Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد استاندار یزد پوشش ۲۸ درصدی دوز سوم واکسن کرونا در استان را با توجه به سرایت بالای سویه اُمیکرون، بسیار نگران‌کننده خواند و تاکید کرد: عادی انگاری و کاهش حساسیت‌ها نسبت به کرونا ویروس، خطری جدی برای استان است.

«مهران فاطمی» در نشست ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا که به منظور بررسی آخرین وضعیت استان در این حوزه و همچنین برنامه‌های استان به منظور مقابله با این بیماری برگزار شد، به نگرانی‌های فزاینده کشور در خصوص سویه جدید کووید_۱۹ موسوم به اُمیکرون اشاره کرد و گفت: با توجه به قدرت سرایت بالا این سویه، برخی کشورهای جهان در مدت زمان کوتاهی درگیر این بیماری شده‌اند لذا شناسایی مواردی از ابتلا به این سویه کرونا در کشور، نگرانی‌ها را در خصوص ایجاد موج جدید و خطرناک بیماری کرونا در کشور را تشدید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به تشریح وضعیت تزریق دوزهای اول و دوم واکسن کرونا در استان پرداخت و اظهار کرد: براساس آمار، پوشش دوز سوم واکسیناسیون استان ۲۸ درصد است که این رقم بسیار پایین و نگران کننده است لذا توصیه ما به مردم استان تزریق دوزهای دوم و سوم واکسن و رعایت جدی دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی است.

استاندار عادی‌انگاری و کاهش حساسیت‌ها نسبت به کرونا ویروس را خطری جدی برای استان و کشور دانست و خاطرنشان کرد: در طول هفته گذشته شاهد رشد آمار فوتی‌های کرونایی بودیم که این موضوع جای تاسف و ناراحتی دارد لذا به طور کلی باید به این نکته توجه داشت که تنها راه کنترل این ویروس، تزریق واکسن و اهتمام ویژه به رعایت دستورالعمل های بهداشتی است.

وی با بیان این که نحوه عمل در برابر ویروس اُمیکرون باید تغییر کند، گفت: برای پیشگیری و مقابله با این سویه، باید به جای تمرکز بر بستری‌های کرونایی، بر بیماران سرپایی متمرکز شویم و به محض مشاهده علائم این ویروس در افراد، اقدامات پیشگیرانه لازم انجام شود که در این رابطه اجرای طرح شهید سلیمانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

فاطمی با اشاره به لزوم حساس‌سازی مردم نسبت به کرونا و اهمیت اقناع آن‌ها نسبت به تاثیر تکمیل روند واکسیناسیون و دستورالعمل‌های بهداشتی در سلامت افراد، عنوان کرد: یکی از مصوبات این نشست، اقناع اقشار مختلف مردم با انجام کارهای فرهنگی و ترویجی و دیدار چهره به چهره با گروه‌هایی از اقشار مختلف مردم و انتقال نگرانی‌های موجود از طریق صدا و سیما، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، ائمه جمعه و جماعات و فرمانداران است.

وی در بخش دیگری از سخنانش از تشدید نظارت بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مدارس خبر داد و تصریح کرد: در این نشست مقرر شد ظرف یک هفته جلساتی جهت اقناع مدیران در خصوص دستور العمل ها و الزامات بحث پیشگیری و مقابله با کرونا برگزار شود و پس از آن در صورت مشاهده هر گونه تخلف از سوی تیم‌های بازرسی در مدارس، مدیر مدرسه به هیئت تخلفات اداری معرفی شود.

وی همچنین به ضرورت توجه به بحث واکسیناسیون اتباع خارجی و پیگیری جدی افزایش پوشش واکسیناسیون آن‌ها تاکید و بیان کرد: در این راستا بر افزایش پوشش واکسیناسیون اتباع خارجی حاضر در استان، جهت کنترل ویروس کرونا و مصونیت بخشی جامعه علیه کرونا تاکید داریم.

استاندار در بخش پایانی سخنانش نیز عنوان کرد: مقرر شد نشست‌هایی با نمایندگان واحدهای تولیدی و صنعتی استان به منظور افزایش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مجموعه‌های تحت مدیریتشان برگزار شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استاندار يزد کرونای ا میکرون واکسن کرونا ستاد استانی کرونا دستورالعمل های بهداشتی ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۸۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی