Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

 عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به رتبه بالای استان خوزستان در تلفات جاده‌ای گفت: برای استانی همچون خوزستان با ۱۴.۳ تولید ناخالص ملی و دارا بودن رتبه دوم بعد از تهران در این حوزه زیبنده نیست که با فقر آزادراه و راه‌های اصلی مواجه باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مجتبی یوسفی با اشاره به وقوع تصادف در محور اهواز –خرمشهر و فوت 10 نفر از هموطنانمان، ضمن تسلیت به خانواد‌ه‌های داغدار این حادثه، گفت: متاسفانه در توزیع بودجه توازن وجود ندارد چرا که در سال گذشته علی رغم تمامی تلاش‌ها در کمیسیون تلفیق بودجه 1400 و پیش بینی 19 هزار میلیارد تومان برای مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در تبصره 14 به دلیل نگاه‌های فرابخشی و منطقه‌ای که کشور را تنها در تهران و چند استان محدود می‌بینند، این اعتبار تخصیص نیافته و هر از چند گاهی شاهد بروز چنین حوادثی در استان‌های محروم مانند خوزستان و استان‌های غرب کشور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای استانی همچون خوزستان با 14.3 تولید ناخالص ملی و دارا بودن رتبه دوم بعد از تهران در این حوزه زیبنده نیست که با فقر آزادراه و راه‌های اصلی مواجه باشد و از طرفی مسئولان وقت استانی در سطوح مختلف باید نسبت به عملکرد خود طی سال‌های گذشته پاسخگو باشند که چرا برخی از استان‌ها دارای بزرگ‌راه و آزاد راه‌های متعدد هستند اما این استان با وجود شرکت‌های بزرگ نفتی، بنادر و گمرکات جهت واردات و صادرات و در اختیار داشتن دو مرز بین الملی با عراق و عبور بیشترین حجم مسافر عتبات عالیات هنوز با چنین وضعیتی در حوزه راه مواجه است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رتبه بالای استان خوزستان در تلفات جاده‌ای، تصریح کرد: هرچند برخی از تصادفات به دلیل خطاهای انسانی رخ می‌دهد اما بخشی از تصادفات به دلیل ترافیک بالای ناوگان حمل و نقلی سنگین در محورهای مواصلاتی استان خوزستان اتفاق می‌افتد. بی تردید اگر رسیدگی لازم و کارشناسی در محور دو طرفه اهواز -خرمشهر انجام می شد، امروز شاهد تصادفی بودیم که در اثر آن 10 نفر از هموطنانمان جانشان را از دست دادند، نبودیم.

وی افزود: به عنوان خدمتگزار مردم در مجلس تلاش کردیم هنگام بررسی بودجه در کمیسیون تلفیق 19 هزار میلیارد تومان در تبصره 14 برای اصلاح 4 بخش اصلی کشور اعم از راه، آب شرب، بهداشت، نوسازی مدارس و بهسازی روستاها، اختصاص پیدا کند، اما دولت گذشته اعتقادی به آن نداشت تا با نگاه و نظر شورای برنامه‌ریزی استان این مبلغ هزینه شود. سهم استان خوزستان از این محل 1260 هزار میلیارد تومان بود و در صورت تخصیص، یکی از مصارف اصلی آن اصلاح راه‌ها بود. البته که در چهار ماهه اخیر دولت سیزدهم هم هنوز اتفاقی در زمینه رخ نداده است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اینکه برخی از استان‌ها از نظر راه‌های اصلی، اتوبان و بزرگ‌راه در رتبه بالا قرار داشته باشند اما استان‌های نظیر خوزستان، ایلام، کردستان از راه اصلی نیز محروم باشند،قابل قبول نیست. امیدواریم در جریان بررسی لایجه بودجه با توجه امیدی که مردم به دولت سیزدهم دارند، اصلاحاتی در حوزه اعتبارات راه و جاده مناطق محروم و کمتر توسعه بافته صورت بگیرد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به تذکر خود به دولت در خصوص عدم اجرای تبصره 14، 16 و 18 قانون بودجه 1400 تاکید کرد: مقرر بود 50 هزار میلیارد تومان در حوزه اشتغال زایی و محرومیت زدایی هزینه شود، اما این مهم محقق نشد. از طرفی در بودجه 1400 ردیفی را برای برخی از پروژه‌های مانند فاضلاب اهواز، حمیدیه، کوته عبدالله و ملاثانی، شیبان و ویس در نظر گرفته شده بود که از لایحه بودجه 1401 حذف شده است، البته رئیس جمهور و وزیر نیرو به استان خوزستان سفر کردند و اهتمام خوبی هم برای حل مشکلات آب و فاضلاب استان دارند و در این زمینه هم وعده حل مشکلات را داده اند که امیدواریم محقق شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تین تصادف بودجه مجلس شورای اسلامی عراق نماینده مردم در مجلس ترافیک محورهای مواصلاتی استان کارشناسی نماینده مردم مجلس شورای هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی قانون لایحه بودجه رئیس جمهور مجلس شورای اسلامی تلفات جاده ای مجتبی یوسفی هزار میلیارد تومان مجلس شورای اسلامی استان خوزستان استان ها راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۲۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزدهای مورد حمایت شریان در خوزستان معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، شبکه راهبردی یاران انقلاب اسلامی به نام «شریان» نامزدهای مورد حمایت خود در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دو حوزه انتخابیه آبادان و رامهرمز را معرفی کرد.

بر این اساس، محمد جواد سعدون زاده و صادق کمایی از حوزه انتخابیه آبادان و امیرحسین نظری از حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر به عنوان نامزدهای مورد حمایت جریان شریان در خوزستان معرفی شدند.

انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز ۱۱ اسفند با مشارکت ۲۵ میلیون نفر از مردم کشورمان برگزار شد؛ البته این انتخابات در برخی حوزه‌ها به مرحله دوم کشیده شد.

مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه با رقابت برای ۴۵ کرسی در روز ۲۱ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

کد خبر 6084419

دیگر خبرها

  • در مجلس آینده تضارب آرا وجود خواهد داشت
  • نامزدهای مورد حمایت شریان در خوزستان معرفی شدند
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • موافقت مجلس با جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳
  • جدول منابع و مصارف «حوزه انرژی» به تصویب رسید
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به توزیع اعتبارات نیرو‌های مسلح
  • موافقت با جدول توزیع اعتبارات نیروهای مسلح در بودجه سال ۱۴۰۳