Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر فنی تیم‌های ملی کاتا گفت: کاتا نقش پررنگی در کسب قهرمانی کاروان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا داشت.

به گزارش برنا، سید جمال‌الدین نکوفر درباره نتایج کاروان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا اظهار داشت: موفقیت کسب شده را به جامعه بزرگ کاراته تبریک می‌گویم. در موفقیت بدست‌آمده همه سهیم هستند، همه تلاش کردند تا ایران توانست در شرایطی که دشوار قزاقستان عنوان قهرمانی را بدست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود:در بخش کاتا عملکرد ملی‌پوشان بسیار خوب و درخشان بود. از 11 فرصت به 10 مدال رسیدیم. در این دوره کاتاروها جزو معدود دوره‌هایی بود که کمک بسیار زیادی به کاروان ایران در کسب عنوان قهرمانی داشتند. کاتا در قزاقستان 4 طلا بدست آورد و فاطمه صادقی تنها ملی‌پوشی بود در تمام رده‌های سنی کاتا که نتوانست مدال بگیرد. البته از حق نگذریم که در حق صادقی ناداوری شد، او در مرحله نیمه‌نهایی باید به فینال راه پیدا می‌کرد ولی حقش را خوردند و در رده‌بندی باز هم در حق او اجحاف شد تا صادقی علی‌رغم تمام شایستگی‌هایش قربانی برنامه‌ریزی داوران شود و نتواند به مدال برسد.

نکوفر در ادامه تاکید کرد: پیشرفت در کاتای ایران قابل‌رؤیت است. ملی‌پوشان نشان دادند ظرفیت خوبی در کاتا وجود دارد که اگر حمایت و برنامه‌ریزی بیشتر و منظم‌تری صورت گیرد چه‌بسا در آینده حرف‌های بیشتری برای گفتن خواهیم داشت.

مدیرفنی تیم های ملی کاتا درباره سرمایه‌گذاری رقبا گفت: مسابقات قهرمانی آسیا قزاقستان نشان داد تمام تیم‌های آسیایی در حال سرمایه‌گذاری در کاتا هستند. کشورهایی مانند اندونزی، فیلیپین، هنگ‌کنگ، مالزی و حتی قزاقستان میزبان نشان دادند برنامه ریزی گسترده ای در بخش کاتا دارند. انتظار داریم فدراسیون نسل جدید را حمایت کند زیرا تمام این ورزشکاران آینده های کاتای ایران هستند که می توانند نتایج را برای کاتای ایران رقم بزنند.

مدیر فنی تیم‌های ملی کاتا در پایان گفت: اگر نتیجه خوبی در کاتا به‌دست‌آمد حاصل زحمات و تلاش‌ تمام مربیان سازنده است که نباید نادیده گرفته شود. این مربیان بازیکنان را شناسایی و پرورش دادند تا در اردوهای تیم ملی حاضر شوند. ما قدردان زحمات این عزیزان هستیم و ان شا الله شرایط در آینده بهتر از حالا نیز شود.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران مسابقات قهرمانی آسیا جامعه عنوان قهرمانی کسب عنوان قهرمانی تیم های ملی قزاقستان مالزی تیم ملی کاراته کاروان ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۰۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران

تین نیوز

شماری از آگاهان امور اقتصادی افغانستان می گویند که این کشور می تواند خط آهن قزاقستان را که از طریق این کشور به جنوب آسیا وصل می شود، از طریق اسلام قلعه به خط آهن ایران وصل کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی دولت سرپرست افغانستان به تازگی با سریک ژومانگارین معاون نخست وزیر قزاقستان درمورد احداث شبکه راه آهن از قزاقستان به پاکستان از طریق ترکمنستان و افغانستان گفتگو کرد.

اکنون این موضوع مطرح است که ایجاد این شبکه خط آهن چه اهمیتی برای افغانستان و کشورهای منطقه دارد؟ و افغانستان چه سودی از آن می برد؟

شبیر بشیری آگاه امور اقتصادی در این ارتباط، گفت: افغانستان بدنبال گسترش تجارت دوجانبه با کشورهای همسایه و منطقه و همچنین گسترش شبکه حمل و نقل و ترانزیت افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی با کشورهای همسایه و منطقه است.

بشیری با بیان اینکه حکومت سرپرست افغانستان و بخش خصوصی افغانستان از ایجاد این شبکه راه آهن استقبال می کنند، اظهار داشت: با تطبیق این شبکه خط آهن، افغانستان بر اساس موقعیت ژئوپلیتیک که در منطقه دارد می تواند نقش استراتژیک را بازی کند و آسیایی مرکزی را به آسیایی جنوبی وصل کند.

این آگاه امور اقتصادی گفت: با ایجاد این خط آهن، ترانزیت و حمل و نقل تجارتی ایجاد می شود و افغانستان نقش پل ارتباطی میان آسیای مرکزی و آسیایی جنوبی را به خوبی ایفا می کند.

بشیری خاطرنشان کرد: در صورت محقق شدن این ایده تجارتی و حمل و نقلی، منافع اقتصادی زیادی عاید افغانستان و کشورهای منطقه خواهد شد.

در همین حال، آذرخش حافظی آگاه امور اقتصادی گفت: افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی به انواع مختلف حمل و نقل زمینی نیاز دارد و ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا نقش ترانزیتی افغانستان را ارتقا بخشیده و حمل و نقل را تسهیل می کند.

حافظی افزود: ایجاد این شبکه برای رونق اقتصادی و ارایه بهتر خدمات، بالا رفتن نقش ترانزیت افغانستان اثر مثبت دارد و درعین حال و برای همگرایی منطقه ای مفید می باشد.

این آگاه امور اقتصادی افزود: ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا، سبب گسترش مناسبات تجارتی، صنعتی و خدماتی میان آسیایی مرکزی و آسیایی جنوبی و سایر کشورهای منطقه می شود.

وی تصریح کرد: ما با جمهوری اسلامی ایران خط آهن از طریق اسلام قلعه را داریم و می توانیم خط آهن قزاقستان را که خاک افغانستان را به جنوب آسیایی وصل می کند، به جمهوری اسلامی ایران هم وصل کرده و این پروژه بزرگ اقتصادی را محقق کنیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ایران در سید اول جام جهانی فوتسال
  • مرحله سوم اردوی تیم ملی کاتا بانوان از ۱۰ اردیبهشت
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • شمسایی: تمام تمرکز ما روی بازی با تایلند است/ با کمترین اشتباه نمایش خوبی ارائه می‌کنیم
  • انتظار ۹ ساله تمام شد/ پرواز حجاج استان سمنان در آسمان سرزمین وحی
  • امیر آشتیانی با وزیر دفاع قزاقستان دیدار و گفتگو کرد
  • وزیران دفاع ایران و قزاقستان دیدار کردند
  • وزرای دفاع ایران و قزاقستان دیدار و گفتگو کردند
  • امیر آشتیانی با وزیر دفاع قزاقستان دیدار و گفت‌وگو کرد
  • ملی پوشان ایران حریفان خود را شناختند