Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی با بازدید رییس مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان، امضای چند تفاهم‌نامه همکاری مشترک، رونمایی از یک کتاب و محصول، به کار خود در نخستین روز از این نمایشگاه پایان داد.

به گزارش ایسنا، مرکز نمایشگاهی بوستان گفتگو ، روز یکشنبه ۵ دی‌ماه ۱۴۰۰ حال و هوای دیگری داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنرهای راهنما از بزرگراه چمران و خیابان‌های اطراف، شما را به سمت محل برگزاری نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی هدایت می‌کردند. در محوطه بیرونی نمایشگاه، جنب‌وجوش عجیبی به چشم می‌خورد. وارد سالن بزرگ نمایشگاه که شدیم، با غرفه‌هایی روبرو شدیم که تجهیزات درون هرکدام و نامی که بالای هر غرفه نصب شده بود، حوزه فعالیت هر بخش را مشخص می‌کرد. (مصادیق عینی "ما می‌توانیم" در بوستان گفتگو)

سالن تهران اگرچه میزبان غرفه‌هایی کم‌تعدادتر هستند، اما حجم دستاوردهای به نمایش گذاشته در این بخش بسیار زیاد هستند. در این سالن، غرفه‌های علوم پایه و فنی و مهندسی؛ علوم پزشکی؛ کشاورزی و منابع طبیعی؛ پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ دفتر تخصصی علوم انسانی، اجتماعی و هنر حضور دارند.

از گیت‌های تعبیه شده میان دو سالن عبور کرده و وارد سالن گلستان می‌شویم. تراکم غرفه‌ها در این بخش بسیار زیاد است و خبرگزاری‌ها، دانشگاه‌های و موسسات آموزش عالی وابسته به جهاد دانشگاهی، پارک‌های علم و فناوری و مراکز وابسته به جهاد دانشگاهی در این سالن حضور دارند. دیدن دستاوردهای مختلف پژوهشگاه‌ها و پژوهشکده‌ها، مراکز تحقیقاتی، مؤسسه‌ها و سازمان‌های وابسته به جهاد دانشگاهی در یک قالب یک نمایشگاه واحد و بزرگ، برای ما نیز که خود را عضوی از این نهاد پویا و فعال در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری و فرهنگی می‌دانیم، باعث غرور و افتخار است.  

غرفه خبرگزاری داشجویان ایران (ایسنا) هم در سالن گلستان واقع شده است. در بدو ورود به غرفه، نگاهمان روی تصویر همکاران فقیدمان محمدحسن قریب، اسماعیل عمرانی و لبخند زیبای مهشاد کریمی قفل می‌شود و خاطرات تلخ از دست دادن همکاران عزیزمان، دوباره زنده می‌شود.

نخستین روز نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰، روز شلوغ و پر کاری بود. این نمایشگاه با حضور دکتر محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی به صورت رسمی افتتاح شد. رییس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد که این نمایشگاه، نمادی است که می‌توان با اطمینان به نیروی داخلی اتکا کرد. (نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی، نماد اطمینان به نیروی داخلی است)

سردار مهدی رحیمی، معاون علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین؛ حجت الاسلام و المسلمین عسگر دیرباز، نماینده مردم استان آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری و رییس دانشگاه قم؛ علی جدی، نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی؛ رضا کاظم نژاد، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران؛ علی اوسط اکبری مقدم، مدیرعامل منطقه آزاد انزلی؛ دکتر عبدالرضا مجدالدین، مدیرکل دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز امروز از نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی بازدید کردند.

در کنار بازدید مسئولان از نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی، شاهد انعقاد چند تفاهمنامه و رونمایی از چند دستاورد در این نمایشگاه بودیم. تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و جهاد دانشگاهی به امضای دکتر بابک نگاه داری، رییس مرکز پژوهش‌های مجلس و دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی رسید.

همچنین مراسم تبادل تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نیز در نخستین روز نمایشگاه برگزار شد.

در نخستین روز از نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی، از کتاب "روایت یک رویش"؛ گفتارهایی درباره زیست جهادی دکتر سعید کاظمی آشتیانی (بنیانگذار فقید پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی) نیز رونمایی شد.

همچنین از کیک فراسودمند عناب، محصول مشترک پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی جهاد دانشگاهی و آستان قدس رضوی رونمایی شد.

طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، دکتر جواد اوجی، وزیر نفت و دکتر محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، امروز دوشنبه ششم دی‌ماه از نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی بازدید خواهند کرد و در حاشیه این بازدیدها، چند تفاهم‌نامه همکاری مشترک منعقد و مراسم رونمایی از کتاب برگزار خواهد شد.

نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰ که به منظور معرفی و آشنایی بیشتر مدیران اجرایی و صنایع بزرگ با توانمندی این نهاد، از صبح یکشنبه ۵ دی ماه در مرکز نمایشگاهی بوستان گفتگو آغاز به کار کرده و تا پنجشنبه ۹ دی ماه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی دستاوردهای جهاد دانشگاهی توانمندی ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی 1400 نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی تفاهم نامه همکاری مشترک مجلس شورای اسلامی نخستین روز غرفه ها دی ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۷۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان

رئیس انجمن ملی مزارع پرورش ماهی تاجیکستان در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران همزمان با برپایی نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با مدیران برخی شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، بازرگانان و فعالان بخش‌های تولیدی و تجاری تاجیکستان که برای بازدید از نمایشگاه ایران اکمسپو ۲۰۲۴ به محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آمده‌اند، در بازدید از غرفه‌های مختلف عرضه محصولات شرکت‌های دانش بنیان در آی‌هیت (خانه نوآوری و فناوری ایران) استقبال قابل توجهی از تولیدات این شرکت‌ها داشتند و اکثر بازدیدکنندگان تحت تاثیر دستاوردهای دانش‌بنیان بخش کشاورزی قرار گرفتند.

بیش از ۷۰ درصد جمعیت کار تاجیکستان در بخش کشاورزی کار می‌کنند و فرسوده بودن و کمبود ادوات کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در تاجیکستان میزان تولید را در این کشور که بخش عمده آن به کشاورزی مشغول است، بسیار کاهش داده است.

تاجیکستان بستر بسیار مناسب و آماده‌ای برای عرضه ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی ایران است و تاجیک‌ها نیز در این نمایشگاه نشان دادند که از محصولات ایران به دلیل کیفیت بالا و سازگاربودن با شرایط کشاورزی تاجیکستان به گرمی استقبال می‌کنند.

به گفته باراتو، رئیس انجمن ملی مزارع پرورش ماهی جمهوری تاجیکستان برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی تاثیر مستقیمی در روند افزایش حجم مبادلات تجاری دو کشور دارد.

باراتو با تاکید بر اینکه ما به دنبال تجارت و توسعه همکاری‌ها میان ایران و تاجیکستان هستیم، اظهار کرد: امیدوار هستیم بازدید امروز ما موجب آشنایی بیشتر تجار و بازرگانان تاجیک با دستاوردهای ایران و معرفی توانمندی‌های تولیدی و صنعتی ایرانیان شود.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، وی در ادامه به جذابیت شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در حوزه پرورش ماهی اشاره کرد و افزود: ما در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت) با مدیرعامل یک شرکت پرورش ماهی که دارای بزرگترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در مناطق غیــرساحلی ایران است، مذاکراتی انجام دادیم. این شرکت با پیشرفتــه‌ترین تکنولوژی روز، سالانه ۱۲۰ تن گوشت و سه تن خاویار را به بازار عرضه می‌کند که این قابلیت و توانایی برای ما بسیار جذاب و کاربردی است. امیدوار هستیم در آینده نزدیک بتوانیم با این شرکت همکاری‌های خوبی را رقم بزنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جهاد دانشگاهی در کنار معلمان برای تربیت نسل‌های متخصص
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد
  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند
  • وزیر جهاد کشاورزی از غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو بازدید کرد
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ایران اکسپو فرصتی برای معرفی طرح‌های سرمایه‌گذاری کرمان است
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • حضور رسانه‌های ترکیه در نمایشگاه دستاوردهای نظامی ایران