازنشستگی هم متضرر نشوند.

وی گفت: هرچه تعهدات صندوق‌ها بیشتر شود بازنشستگان از منافع کمتری برخوردار می‌شوند باید رابطه منطقی بین پرداختی به فرد بازنشسته و تعهدات و منافع صندوق وجود داشته باشد به همین دلیل باید کار کارشناسی صورت گیرد تا تصمیمی اتخاذ شده که به نفع بازنشستگان بوده و پرداختی آن‌ها متناسب با تورم باشد.

/برنا

برچسب ها: بازنشستگان ، متناسب با تورم ، محاسبه مستمری لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Q7Q

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بازنشستگان متناسب با تورم محاسبه مستمری مجلس شورای اسلامی بودجه سال ۱۴۰۱ متناسب با تورم وام ازدواج بانک ها سال آخر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۴۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم

بر اساس برنامه هفتم توسعه، متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین ماه بایستی اجرایی شود. اما هنوز قانون برنامه هفتم به دولت ابلاغ نشده و بعد از تصویب شورای نگهبان احکام جدید حقوق بازنشستگان صادر خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حاجی بابایی با اشاره به اینکه، متناسب سازی حقوق  بازنشستگان از اول فروردین ماه امسال باید اجرا بشود، گفت:  بودجه آن هم پیش بینی شده، اما اینکه چرا از اول فروردین ماه اضافه پرداختی ها صورت نگرفته بدلیل برخی موضوعات قانونی است.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه افزود، موضوع 90 درصد  متناسب سازی حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم مصوب شده است، یعنی سازوکار اجرایی آن در برنامه هفتم توسعه است که هنوز از سوی شورای نگهبان تایید نشده است.

به گفته این نماینده مجلس، برنامه هفتم توسعه، مصوب مجلس، یکبار  از شورای نگهبان اعاده شده، بر این اساس به تازگی  برخی مواد را مصوب کردیم  و برنامه هفتم مصوب باردیگر به  شورای نگهبان خواهد رفت تا دیگر ایرادی نداشته باشد.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: بر این اساس وقتی برنامه هفتم توسعه تبدیل به قانون بشود، دولت مکلف است احکام جدید حقوق بازنشستگان  را نیز صادر کند.

حاجی بابایی گفت: هر زمانی که احکام جدید از سوی دولت صادر شد از اول فروردین متناسب سازی حقوق بازنشستگان محاسبه شده و ما به التفاوت واریز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنجال هوخشتره و چاپ پول؛ شاخص محرمانه تورم را چه عددی حساب کرد؟
  • «همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور
  • شما یا نمیدانید یا میخواهید که ندانید!
  • چرا متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین اجرایی نشد؟ | مابه‌التفاوت واریز خواهد شد
  • خبر جدید درمورد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • نرخ تورم در دولت رئیسی چند؛ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • تورم در دولت رئیسی چند؟ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