Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: لیست کامل ظرفیت‌های معطل مانده تولید استان به زودی منتشر می‌شود و دستگاه‌ها باید اقدام‌های لازم را برای فعال سازی آن در دستور کار قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، علی فیروزی عصر امروز در نشست کارگروه مشترک اقتصاد مقاومتی و سرمایه گذاری هرمزگان، با اشاره به برنامه ابلاغی ایجاد 31 هزار شغل در سال جاری در استان هرمزگان، اظهار کرد: در سال آینده نیز باید نزدیک به 33 هزار فرصت شغلی در بخش صنعت، معدن، کشاورزی، خدمات، بازرگانی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. ایجاد شود که سهم هر یک از دستگاه‌ها و به تفکیک حوزه‌‌های مختلف به‌زودی ابلاغ می‌شود.

وی، ایجاد اشتغال برای مددجویان کمیته امداد و نهادهای حمایتی و همچنین ارزش افزوده بالا برای محصولات تولیدی به‌ویژه در بخش صنایع دستی را مورد تأکید قرار داد و افزود: ارائه آموزش صحیح به تولیدکنندگان می‌تواند ارزش افزوده به مراتب بالاتری را نصیب آن‌ها کند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، گفت: صرف تولید یک محصول تنها 15 درصد ارزش افزوده دارد اما باید به عوامل اثرگذار در دو لبه نمودار منحنی لبخند از جمله به دست آوردن نهاده‌ها، فروش و بازاریابی، تحقیق و توسعه و ... که 85 ارزش افزوده را شامل می‌شود نیز توجه کرد.

فیروزی ادامه داد: بهره برداری از این عوامل نیازمند دانش افزایی است که شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در این زمینه بسیار راهگشا باشند و دستگاه‌های اجرایی باید از ظرفیت‌های علمی آنها استفاده کنند.

وی راه اندازی شرکت‌های توسعه تجارت برای فروش، بازاریابی و بازارسازی محصولات مختلف را هم مورد تأکید قرار داد و با اشاره به اینکه بسیاری از فعالان کسب وکارها نسبت به حقوق اولیه خود در زمینه قانون تأمین اجتماعی، تسهیلات بانکی، قانون تجارت و ... آشنایی ندارند، عنوان کرد: باید دوره‌های آموزش لازم برای کسب و کارها برگزار شود؛ چرا که آشنایی آنها با قوانین و حقوق مربوطه، علاوه بر تسهیل امور، منجر به طرح دعاوی کمتری در محاکم قضایی می‌شود.

نمایندگان مجلس برای حذف قوانین دست و پاگیر در تولید تلاش کنندتولید محتواهای شاخص فرهنگی و هنری در اصفهان عملیاتی می‌‌شودتولید محصولات مورد نیاز کشور دستاورد بزرگی است

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان همچنین در خصوص تسریع در پرداخت تسهیلات بانکی کارآفرینی و اشتغال‌زایی، عنوان کرد: سرعت بخشیدن به روند اعطای تسهیلات، کاهش زمان و حذف بروکراسی زائد اداری یکی از موضوعات جدی است که باید بانک‌ها به آن توجه کنند.

فیروزی، خطاب به مدیران حاضر در این نشست، گفت: لیست کامل ظرفیت‌های معطل مانده تولید استان به زودی منتشر می‌شود و دستگاه‌ها باید اقدام‌های لازم را برای فعال سازی آن در دستور کار قرار دهند.

وی با تأکید بر رعایت دقیق مصوبات از سوی بانک‌های عامل برای پرداخت تسهیلات به افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی، گفت: تمامی بانک‌ها باید تسهیلات تا سقف 500 میلیون ریال را تنها با یک ضامن کارمند و بدون دریافت نامه کسر از حقوق پرداخت کنند.

فیروزی افزود: با توجه به ارائه تسهیلات یک میلیارد ریالی از سوی نهادهای حمایتی، پیشنهاد ارائه تسهیلات با دو ضامن شامل یک کارمند بدون دریافت نامه کسر ازحقوق و یک بازاری با ارائه چک صیادی به دبیرخانه شورای هماهنگی بانک‌ها اعلام شده است که پس از تصویب همه بانک‌ها باید این مصوبه را عملیاتی کنند.

همچنین با تأکید سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، مقرر شد نشستی اختصاصی برای تعیین مکان و چگونگی عرضه صنایع دستی و تولیدات خاص استان برگزار شود.

انتهای پیام/864/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان ارزش افزوده دستگاه ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۶۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند

حجت الاسلام حمیدی گفت: بازتوانی و بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو رییس کل دادگستری استان کرمان به همراه دادستان کرمان و جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی و از پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و کمپ نگهداری ودرمان معتادان متجاهر (ماده ۱۶) بازدید کرد.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی با بیان اینکه، مزایده فروش خودرو‌های توقیفی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در هر فصل باید برگزار شود، گفت: در سال ۱۴۰۲، ۲ هزار و ۶۶۷ خودرو در پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر وجود داشت که از این تعداد یک هزار و ۸۴۵ خودرو از طریق مزایده به فروش رفت.

وی اظهار داشت: بایستی تمامی خودرو‌های موجود در این پارکینگ تعیین و تکلیف شوند و اتومبیل‌هایی که قابلیت پلاک گذاری ندارند اوراق شوند.

او گفت: بایستی مزایده‌ها به صورت هر سه ماه یکبار برگزار و خودرو‌هایی که از سال ۱۴۰۱ به بعد به پارکینگ آورده شده اند، تعیین و تکلیف قضایی شوند.

رئیس شورای قضائی استان کرمان افزود: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ خودرو آماده فروش از طریق مزایده می‌باشند که امیدواریم در خرداد ماه مزایده برگزار گردد و کلیه مراحل فروش و مزایده به صورت هوشمند و در بستر سامانه انجام می‌شود و حتی خریداران نیاز به بازدید حضوری ندارند.
 
او سپس از مرکز نگهداری و درمان معتادین متجاهر (کمپ ماده ۱۶) بازدید بعمل آورد و گفت: بازتوانی و بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد. 


*لزوم عمل به آیین نامه مراقبت بعد از خروج معتادان

وی افزود: هم اکنون قریب به ۳۸۰ رهجو در کمپ ماده ۱۶ شهر کرمان نگهداری می‌شوند و این مرکز نیازمند امکانات و تجهیزات بیشتری جهت درمان رهجویان می‌باشد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان این مطلب که برای ۲۴ دستگاه در آیین نامه مراقبت بعد از خروج معتادان وظایفی تعریف شده است و آنان مکلف به انجام مسئولیت‌های خود در قبال این بیماران می‌باشند، بیان داشت: متاسفانه تاکنون دستگا‌های متولی به خوبی به وظیفه خود در زمینه اجرای چرخه کامل درمان و بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر عمل نکرده اند و شاهد بازگشت مجدد این افراد به کمپ‌های ترک اعتیاد هستیم.

او افزود: دستگاه قضائی با سهل انگاری و ترک فعل‌های صورت گرفته در این ارتباط برخورد جدی خواهد کرد.
 
رییس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: بایستی دستگاه‌های متولی در استان با کمک شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر امکانات و تسهیلات بیشتری را در جهت نگهداری و مراقبت و درمان معتادان حاضر در کمپ‌های ماده ۱۶ شهر کرمان اختصاص دهند.

حجت الاسلام حمیدی بیان داشت: بایستی در کنار درمان و نگهداری از معتادان، شان انسانی و حقوق شهروندی آنان نیز مورد توجه قرار گیرد و مراقبت‌های قبل، حین و بعد از خروج به گونه‌ای باشد که فرد دوباره در دام اعتیاد گرفتار نشود.

وی سهم بعضی از نهاد‌ها مانند شهرداری و بهزیستی را در این راستا بیشتر دانست و گفت: متاسفانه وجود کارتن خواب‌ها و معتادان در شهر موجب شده است تا بعضی از نقاط شهر جلوه نازیبایی به خود گیرد و مشکلاتی برای مردم و مدیریت شهری ایجاد شود.

 او بیان داشت: بایستی با توجه به ناکافی بودن فضا و امکانات موجود و همچنین تکمیل چرخه بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر، ساخت و تکمیل دهکده سلامت در دستور کار جدی شورای هماهنگی قرار گیرد و فضا‌های مورد نیاز زودتر به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود
  • فهرست انتخاباتی شورای وحدت فقط از کانال‌ رسمی منتشر می‌شود
  • دو هزار،‌۶ هزار، هشت هزار....فهرست کارخانه‌های احیا شده را منتشر کنید/ هر بار هزار تا زیادتر می‌شود!
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • فهرست انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین در دور دوم منتشر شد