Web Analytics Made Easy - Statcounter

مالک باشگاه قشقایی شیراز از حل مشکل این باشگاه با سرمربی تیم قشقایی خبر داد. - اخبار ورزشی -

روح‌الله نجف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره نشست خود با مهدی رجب‌زاده پس از استعفای از هدایت تیم قشقایی شیراز اظهار داشت: صحبت‌های خوبی با رجب‌زاده داشتیم و او به تمرینات بازگشت. از رجب‌زاده به‌صورت کامل حمایت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از 100 تیمی که در لیگ‌های مختلف کشور فعالیت می‌کنند، تنها سه تیم مشکل مالی ندارند. تاکنون 15 تا 25 درصد از قرارداد بازیکنان را به‌صورت میانگین پرداخت کرده‌ایم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا مدیران استان فارس حمایت مالی از باشگاه قشقایی کرده‌اند یا خیر،‌ عنوان کرد: مدیران در بازی‌های قشقایی حاضر می‌شوند و قول‌های زیادی به ما داده‌اند، اما در سال 1400 هیچ حمایتی از باشگاه نکرده‌اند و یک ریال از سوی مسئولان استان به حساب باشگاه نیامده است. آنها می‌گویند تعهدی نسبت به تیم نداریم، اما مسئولیت اجتماعی‌شان چه می‌شود؟ ما هم خدمات عمومی برای نشاط پنج میلیون نفر از مردم ارائه می‌کنیم.

قشقایی مغلوب مس کرمان شد

مالک و مدیرعامل باشگاه قشقایی در مورد اینکه نماینده شیراز پس از چند سال توانسته خود را به‌عنوان مدعی صعود به لیگ برتر معرفی کند، به تسنیم گفت: قشقایی شرایط خوبی دارد و تنها دو امتیاز با منطقه صعود فاصله داریم. بازی یکطرفه‌ای مقابل مس کرمان داشتیم و این تیم در دقایقی از بازی نمی‌توانست توپ را لمس کند. یک پنالتی ما را اعلام نکردند و قبل از اینکه گل دوم مس به ثمر برسد، روی بازیکن ما خطا شد که ناظر داوری، هر دو صحنه را خطا می‌دانست.

نجف‌پور با بیان اینکه باشگاه قشقایی شکایتی برای طرح در کمیته داوران تنظیم کرده است، خاطرنشان کرد: همیشه مقابل تیم‌های ثروتمند ضربه خورده‌ایم و یک بار نشد تیم‌های صنعتی مانند گل‌گهر، آرمان گهر و مس کرمان به داوری بازی با قشقایی اعتراض کنند. همین باعث می‌شود ذهنیت ما به سمت مظلومیت قشقایی برود و ما چهار دیدار است که از اشتباهات داوری ضربه می‌خوریم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تیم فوتبال مس کرمان مهدی رجب زاده لیگ دسته اول تیم فوتبال قشقایی شیراز تیم فوتبال مس کرمان مهدی رجب زاده لیگ دسته اول تیم فوتبال قشقایی شیراز باشگاه قشقایی رجب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۳۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق

رئیس اداره امور عشایر شهرستان سمیرم گفت: حدود ۴۷۵۰ خانوار از پنج طایفه بزرگ عشایر قشقایی و ۶۰۰ هزار راس دام وارد ییلاقات سمیرم شدند.

علی رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان اظهار کرد: استان فارس یکی از مسیرهای اصلی کوچ عشایر به شهرستان سمیرم است.

وی افزود: حدود چهار هزار و ۷۵۰ خانوار از پنج طائفه بزرگ عشایر قشقایی و ۶۰۰ هزار راس دام از استان‌های فارس، کهکیلویه و بویر احمد، بوشهر و خوزستان وارد ییلاقات سمیرم شدند.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان سمیرم تصریح کرد: حدود ۲۵ درصد تولیدات گوشت قرمز را عشایر تولید می‌کنند که صنایع دستی، لبنیات و محصولات دیگر را در فصل حضور در شهرستان سمیرم تأمین می‌کنند.

وی عنوان کرد: عشایر شهرستان بدلیل شرایط سخت خشکسالی در مناطق قشلاقی محبور به کوچ زودهنگام به ییلاق شدند و کوچ در شرایط فعلی هزینه زیادی به عشایر تحمیل می کند.

رحیمی خاطرنشان کرد: از جمله مشکلات کوچ عشایر، میان بندها توسط شرکت‌های دولتی و خصوصی، کشاورزان روستایی و واگذاری های بی‌رویه مراتع و اراضی ملی، احداث جاده های زیاد و … است که اشغال شده و امکان اتراق راحت و چند روزه را غیر ممکن نموده است.

وی با اشاره به هزینه حمل خودرویی بسیار بالا تصریح کرد: گاهی کوچ زودهنگام و با سرعت بیشتر اجتناب‌ناپذیر است و در سال جاری نیز نظر به ورود عشایر به شهرستان اداره امور عشایر سمیرم با حمایت اداره کل امور عشایر اصفهان و با راه اندازی ناوگان آبرسانی سیار و شروع عملیات تیغ زنی راه‌های عشایری در حد امکان سعی در تأمین امکانات حداقلی برای خانوارها و دام عشایر نموده است.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان سمیرم گفت: برنامه‌ریزی برای شروع پروژه‌های عمرانی در مناطق عشایری، هماهنگی با دستگاه‌های امدادی، بهداشت و درمان، حمایتی و همینطور دامپزشکی برای کمک به جامعه عشایری از اقدامات دیگر اداره امور عشایر سمیرم بوده است.

به گزارش ایمنا، عشایر قشقایی شهرستان سمیرم از ۴۵۵ هزار هکتار اراضی این شهرستان جهت تعلیف دام‌هایشان استفاده می‌کنند و با هم اکنون با ۴۷۵۰ خانوار عشایری و ۶۰۰ هزار رأس دام سبک وارد شهرستان سمیرم شدند.

کد خبر 749315

دیگر خبرها

  • بازگشت پاراتکواندو به فدراسیون تکواندو با شروع تمرینات
  • سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق
  • تصمیم قطعی گزینه جذاب بایرن: فقط خارج!
  • بازگشت روملو لوکاکو به تمرینات رم در آستانه دیدار با بایرلورکوزن
  • بازگشت چهره جنجالی به تیم ملی
  • بازگشت پدر به خانه
  • مخالفت سازمان لیگ با درخواست مالک پرسپولیس؛ نمی توانید بلیت ها را بخرید!
  • مخالفت سازمان لیگ با درخواست مالک باشگاه پرسپولیس برای خرید بلیت بازی با سپاهان
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • دو صلیبی دیگر پرسپولیس در مسیر بازگشت