Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری طرح بهبود فرآیند و بهینه‌سازی پالایشگاه اصفهان (واحد RHU) از استفاده حداکثری از توان داخلی در مهندسی و اجرای پروژه بهبود فرآیند و بهینه‌سازی پالایشگاه اصفهان خبر داد.

غلامرضا انوری در گفت‌وگو با خبرنگار شانا در این باره گفت: در خرید کالای این طرح بیش از ۹۸ درصد از توان داخل استفاده شده است.

وی افزود: واحد تصفیه ته‌مانده برج تقطیر (RHU) برای تصفیه خوراک واحد RFC با ظرفیت ۸۱ هزار بشکه در روز طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری طرح بهبود فرآیند و بهینه‌سازی پالایشگاه اصفهان تأکید کرد: طی ابلاغیه‌ای در مهرماه ۹۹ انجام فعالیت‌های مهندسی تفصیلی، مهندسی خرید، مهندسی کارگاهی و خرید واحدهای بازیافت گوگرد (sru) و واحد جداسازی گوگرد (ssu) نیز به پیمانکار این پروژه که شرکت نارگان است، اعلام شد.

انوری درباره میزان سرمایه موردنیاز این طرح گفت: سرمایه موردنیاز این پروژه ۵۰۰ میلیون یورو برآورد شده است.

وی درباره پیشرفت پروژه افزود: این پروژه هم‌اکنون در مرحله مهندسی و خرید است که پیشرفت آن در بخش مهندسی ۶۶ درصد، در بخش خرید ۲۱ درصد و پیشرفت کلی آن ۲۸ درصد است.

مجری طرح بهبود فرآیند و بهینه‌سازی پالایشگاه اصفهان تأکید کرد: پروژه گوگردزدایی از ته‌مانده برج‌های تقطیر پالایشگاه اصفهان (RHU) با هدف افزایش محصولات پالایشگاه اصفهان و ارتقای سطح کیفی محصولات به سطح استانداردهای بین‌المللی و استانداردهای محیط زیستی در مردادماه ۹۸ ابلاغ شد و شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران به‌عنوان مدیریت طرح (MC) این پروژه را راهبری می‌کند.

انوری افزود: تیم کارشناسی بسیار قوی و مجرب شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت و تجربه‌های موفق در ساخت پالایشگاه‌های کشور و استانداردها و مشخصه‌های روز دنیا و دریافت گواهینامه‌های فنی بین‌المللی، این شرکت را به شرکتی توانمند و منحصربه‌فرد در حوزه ساخت پالایشگاهی بدل کرده است.

وی اظهار کرد: مشخصه‌های فنی در این شرکت هر چهار سال یکبار با استانداردهای روز دنیا به‌رروز می‌شود که با نام NIOEC SPECIFICATION برای دیگر شرکت‌ها به‌عنوان مرجع قابل استناد و استفاده است.

منبع: شانا

کلیدواژه: پالایشگاه اصفهان طرح های توسعه پالایشگاهی ساخت داخل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۱۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک

ایسنا/هرمزگان معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: پروژه آبرسانی به بستک نیاز آبی چهار شهر و ۳۷ روستا را تامین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود. این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

 آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم امروز ۸ اردیبهشت با حضور ذوالفقار مهدی‌زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور- و عبدالحمید حمزه پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان- بررسی شد.

 در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تاثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین‌کن چارک به شهرستان بستک و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تامین آب شهرهای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی‌زاده با اشاره به پروژه آبرسانی به بستک اظهار کرد: نیاز آبی شهرستان بستک از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تامین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین‌کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: امیدواریم این پروژه به سرعت تکمیل شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مهدی‌زاده در ادامه در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر را مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاهِ در حال احداث کهورستان را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه‌پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، پنج باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش‌بینی شده است.

وی افزود: برای تامین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین‌کن با ظرفیت ۸۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان و تصریح کرد: با تکمیل این آب شیرین‌کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک به وقوع خواهد پیوست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • پروژه «اومااویا» سریلانکا، نماد توان صادرات خدمات فنی - مهندسی ایران
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • فروش بیش از ۵۵ هزار تن گوگرد در پالایشگاه گاز ایلام
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است