Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، غلامرضا خادمی اظهار کرد: اطلاعات موجود در خصوص ویروس ناکافی و سویه امیکرون هنوز ویروسی ناشناخته است. در بسیاری از مقالات گفته شده این ویروس علائم جدی ندارد ولی از گوشه و کنار دنیا به ندرت اطلاعاتی هم می‌رسد که علائم تنفسی در برخی از بیماران دیده شده است. خوشبختانه در بیشتر منابع ‌علمی و پزشکی آمده که ویروس امیکرون ضعیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: اکنون در شهر مشهد این ویروس حضور دارد و نیاز است که کیت‌های تشخیصی آن‌ وارد شود تا بتوانیم به طور دقیق این ویروس را شناسایی کنیم.

این پزشک اطفال بیان کرد: در حال حاضر شهر مشهد درگیر بیماری ویروسی شدیدی است که علائمی بین علائم آنفلوآنزا و سرماخوردگی دارد. شیوع این ویروس بسیار بالاست و علائم آن بین کودکان شدیدتر و در بزرگسالان خفیف‌تر است.

رئیس بخش مراقبت‌های ویژه کودکان بیمارستان تخصصی کودکان اکبر مشهد ادامه داد: این ویروس همه اعضای خانواده را درگیر می‌کند. خوشبختانه تاکنون کسانی که مبتلا شده‌اند، در بیمارستان بستری نشده‌اند. در حال حاضر وضعیت به گونه‌ای است که از حدود ۲۰ بیماری که فقط به مطب من مراجعه می‌کنند، ۱۶ نفرشان علائم سرماخوردگی، گلو درد، سرفه، شکم درد، اسهال و استفراغ دارند.

وی ادامه داد: در مجموع نگرانی زیادی بابت شیوع این ویروس نداریم اما همچنان بهترین راهکار پیشگیری از این بیماری، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، اجتناب جدی از دورهمی‌ها و واکسیناسیون است. به دلیل بالا بودن قدرت شیوع این ویروس شرایط زندگی‌ سخت خواهد شد اما بعید می‌دانم مرگ‌ومیر به همراه داشته باشد.

بیشتر کودکان در مدرسه مبتلا شده‌اند 

خادمی در پاسخ به این سوال که با توجه به شیوع این ویروس موافق تعطیلی مدارس است یا خیر، گفت: از ابتدا با بازگشایی مدارس موافق نبودیم اما اکنون با توجه به اینکه این ویروس بین کودکان شیوع بیشتری دارد، بهتر است حداقل حضور دانش‌آموزان در مدارس اختیاری شود تا تکلیف این موج مشخص گردد چراکه طبق گفته اکثر کودکانی که به ما مراجعه می‌کنند، آنان در مدرسه مبتلا شده‌اند.

کد خبر 645798 برچسب‌ها کودکان كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کودکان كرونا در ايران شیوع این ویروس شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۴۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • علائم فشار خون بالا
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید