Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، محمدتقی جاپلقی شهردار شهرکرد با اشاره به روند تدوین طرح جامع شهرکرد در قالب برنامه‌ای ۱۰ ساله اظهار داشت: این طرح وضعیت املاک شهری با قابلیت سرمایه‌گذاری برای اصناف، دستگاه‌های اجرایی و گروه‌های مختلف را ساماندهی می‌کند.

او افزود: همچنین راهبرد و برنامه ۲۰ ساله توسعه شهرکرد تا پایان ماه جاری تدوین و تصویب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جاپلقی اضافه کرد: این برنامه در بُرش‌های یک، دو، پنج، ۱۰ و ۲۰ ساله تهیه و در روند تدوین آن از نظر استادان دانشگاهی و نخبگان بهره‌گیری شده است.

بیشتر بخوانید

بازارچه میوه در شرق شهرکرد ایجاد می‌شود

او ادامه داد: چنانچه وظیفه شهرداری است، شهردار برنامه‌نویس نیست و وظیفه تدوین برنامه‌نویسی‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت بر عهده مشاوران شهری و وظیفه اجرای آن بر عهده شهردار است.

جاپلقی شفاف‌سازی در حوزه کاری شهرداری مرکز چهارمحال و بختیاری را از اولویت‌های کاری خود اعلام کرد و گفت: بهبود وضعیت مبلمان شهری از همان روز‌های ابتدایی فعالیت مدیریت جدید شهری در شهرکرد مورد توجه قرار گرفت.

او افزود: جمع‌آوری تمامی کیوسک‌ها و دکه‌های سطح شهر به‌منظور ساماندهی و یکسان‌سازی سریع‌تر آن‌ها در دستور کار معاونت خدمات شهری شهرداری شهرکرد قرار گرفته است.

جاپلقی اضافه کرد: حذف سرعتکاه‌های سطح خیابان‌های شهرکرد با هدف دستیابی به شهر بدون مانع ترافیکی جزو برنامه‌های اولویت‌دار شهرداری است.

او ادامه داد: از این پس صدور پروانه ساختمانی در مرکز چهارمحال و بختیاری براساس معیار‌های عقلی، علمی، مهندسی، شهرسازی و بر مبنای اصول شهرسازی صادر خواهد شد.

جاپلقی گفت: ساماندهی نما‌های ساختمانی، نقشه‌های گرافیکی و خیابان‌ها در طراحی شهرک‌های جدید شهرکرد در دستور کارش شهرداری قرار دارد.

او با اشاره به لزوم ساماندهی تمامی ورودی‌های شهرکرد افزود: جمع‌آوری سد معبر‌های موجود در خیابان‌های مرکز استان در دستور کار است.

جاپلقی به نزدیکی دومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی اشاره و تصریح کرد: برگزاری مراسم یادبود و رونمایی از تندیس این شهید در ورودی شهر جزو برنامه‌های اولویت‌دار شهرداری شهرکرد قرار دارد.

او ادامه داد: تکمیل و بهره‌برداری از طرح نیمه‌تمام برج دوقلوی شهرداری و سایر طرح‌های عمرانی از اولویت‌های اصلی شهردار شهرکرد است که در روز‌های آینده نهایی می‌شود.

جاپلقی با اشاره به لزوم خدمات‌رسانی بیشتر به اهالی محله منظریه گفت: به محض تحویل منظریه از سوی اداره‌کل راه و شهرسازی استان به شهرداری شهرکرد، عملیات اجرایی خدمات‌رسانی به شهروندان ساکن در محله ارتقا و افزایش می‌یابد.

او تعریف و افزایش ردیف‌های درآمدی پایدار برای این شهرداری را ضروری اعلام و اضافه کرد: این مهم در ارتقای کمی و کیفی خدمات‌رسانی به شهروندان مرکز استان نقش دارد.

جاپلقی با اشاره به تلاش‌ها برای تکمیل طرح کنارگذر جنوبی شهرکرد افزود: توافق‌هایی با مالکان زمین‌های واقع در مسیر از اهالی شهرکیان انجام شد که براساس آن شهرداری موظف به جبران حقوق آنان خواهد بود.

او به برنامه‌هایی برای احداث تقاطع‌های غیرهمسطح در شهرکرد اشاره و تصریح کرد: احداث این طرح در میدان معلم، خیابان آیت‌الله طالقانی و امیرکبیر در حال بررسی علمی قرار دارد.

جاپلقی گفت: برای هوشمندسازی تمامی چهارراه‌ها و خیابان‌های شهرکرد رایزنی‌های با شرکت مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری انجام شده و این مهم در دستور کار قرار گرفته است.

او افزود: برای بهبود وضعیت بافت فرسوده شهرکرد به‌دنبال نیروی انسانی فنی، متخصص و کارآزموده هستیم و این برنامه جزو اولویت‌های شهرداری قرار دارد.

جاپلقی اضافه کرد: به تازگی ۳۷۰ تن قیر رایگان به شهرداری شهرکرد اختصاص یافت که برای آسفالت نقاط کمتربرخودار در مرکز استان استفاده می‌شود.

