Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمدتقی شاهچراغی شامگاه پنجشنبه با حضور در مسجد امیرالمومنین(ع) محله یادگار امام و دیدار چهره به چهره با مردم، در خصوص معضل خانه های مسکونی زیر دکل فشار قوی برق موجود در مناطق حاشیه ای قم، بیان کرد: برای حل مشکل خانه های زیر دکل فشار قوی برق توافقاتی با هیات دولت انجام شده که در سفر قریب الوقوع رییس جمهوری به استان قم به صورت رسمی اعلام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: ما در این بازدیدهای میدانی و دیدار چهره به چهره با مردم می خواهیم حرف های مردم را با هر لحن و ادبیاتی بشنویم و برای حل آنها تا جایی که امکان باشد اقدامی کنیم و همه مسئولان باید خود را برای شنیدن بلاواسطه با دغدغه های مردم آماده کنند.

شاهچراغی اظهار داشت: چند نفر از مردم محله یادگار امام(ره) به ویژه آنهایی که نسبت به وضع موجود مشکلات اعتراض و اطلاعات دارند بعد از سفر رییس جمهوری با هماهنگی مسئولان استانداری، جلسه‌ای با حضور مدیران استانی برگزار خواهند کرد تا مطالب به صورت دقیق تری به گوش مسوولان ذیرربط برسد.

استاندار قم بیان کرد: بنای ما بر این است که با صداقت با مردم سخن بگوییم و اگر قولی به آنها می‌دهیم درباره انجام شدن یا علت انجام نشدن وعده ها صادقانه با آنها حرف بزنیم.

همچنین در این بازدید اهالی منطقه بیکاری را مهمترین علت ساکنان بلوار یادگار امام دانستند که خود عامل بسیاری از آسیب های دیگر می شود. فقر سرانه های فرهنگی، تفریحی و آموزشی، حاشیه نشینی و عدم تعیین تکلیف خانه های زیر دکل فشار قوی و آسیب های ناشی از آن برای زنان باردار و کودکان، روشنایی اندک در هنگام شب، فاضلاب و حجم بالای آب های سطحی در زمان بارندگی، نبود کلانتری مستقر در محله و عدم وجود پل عابر پیاده را از مهمترین معضلات و کمبودهای محله دانستند.

در این برنامه همچنین مرتضی حیدری فرماندار قم، احمد حاجی زاده معاون سیاسی و امنیتی استانداری و برخی از مدیران دستگاه های اجرایی حضور داشتند.

گفتنی است در منطقه ۲ شهرداری قم حدود ۱۲۰ خانه در زیرکل فشار قوی برق قرار دارد.

برچسب‌ها سید محمدتقی شاهچراغی شهرداری قم قم دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری قم قم شهرداری قم قم دولت یادگار امام فشار قوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۶۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست

استاندار کردستان با اشاره به نقش کلیدی مردم در رفع مشکلات اقتصادی گفت: رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست، لذا در کنار جهش تولید، موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سنندج اظهار کرد: جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال‌جاری از مسئولان مطالبه کرده‌اند که باید با برنامه‌ریزی مناسب در راستای تحقق و عملیاتی کردن این مطالبه و جهش در حوزه‌های مختلف گام برداریم.

استاندار کردستان با بیان اینکه این جهش تنها مربوط به محصولات نیست، افزود: تولید شامل انواع خدماتی است که توسط بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف ارائه می‌شود.

استاندار کردستان اضافه کرد: این جهش باید در انواع خدماتی که به مردم صورت می‌گیرد هم به لحاظ کیفی و هم کمی از سوی دستگاه‌ها انجام گیرد.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و تولید باید با یک برنامه‌ریزی منسجم و دقیق محقق شود، ادامه داد: برای مثال متولیان امر باید برای کیفیت کشت در اراضی برنامه‌ریزی کنند و در این راستا اقدامات و تسهیل‌گری‌های لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: باید عملکردها بر اساس شاخص عددی مشخص شود، مثلاً اگر در مراکز بهداشتی روستایی خدماتی به مردم ارائه شده هدف‌گذاری و برنامه دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای این خدمات بر اساس شاخص عددی در سال جاری چیست و اداره کل آموزش و پرورش باید بگوید در شاخص‌های پیشرفت از جمله قبولی کنکور، رتبه‌های برتر، توفیقات علمی و… به چه عددی در سال‌جاری می‌رسد.

استاندار کردستان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید این برنامه‌ها را بر اساس شاخص‌های قابل سنجش اعلام و عملکرد خود در جلسات شورا را ارائه کنند.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات اتفاقی نمی‌افتد، گفت: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سنجی، خلاقیت و ابتکار برای مشارکت دادن مردم در برنامه‌های مختلف در امر تولید ضروری است و باید مورد توجه فرمانداران و بخشداران قرار گیرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم کند، خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کد خبر 748496

دیگر خبرها

  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • رسانه‌ها چهره خبیث رژیم صهیونیستی را به جهانیان نشان می‌دهند
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • چهره‌هایی که در مراسم تشییع عروس امام خمینی(ره) در قم حضور داشتند | عکس
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • جزئیات اتوبان 5 هزار میلیاردی برای باز کردن گره ترافیک تهران
  • روز پرکار اورژانس در ورزشگاه یادگار امام تبریز