Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، یک رسانه صهیونیستی در گزارشی در زمینه حمله به ماکت دیمونا با کمک موشک‌ها و پهپادی انتحاری ایران نوشت: پیشرفت‌های ایران به وضوح تهدید بزرگ‌تری محسوب می‌شود و پهپاد «شاهد-۱۳۶» سلاح بالقوه خطرناک است که به سادگی قابل شناسایی نیست. 

روزنامه «جروزالم پست» در شماره روز یکشنبه در گزارشی در زمینه پهپاد انتحاری «شاهد-۱۳۶» و اهمیت حمله شبیه سازی شده به «تاسیسات اتمی دیمونا» به قلم «سث فرانتسمن» نوشت،  ایران روز شنبه ویدئویی از استفاده راکت‌ها و پهپادها برای حمله به شهر دیمونا در اسرائیل، مکانی که تاسیسات اتمی در آن قرار دارد، منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حساب کاربری توییتر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز اعلام کرد که این اتفاق در جریان رزمایش «پیامبر اعظم-۱۷» رخ داده است.

پیام ایران در حمله به ماکت دیمونا

ایران اعلام کرد با استفاده از ۱۶ موشک بالستیک و پنج فروند پهپاد انتحاری، حمله موشکی و پهپادی به مرکز اتمی دیمونا را با موفقیت شبیه سازی کرده است. اینک ایران با این گزارش‌ها به توانایی‌هایش می‌بالد. این موضوع بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد زیرا ایران تهدید به حمله به تاسیسات اتمی دیمونا می‌کند که تشدید لفاظی خطرناکی است. به نظر می‌رسد تصمیم ایران برای آزمایش موشک‌های بالستیک دوربرد و رونمایی از پرتابگر چند پهپاد جدید و حمله به ماکت  دیمونا، سطح جدیدی از سطح هجومی ایران است.

تهدید دیمونا دقت فناوری ایران را نشان می‌دهد

به نوشته جروزالم پست، این امر به افزایش تهدیدات پهپادهای ایرانی و همچنین ترکیبی از پهپادها با موشک در برنامه‌های حمله این کشور اشاره می‌کند. استفاده جدید از پهپادهای کوچک کامیکازه دوربرد همراه با موشک‌های بالستیک، همانطور که در رزمایش و ویدئوهای اخیر نشان داده شده، ترکیب دیگری از مهمات خطرناک را نشان می‌دهد. اینکه ایران آشکارا دیمونا را تهدید کرده و می‌گوید که می‌خواهد از این فناوری برای حمله استفاده کند، نشان می‌دهد که چگونه ایران با این سطح از دقت و فناوری، به دنبال نفوذ در منطقه است.

این  نشریه در گزارشی دیگر در زمینه نمایش پهپاد «شاهد-۱۳۶» و پرتابگر آن در رزمایش اخیر ایران در جنوب کشور نوشت، ایران راه جدیدی برای پرتاب پهپادها در قالب پرتاب چندگانه یا انبوه ایجاد کرده است.

جروزالم پست  نوشت، طی چند روز گذشته تصاویری از پرتابگر پهپاد جدید ایرانی در فضای مجازی و رسانه‌های ایران منتشر شده است. این پهپادها که شاهد-۱۳۶ نام دارند، در رزمایشی که ایران هفته گذشته انجام شد، با موشک ترکیب شدند. ایران این نوع پهپادها را پهپاد انتحاری یا کامیکازه نامیده است. این بدان معنی است که آنها مستقیماً به سمت یک هدف پرواز می کنند و خود ویران می‌شوند.

کامیکازه‌های جدید ویرانگر ایران

این نوع پهپادها پیش از این در رسانه‌های ایرانی مطرح شده بودند اما در گذشته جزئیات آن‌ها نمایش داده نشده بود. پیش از این، ایران پهپادهای کامیکازه ساخته بود، اما این نوع خاص پیش از این در رزمایش‌های نظامی عمومی دیده نشده بود.

جروزالم پست نوشت، اکنون می‌دانیم شاهد-۱۳۶ وجود دارد و نه تنها یک پهپاد کامیکازه است، بلکه ایران راه جدیدی برای پرتاب پهپادها در قالب پرتاب چندگانه یا انبوه پهپادها ایجاد کرده است. انبوه هواپیماهای بدون سرنشین فناوری جدیدی است که در آن از چندین پهپاد برای حمله به هدفی استفاده می‌شود که می‌تواند دفاع هوایی را تحت تأثیر قرار دهد.

ایران یک قدرت پهپادی است

در گذشته فناوری هواپیماهای بدون سرنشین تا همین اواخر بیشتر تحت سلطه ایالات متحده، اسرائیل و چند کشور دیگر بود، حالا ایران، چین و دیگر قدرت‌های پهپاد وارد بازی شده‌اند. ایران سرمایه گذاری زیادی در فناوری هواپیماهای بدون سرنشین کامیکازه انجام داده است. گزارش‌های اخیر در «مرکز تحقیقات آلما»  نشان می‌دهد که حزب‌الله ممکن است حدود ۲۰۰۰ پهپاد داشته باشد که بسیاری از آنها بر اساس مدل‌های ایرانی هستند.

این روزنامه نوشت، به نظر می‌رسد پرتابگر جدیدی که ایران در مانور اخیر خود از آن رونمایی کرد دارای پنج لایه است که می‌توان پهپادها را روی آنها نصب کرد. پرتابگر را  نیز می‌توان در پشت یک کامیون نصب کرد. پرتابگر جدید ایران برای پهپاد شاهد-۱۳۶ به این کشور این امکان را می‌دهد که نه تنها آنها را پنهان کند، بلکه پنج فروند پهپاد را در این نوع کامیون‌ها قرار داد.

رهگیری شاهد-۱۳۶ آسان نیست

به‌طور قابل‌توجهی می‌توان ده‌ها فروند از این پهپادها را به‌صورت «انبوه» به سمت هدفی پرتاب کرد. اگرچه هیچ مدرکی مبنی بر اینکه پهپادها می‌توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، یا اینکه آنها از نوع قابلیت هوش مصنوعی پیشرفته در غرب برخوردار باشند موجود نیست، اما این بدان معنا نیست که آنها تهدیدی نیستند.

پیشرفت‌های ایران به وضوح تهدید بزرگ‌تری محسوب می‌شود. طبق تصاویر، شاهد-۱۳۶ یک پهپاد خیلی بزرگ نیست، اما حاوی یک کلاهک است که آن را به یک سلاح بالقوه خطرناک تبدیل می‌کند و به دلیل اندازه و سطح مقطع راداری کوچک، شناسایی آن آسان نیست.

این نشریه در خاتمه نوشت، خطر حمله انبوه پهپادها از آن نوع که ایران اکنون به نمایش گذاشته در حال افزایش است. ایران قبلاً این مورد را تجربه کرده است، اما به نظر می‌رسد پرتابگر و پهپادهای جدید ایران تهدیدی جدی‌تر از سال ۲۰۱۹ هستند. این یک تهدید جدید در هر درگیری آینده با اسرائیل خواهد بود.

کد خبر 645876 برچسب‌ها دفاع - سپاه پاسداران ایران و اسرائیل هواپیما - پهپاد خبر ویژه رزمایش

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دفاع سپاه پاسداران ایران و اسرائیل هواپیما پهپاد خبر ویژه رزمایش پهپاد انتحاری حمله به ماکت جروزالم پست نشان می دهد شاهد ۱۳۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۷۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه

 

بین الملل تابناک: هفتصد و هفتاد و هفتمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

 

حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه

یک منبع اطلاعاتی اوکراین مدعی شد که پهپادهای این کشور به یک کارخانه بزرگ فولاد در منطقه «لیپتسک» روسیه حمله و خساراتی به آن وارد کردند.

رویترز چهارشنبه شب به نقل از یک منبع اطلاعاتی اوکراین نوشت که در این حمله بخشی از «ایستگاه اکسیژن» کارخانه متالورژی «نوولیپتسک» آسیب دیده است که این خسارت تاثیر طولانی‌مدت بر فعالیت این کارخانه خواهد داد.

شرکت NLMK که مالکیت این کارخانه را در اختیار دارد ادعای اوکراین را رد کرد. یک منبع صنعتی در روسیه نیز گفت که این کارخانه طبق معمول به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

پیشتر فرماندار لیپتسک گفته بود که یک پهپاد اوکراینی به یک منطقه صنعتی حمله کرده است اما درباره اینکه آیا این اقدام خسارتی داشته است یا خیر، اطلاعاتی منتشر نکرد.

اوکراین در ماه‌های اخیر حملات پهپادی خود را علیه تاسیسات صنعتی و نفتی روسیه افزایش داده است. کی‌یف انجام حملات پهپادی علیه این تاسیسات را بطور رسمی تایید یا تکذیب نمی‌کند اما هشدار داده است، تاسیساتی که از جنگ علیه اوکراین حمایت می‌کنند، اهداف مشروع نظامی قلمداد می‌شوند.

اما شرکت NLMK گفته که با صنایع دفاعی روسیه همکاری ندارد و محصولات آن صرفا کاربرد غیرنظامی دارد. این شرکت در اکتبر ۲۰۲۲ اعلام کرد که قادر به تولید فولاد سخت برای مصارف نظامی نیست و برای ارتش این کشور محصولی تولید نمی‌کند.

حمله پهپادی کی‌یف علیه کارخانه فولاد لیپتسک توسط آژانس اطلاعات نظامی اوکراین GUR انجام شد. این آژانس همچنین به ۲ مخزن نفت شرکت روس‌نفت در منطقه «اسمولنسک» روسیه حمله کرد.

این در حالی است که روسیه نیز در هفته‌های اخیر حملات هوایی خود را علیه سیستم انرژی اوکراین افزایش داده است.

لوکاشنکو: اوکراین میدانی برای آزمودن نظم جهانی آینده است

الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهوری بلاروس تاکید کرد که قدرتهای بزرگ هسته‌ای بطور غیرمستقیم در اوکراین می‌جنگند و آن کشور میدانی برای آزمودن نظم جهانی آینده است.

 لوکاشنکو چهارشنبه در سخنانی در کنگره خلق بلاروس اظهار کرد: امروزه هر کسی می‌داند که اوکراین یک میدانی برای آزمون است و تحولات آن کشور به نحوی مشخص خواهد کرد که نظم جهانی در آینده چگونه خواهد بود.

وی با بیان اینکه «قدرتهای بزرگ هسته‌ای عملا بطور غیرمستقیم در خاک با هم می‌جنگند» افزود: دولت اوکراین به توافقی با غرب دست یافته است که بر اساس آن جان مردم اوکراین با سلاح مبادله می‌شود.

لوکاشنکو تاکید کرد: این یک مساله دردناک است. اما بگذارید نگاهی فلسفی به تحولات بیندازیم. چه کسی در این دور جدید از تقابل میان شرق و غرب پیروز شده است؟ ما پیروز نشده‌ایم؟ آنها هم پیروز نشده‌اند.

رئیس جمهوری بلاروس با بیان اینکه همه روسای جمهوری سابق اوکراین کشورشان را غارت کردند، گفت: اوکراین کشوری شکوفا با خاکی حاصلخیز و دارای نیمی از عناصر جدول مندلیف است. به ۲ دریا راه دارد و از معادن و غول‌های صنعتی با مردمی خلاق و سختکوش دارد.

لوکاشنکو اظهار کرد که مردم اوکراین باید «آزاد زندگی کنند، شاد باشند و ثروتمند شوند. اما آنها ثروتمند نشدند بلکه فقط شمار معدودی از آنها ثروت کسب کردند. اولیگارش‌ها و افراد قدرتمند همه منابع را از آن خود کردند.

هشدار روسیه در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان

مقام ارشد وزارت خارجه روسیه در مورد احتمال استقرار تاسیسات هسته‌ای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در لهستان هشدار داد و گفت که این تاسیسات در صورت استقرار، هدف نظامی مسکو خواهند بود.

 سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرگزاری تاس بیان کرد که تاسیسات هسته‌ای ناتو اگر به طور دائم در لهستان مستقر شوند، یک هدف نظامی برای مسکو خواهند بود.

این مقام روس هشدار داد که عملیات هسته‌ای مشترک کشورهای عضو ناتو که نزدیک مرز روسیه هستند، به تهدیدهای امنیتی مسکو اضافه می‌شود.

ریابکوف همچنین اضافه کرد که بحث در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان یک "داستان در حال آشکار شدن" است.

وی تاکید کرد که مسکو به دقت مراقب این موضوع است که چگونه دستگاه‌های مختلف اجرایی لهستان در حال بررسی این موضوع در گفتمان داخلی خود هستند.

آندژی دودا رئیس جمهور لهستان پیشتر در گفت وگو با یک روزنامه محلی گفته بود که این کشور آماده استقرار کلاهک‌های هسته‌ای ذیل برنامه «اشتراک گذاری هسته‌ای» ناتو است.

وی اعلام کرد که در مورد این مساله با شرکای آمریکایی خود بیش از یک بار گفت وگو کرده است.

برنامه بازدارندگی هسته‌ای ناتو به نام برنامه «اشتراک هسته‌ای» این امکان را به اعضای این پیمان دفاعی می‌دهد که سلاح هسته‌ای خود را در کشورهای فاقد این سلاح‌ها، مستقر کنند.

ناتو از نوامبر ۲۰۰۹ تاکنون در چارچوب این برنامه، تسلیحات هسته‌ای آمریکا را در بلژیک، آلمان، ایتالیا، هلند و ترکیه مستقر کرده است.

با این حال ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو در اظهاراتی، گفت: پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در کشورهای دیگر به عنوان بخشی از تلاش‌های بازدارندگی خود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • تصاویری از جدیدترین پهپاد انتحاری سپاه
  • (ویدئو) لحظه اصابت پهپاد انتحاری به میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • انتشار تصاویر و ویدیویی از سرنگونی پهپاد آمریکایی توسط یمن
  • تصویر واضح از پرچم جمهوری اسلامی ایران در دست تظاهرکنندگان در آمریکا | تصویر
  • جنگ پهپادها در آسمان؛ شیوه جالب برای ساقط کردن پهپاد اوکراینی! | فیلم
  • حیرت و درماندگی غرب در برابر شکوه قدرت سازی ایران
  • ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • پهپاد‌ انتحاری ایرانی ، ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین
  • پهپاد‌های انتحاری «شاهد» چگونه به ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین تبدیل شدند؟
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه