Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیركل HSE و پدافندغیرعامل وزارت نفت از سرمایه گذاری 5 میلیارد دلاری این وزارتخانه برای پروژه‌های جمع‌آوری‌گازهای همراه نفت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آریا از اهواز، مظاهر انصاری روز یکشنبه(5 دی‌ماه 1400) در مراسم رونمایی از پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل در  واحد‌های بهره‌برداری مارون6، مارون 3 و منصوری گفت: اختصاص این میزان اعتبار نشان از اهتمام و توجه وزارت نفت برای مسائل محیط زیست این منطقه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اظهار داشت: با اجرای این پروژه‌ها از سوزانه شدن سالانه 9 میلیارد مترمکعب گازهای همراه نفت و رها شدن سالانه 33 میلیون تن دی‌اکسید کربن جلوگیری به‌عمل می‌آید که این میزان معادل 3تا4 درصد کل تولید دی‌اکسید کربن کشور است که از این نظر کار بسیار بزرگی محسوب می‌شود.

انصاری افزود: تعدادی از این پروژه‌ها کوتاه‌مدت و تعدادی بلند مدت هستند که امیداواریم همه آنها تا پایان سال 1404 به اتمام برسند و برگ زرین دیگری در کارنامه افتخارات وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران ثبت شود.

مدیركل HSE و پدافندغیرعامل وزارت نفت با اشاره به سیاست‌های جدید این وزارتخانه در زمینه محیط زیست گفت: وزارت نفت در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان بسته‌های پیشنهادی جدیدی برای کارهای نوآورانه و خلاقانه در نظر گرفته است.

وی افزود: پروژه‌های محیط زیست در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی است و ما موظف و مسئول هستیم در جایی که زندگی می‌کنیم به مسائل محیط زیست توجه داشته باشیم.

انصاری، رعایت اصل توسعه متوازن را در فعالیت‌های صنعت نفت یادآور شد و گفت: در طرح‌های توسعه باید برنامه‌ریزی داشت و بدون آن با مشکل مواجه خواهیم شد و درصورتی‌که برنامه‌ریزی وجود داشته باشد به توسعه پایدار خواهیم رسید و محیط زیست آسیب نخواهد دید.

پایان پیام./

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مناطق نفت خیز جنوب خوزستان محیط زیست وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۸۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰

به گزارش خبرگزاری مهر رئیس گروه بانک توسعه اسلامی گفت: جهان به راه‌حل‌های بلندمدت و پروژه‌های زیرساختی پایدار نیاز دارد، زیرا شکاف تأمین مالی زیرساخت‌های جهانی تا سال ۲۰۴۰ حدود ۱۵ تریلیون دلار برآورد می‌شود.

محمد الجاسر در نشست سالانه بانک و رویداد جشن طلایی در ریاض پایتخت عربستان سعودی گفت که تأمین مالی این پروژه‌های زیرساختی پایدار، مستلزم تغییر پارادایم است.

وی گفت: مکانیسم‌های سنتی تأمین مالی عمومی برای برآوردن تقاضای رو به رشد برای پروژه‌های زیربنایی مناسب نیست و جهان برای رسیدگی به این چالش‌ها و بودجه کافی برای سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت، نیاز به رویکردی جدید دارد.

الجاسر بیان کرد: این جایی است که بانک اسلامی به‌عنوان پرتویی از نور ظاهر می‌شود و اصول مبتنی بر دارایی و اشتراک ریسک آن کاملاً با نیازهای کشورهای کمتر توسعه یافته برای پروژه‌های زیرساختی بلندمدت هماهنگ است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی افزود: «علاوه بر این، بانک اسلامی با تاکید بر مسئولیت زیست محیطی، کاملاً در موقعیتی است که از این تلاش‌ها حمایت کند».

همچنین یادآوری کرد که در پنج دهه گذشته، بانک از امور مالی اسلامی دفاع کرده است. او می‌گوید استراتژی ما حول محور ایجاد مشارکت‌های قوی، تقویت بازارهای مالی و توانمندسازی بخش خصوصی است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی معتقد است که جهان بر سر تقاطع ایستاده است. همه‌گیری کووید -۱۹ آسیب‌پذیری‌ها را در زیرساخت‌ها آشکار و منابع عمومی را تخلیه کرد همچنین پیشرفت توسعه را معکوس کرد.

الجاسر گفت: «یک سوم کشورهای کم‌توسعه‌یافته در حال حاضر بدتر از دوران پیش از همه‌گیری هستند. بدون اقدام فوری، چشم‌انداز توسعه آنها می‌تواند بدتر شود».

همچنین تاکید کرد کشورهای کمتر توسعه یافته دارای پتانسیل اقتصادی فوق العاده در انتظار آزادسازی هستند.

وی با بیان اینکه تقویت سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های اجتماعی و فیزیکی برای کاهش فقر، ارتقای سلامت و آموزش و ایجاد اشتغال کلیدی است، افزود: این مورد تاب‌آوری در برابر شوک‌های آینده مانند همه‌گیری و تغییرات آب‌وهوایی را تقویت می‌کند.

کد خبر 6090673 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم
  • مهمترین فاکتورها برای تهیه لوله گازی چیست ؟
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم