Web Analytics Made Easy - Statcounter

هزاران عراقی روز جمعه برای تجدید پیمان با شهیدان حاج‌قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و درخواست از دستگاه قضایی کشورشان برای شفافیت در رسیدگی به اعتراض‌ها علیه نتیجه انتخابات به خیابان‌ها آمدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، هزاران شهروند عراقی روز جمعه نیز در مخالفت با نتیجه انتخابات عراق به خیابان‌های بغداد آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش موازین نیوز، کمیته ساماندهی تظاهرات و تحصن‌ها در اعتراض به نتیجه این انتخابات بیانیه‌ای را خطاب به دستگاه قضایی این کشور صادر کرد.

در این بیانیه آمده است: تظاهرات کنندگان و تحصن کنندگان مسالمت جو در جمعه بصریت و پس از هفته‌هایی که روز‌ها و شب‌هایش را با حزن و دشواری سپری کردند، امروز برای تجدید پیمان با خون پاک شهدایی که در راه بازپس گیری حق و مقابله با متقلبان و توطئه‌گران علیه آینده نسل‌های ما جانشان را فدا کردند به خیابان‌ها آمدند. این تظاهرات کنندگان مخالف عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و تسلیم شدن در برابر اشغالگران جنایتکار آمریکایی هستند.

بر اساس این بیانیه، در ایام شهادت شهدای کتائب حزب الله و شهدای حادثه نزدیک فرودگاه بغداد که در آن دو، جمعی از نخبگان عزیز خود را از جمله فرماندهان پیروزی بر داعش را در بمباران‌های اشغالگران آمریکایی و با همکاری برخی خائنان در داخل از دست دادیم، ما دستگاه قضایی شجاع عراق را خطاب قرار می‌دهیم و می‌گوییم ما از ابتدا به شما خوش بین بوده‌ایم و بعد از خدا به شما امید داریم و از همین رو از شما می‌خواهیم تسلیم فشار‌ها نشوید و یار مظلومان و سد محکمی در برابر متقلبان و ظالمان باشید.

در پایان آمده است: چیزی مقدس‌تر از جان و خون نیست، اما ما آن را در راه دفاع از کشور و ملتمان فدا می‌کنیم و بر موضع خود در حمایت از عدالت و انصاف دستگاه قضایی ثابت قدم می‌مانیم.

دادگاه فدرال عراق قرار است حکم خود در خصوص رسیدگی به مطالبه ابطال انتخابات را یکشنبه هفته پیش رو اعلام کند.

انتخابات پارلمانی عراق در ۱۸ مهر ماه برگزار شد و پس از اعلام نتایج بسیاری از گروه‌های سیاسی معتقد به تقلب گسترده بودند تا جایی که در ورودی‌های منطقه سبز تحصن و درگیری رخ داد. کمیته هماهنگی شیعیان عراق موسوم به «الاطار التنسیقی» شامل احزاب و گروه‌های شیعه شامل ائتلاف الفتح، «دوله القانون»، «عصائب اهل الحق» به اضافه «کتائب حزب‌الله» و دیگر جریان‌های شیعی است که بیشترین انتقاد و اعتراض را به این نتایج داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عراق شهدای مقاومت انتخابات دستگاه قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۵۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از آسوشیتدپرس، «غفران مهدی سوادی» معروف به «ام فهد» یکی از چهره‌های اثرگذار شبکه‌های اجتماعی تیک‌تاک و اینستاگرام بود و ده‌ها هزار کاربر او را دنبال می‌کردند.   به گفته یک مقام امنیتی عراق که خواست نامش فاش نشود، یک ضارب ناشناس روز جمعه «ام فهد» را در حالی که سوار بر خودروی شخصی‌اش بود با اسلحه هدف قرار داد و به قتل رساند.    این مقام امنیتی اعلام کرده که قاتل، گوشی «ام فهد» را ربوده و از محل متواری شده است.   این قتل در «زیونه» اتفاق افتاده است؛ همان محله‌ای که «هشام الهاشمی» محقق و کارشناس امنیتی برجسته عراقی در سال ۲۰۲۰ به ضرب گلوله کشته شد.   قبل از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، این محله محل زندگی مسئولان نظامی بود و از مناطق معتبر و شاخص بغداد محسوب می‌شد.    «غفران مهدی سوادی» اولین شخصیت برجسته رسانه‌های اجتماعی نیست که در مرکز بغداد به ضرب گلوله کشته می‌شود. سال گذشته هم «نور السفا» یا «نور بی ام»، یکی از چهره‌های مجازی با طرفداران متعدد در شبکه‌های اجتماعی نیز در این شهر به ضرب گلوله کشته شد.   یکی از همسایگان «سوادی» درباره حادثه قتل این اینفلوئنسر عراقی می‌گوید: پس از شنیدن صدای شلیک دو گلوله به خیابان آمدم و دیدم که درِ ماشین باز است و «ام فهد» روی فرمان افتاده است.   به گفته این فرد که خود را «ابو آدم» معرفی کرده، زنی که در خودرو همراه «ام فهد» بود، بلافاصله پس از حادثه از صحنه فرار کرده است.   سال گذشته یک دادگاه عراقی «ام فهد» را به دلیل انتشار چندین فیلم و ویدئو حاوی اظهارات ناپسند و رفتار‌های ناشایست عمومی در رسانه‌های اجتماعی به ۶ ماه زندان محکوم کرد.   نقش تأثیرگذاران رسانه‌های اجتماعی در عراق، مدتی است از ترویج محصولات زیبایی و لباس، به پروژه‌ها و برنامه‌های دولتی گسترش یافته است.    این چهره‌های تأثیرگذار مجازی، در مراسم رسمی دولتی به عنوان چهره‌های تجاری کلیدی در حوزه‌های ورزشی، امنیتی و فرهنگی طبقه‌بندی می‌شوند.   چند روز پیش انتشار ویدئو‌هایی با حضور یک اینفلوئنسر برجسته در نود و سومین سالگرد تاسیس نیروی هوایی عراق با واکنش‌های شدیدی مواجه شد.   پس از انتشار این ویدئو‌ها بسیاری از صاحبنظران، از وزارت دفاع عراق به دلیل اجازه‌دادن به این افراد برای ضبط ویدئو از سایت‌های حساس نظامی و انتشار آنها انتقاد کردند.   این وزارتخانه از اقدام خود دفاع و اعلام کرد که در عصر رسانه‌های اجتماعی، عراق هم مانند دیگر کشور‌های جهان، از اینفلوئنسر‌ها در کنار رسانه‌های سنتی برای برقراری ارتباط با مردم استفاده می‌کند.

دیگر خبرها

  • عزیمت مادران و دختران اصفهانی برای تجدید پیمان با سردار دل‌ها به کرمان
  • درگیری پلیس با تظاهرات‌کنندگان روز کارگر در پاریس
  • اعتراضات روز کارگر و مخالفت با جنگ غزه در سراسر آلمان
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهرهای مختلف جهان
  • دانشگاه کلمبیا تعلیق دانشجویان معترض را آغاز کرد
  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • جدایی کاپیتان تیم ملی عراق از تیم لیگ برترمس رفسنجان