او ادامه داد: با اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال ۱۲ دستگاه اتوبوس و یک دستگاه میدل‌باس به ارزش ۶۵۰ میلیارد ریال برای شهرداری شهرکرد خریداری شد.

جاپلقی گفت: همچنین با اختصاص ۳۱۰ میلیارد ریال یک دستگاه ویژه تولید ۳۵۰ نوع قطعه بتنی رنگی به ارزش ۴۵۰ میلیارد ریال خریداری و به دارایی‌های شهرداری شهرکرد افزوده شد.

او افزود: همچنین این شهرداری به دستگاه مکانیزه لکه‌گیری آسفالت به ارزش ۱۲ میلیارد ریال مجهز شد که برای خرید آن ۹ میلیارد ریال پرداخت شده است.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طرح جامع شهرکرد سرمایه گذاری بخش خصوصی شهرداری شهرکرد میلیارد ریال او ادامه خیابان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۶۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان

محبوبه نم نباتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در ارتباط با توسعه برنامه مراقبت از راه دور نوزادان زودرس بعد از ترخیص اظهار داشت: طی این تحقیق مادران که دارای نوزادان تازه متولد شده بودند را شناسایی و طی یک دوره مصاحبه، نیازهای آنها را دسته بندی کردیم و پس از تحلیل محتوا، گروهی با حضور ۴۰ تن از مادران و تیم پزشکی در شبکه مجازی تشکیل شد و مادران پس از ترخیص نیازهای خودرا مطرح و مشاوره دریافت می‌کردند.

وی بیان داشت: در این گروه مادران ضمن بهره مندی از راهنمایی پزشکان، تجارب خود را در این حیطه زیر نظر تیم پزشکان در اختیار یکدیگر قرار می‌دادند. نتایج این تحقیق نشان داده که گروه مورد آزمایش نسبت به مادرانی که تحت درمان از راه دور نبودند دیگر نیاز به بستری کودک تازه متولد شده خود نداشتند.

نم نباتی گفت: در این گروه مادران با هر گونه مشکلی که در نحوه شیردهی یا گریه کردن کودک یا داروهای نوزادان مواجه می‌شدند آنرا از طریق فیلم یا توضیحات در اختیار تیم پزشکی حاضر در گروه قرار می‌دادند و طبق راهنمایی‌های دریافتی عمل می‌کردند.

وی ادامه داد: این طرح تحقیقاتی در حدود یکسال به اجرا درآمد و میزان رضایت مادران نوزادان تازه متولد شده نسبت به مادرانی که مدت بیشتری در بیمارستان برای دریافت خدمات مراقبتی نوزادان تازه متولد خود مانده بودند بیشتر بود و همچنین دیگر نیاز به بستری و مراجعه به مراکز درمانی پیدا نکردند.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: در این طرح، مادران در صورت نیازهای اورژانسی، تلفن می‌زدند و ۴ نفر ازپزشکان فوق تخصص در هر روز و هر ساعت پاسخگوی آنها بودند.

وی از توانمند سازی مادران دارای نوزادان تازه متولد شده در دوره بعد از ترخیص خبر داد و ادامه داد: هم اکنون نتایج این تحقیق به شکل یک پایان نامه دکترا ثبت شده است و می‌توان از نتایج آن در بیمارستان‌ها و وزارت خانه استفاده کرد.

نم نباتی گفت: هدف از اجرای طرح، آموزش مادران به ویژه در حوزه شیر دهی بود که محتواهای اموزشی در فضای مجازی در اختیاران مادران قرار می‌گرفت و مادران از طریق پیامک و تلفن با تیم پزشکی ارتباط می‌گرفتند وحمایت روحی و روانی از مادران دراولویت کاری تیم پزشکی بود.

وی گفت: اکثر مادران دارای نوزادان تازه متولد شده، دچار بحران اضطراب، عدم پشتیبانی روحی روانی و عدم دسترسی به منابع مراقبتی قرار می‌شدند.

این محقق و پژوهشگر به نتایج تحقیقات اشاره کرد و افزود: در دو گروه کنترل و گروه ازمون نتایج نشان دادند که گروه آزمون حدود ۵۰ مرتبه مراجعه آنها نسبت به گروه کنترل کمتر و تقریباً به صفر رسید در حالیکه گروه کنترل به دلیل عدم دریافت آموزش‌ها، حدود ۲۳ درصد مجبور به مراجعه حضوری به مراکز درمانی شدند.

وی با اشاره به اینکه گروه آزمون به بستری شدن‌های مجدد نیاز نداشتند، خاطرنشان کرد: کاهش هزینه‌های رفت و آمد، کاهش زمان مراجعات و کاهش ساعت ویزیت‌ها در برنامه آموزش از راه دور نشان داد که مراقبت از راه دور، کمک شایانی برای مادران بوده است

کد خبر 6097172

دیگر خبرها

  • سند تحقق شعار سال استان یزد تدوین می‌شود
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • تسریع در آزادسازی میدان جلوخان در ۱۴۰۳/ گره ۱۳ ساله میدان امام علی (ع) را باز می‌کنیم
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله