Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمنه جمشیدی رودباری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی بیان کرد: تیرماه امسال هیات وزیران امهال تسهیلات کشاورزان خسارت دیده از خشکسالی را تصویب کرد اما این مصوبه مشمول استفاده‌کنندگان از صندوق توسعه ملی نمی شد که این مشکل هم آذرماه امسال حل شد.

وی بیان کرد: اجرای این مصوبه به ابلاغ تضمین نامه سازمان برنامه و بودجه به بانک های عامل احتیاج دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی افزون بر ۸۰ درصد دریافت کنندگان گلستانی تسهیلات صندوق توسعه ملی مشمول امهال وام کشاورزی هستند.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی سازمان جهادکشاورزی گلستان افزود: هنوز بانک های عامل نسبت به امهال وام کشاورزان اقدام نمی کنند و اجرای آن را منوط به ابلاغ شیوه نامه سازمان برنامه و بودجه می‌دانند.

جمشیدی گفت: تاخیر در امهال تسهیلات باعث ایجاد مانع برای جذب سرمایه در گردش جدید و رونق تولید برای بهره‌برداران کشاورزی گلستان می شود.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی بسیاری از بهره برداران کشاورزی گلستان برای دریافت تسهیلات جدید بانکی دچار مشکل هستند.

به گفته وی مطابق برآورد اولیه ۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات بخش کشاورزی گلستان به خاطر حوادث پیش بینی نشده به ویژه خشکسالی نیاز به امهال دارد تا فعالان این بخش بتوانند تسهیلات جدید را برای رونق تولید دریافت کنند.

خشکسالی از سال گذشته گلستان را در برگرفته و همچنان آثار منفی آن در استان تداوم دارد.

مطابق گزارش سازمان جهادکشاورزی گلستان سالانه در شرایط عادی پنج میلیون و ۴۰۳ هزار تن انواع محصول کشاورزی در این استان تولید می شود.

گلستان در تولید ۱۵ محصول شامل دانه‌های روغنی کلزا، سویا و آفتابگردان، هلو، توتون و گوشت مرغ رتبه اول، گندم، چغندرقند و خرمالو مقام دوم، شلتوک(برنج)، پیله تر ابریشم، میگو و پنبه رتبه سوم، ماهیان پرورشی و خاویاری رتبه چهارم و جو و زیتون رتبه پنجم کشوری را دارد.

تولیدات سالانه کشاورزی گلستان از ظرفیت ۶۶۷ هزار زمین کشاورزی، چهار میلیون واحد دامی، ۴۵۲ هزار و ۱۸۵ هکتار جنگل، ۸۶۲ هزار و ۸۲۵ هکتار عرصه مرتعی، بیش از هزار واحد مرغداری و دسترسی به ۱۱۰ کیلومتر از ساحل دریای خزر به دست می آید.

اقتصاد اصلی ساکنان استان یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفری گلستان بر پایه کشاورزی استوار است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی استان گلستان تسهیلات بانکی رونق تولید سازمان برنامه و بودجه گرگان کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی استان گلستان تسهیلات بانکی وزارت جهاد کشاورزی استان گلستان تسهیلات بانکی رونق تولید سازمان برنامه و بودجه گرگان کشاورزی کشاورزی گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۷۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان تات گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری هستند؛ اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

محمدمهدی قاسمی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری خود هستند.

وی افزود: اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد و برای کشاورز قابل استفاده شود، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت. به دنبال این هستیم که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان شتاب‌دهی را انجام دهیم.

قاسمی بیان کرد: ما ظرفیت کشاورزی را به طور کامل می‌شناسیم و نسبت به شرایط کشور، کشاورزان ‌و کشت‌های مختلف اطلاعات داریم که شاید شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته باشند. اینکه مخاطب چه کسی باشد و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به دست چه کسی برسد، مهم است.

معاون سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد: ما مسیر را برای دسترسی کشاورزان و تولیدکنندگان به یافته‌های دانشی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک خودشان تسهیل می‌کنیم. نیازی به تسهیلات نیست، ما بسترهایی داریم که از بسیاری از تسهیلات بهتر است و کمک بسیار بزرگی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بارش باران سیل آسا به زمین‌های کشاورزی روستای عباس آباد خسارت زد + تصاویر
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • کشاورزان همچنان چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان