Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@09:25:54 GMT

لزوم شفاف سازی در میزان و نحوه مصرف تجهیزات پزشکی

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۹۱۷۱۷

لزوم شفاف سازی در میزان و نحوه مصرف تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام دارایی در جلسه تکریم و معارفه مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه برخی اقدامات نادرست در سال‌های گذشته باعث تضعیف جایگاه سازمان غذا و دارو شده و به معنای واقعی کلمه مظلوم واقع شده است، این سازمان به خاطر اهمیت نقش رگولاتوریش بسیار مهم بوده و منطق‌های مشخصی هم برای این وظایف وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کسانی که از ارز ترجیحی سو استفاده می‌کنند، همچون معتاد تزریقی تا زمانی که این ارز به آنها تزریق شود، زنده می‌مانند.

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه مخالفت با حذف ارز ترجیحی برای عده‌ای که ذینفع هستند، طبیعی است، گفت: با قطع ارز ترجیحی، منافع برخی به خطر افتاده و دچار سندرم محرومیت از رانت می‌شوند.

وی با بیان اینکه باید ظرفیت بهره برداری از فارغ التحصیلان و دانش پژوهان رشته‌های مهندسی مرتبط با تجهیزات پزشکی ایجاد شود، عنوان کرد: باید در نحوه و میزان مصرف تجهیزات پزشکی شفاف سازی کنیم تا بتوانیم سیاست‌های متناسبی را جهت بهره مندی مردم و بیماران طراحی کنیم.

دارایی ادامه داد: در حوزه تجهیزات پزشکی تنوع اقلام و کالاها بسیار گسترده است و با اصلاح فرآیندهای این اداره کل می‌توانیم تا حد زیادی اجرای وظایف را تسهیل و یکپارچه کنیم و علاوه بر این، باید سرعت ارائه خدمات را نیز افزایش دهیم و آنها را به سمت سامانه‌ای شدن پیش ببریم.

وی با تاکید بر سیاست حمایت از تولید داخل به شرط حفظ و ارتقای سلامت مردم حمایت از مردم، خاطرنشان کرد: مشارکت ذینفعان مختلف در عرصه سیاستگذاری و برنامه ریزی ها در اولویت ماست.

کد خبر 5384449 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: بهرام دارایی سازمان غذا و دارو تجهیزات پزشکی ویروس کرونا سویه اومیکرون کرونا واکسن کرونا کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا نسخه الکترونیک جامعه پزشکی واکسیناسیون مکمل های غذایی واکسن سازمان غذا و دارو کمبود پزشک شیوع کرونا تجهیزات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۱۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر مهدی انصاری با بیان اینکه اظهار نظر در مورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، یادآور شد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آبهای زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد.

وی ادامه داد: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد اخذ می‌شود. هر محصولی یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می شود.

وی در ادامه صحبت‌هایش به روغن‌های خوراکی اشاره کرد و با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تایید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه‌گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس‌ترین روش‌ها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام داشته؛ در حالی که به صورت فنی عبارت غیر قابل ردیابی (not detectable) اعلام می شود. باید اذعان نمود نمی توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

انصاری در خصوص کیفیت برنج‌های غیر ایرانی موجود در بازار نیز گفت: تمامی برنج های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبداء تولید نمونه‌برداری شده و آنالیزهای لازم بر روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، کلیه کالاهای سلامت از جمله آبهای بسته بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود. نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست. اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

دیگر خبرها

  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی