Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، پلاک‌گذاری و شناسنامه‌دار کردن ماشین آلات کشاورزی در کشور عمری کمتر از یک دهه دارد و این به معنی بدون پلاک بودن تمام وسایل و ماشین آلات کشاورزی کشور از تراکتور گرفته تا کمباین است اما چند سالی هست که تولیدات داخلی این بخش در همان مبداء کارخانه پلاک گذاری شده و به خریدار تحویل داده می‌شود و یکی دو سالی هم از اهتمام لازم برای پلاک‌گذاری ماشین آلات توزیع شده قبلی و دستگاههای موجود در دست کاربران می‌گذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یونس منفرد رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار  فارس در تبریز از وضعیت پلاک‌گذاری تراکتور و سایر ماشین آلات کشاورزی بدون پلاک که در دست کشاورزان است، گفت: طی یک سال گذشته با جدیت تمام این موضوع در استان مورد توجه پلیس راهور قرار گرفت و تاکنون ۴۰ هزار تراکتور و سایر ماشین آلات بخش کشاورزی بازدید برای پلاک‌گذاری شده‌اند.

وی افزود: در این بازه زمانی کارشناسان پلیس راهور با مراجعه به شهر و یا محل کاربری ماشین آلات کشاورزی بخصوص تراکتور ضمن بازدید و احراز اصالت مالک وسیله، نسبت به تکمیل پرونده و طی مراحل لازم برای صدور پلاک اقدام کرده‌اند.

منفرد با اشاره به اینکه بعداز طی این مراحل مالک تراکتور باید به پلیس راهنمایی مرکز استان برای دریافت پلاک مراجعه کنند، اضافه کرد: بعد از طی مراحل اولیه و بازدید کارشناسان راهنمایی و رانندگی، مالک تراکتور باید با در دست داشتن اسناد مربوط به بازدید کارشناسان راهنمایی که در اختیارش می‌باشد به مرکز پلاک‌گذاری استان در تبریز مراجعه و پلاک صادر شده برای تراکتور و یا هر وسیله کشاورزی خود را شخصا دریافت کند.

این مقام ارشد استانی در حوزه راهنمایی و رانندگی تاکید کرد: این پلاک صرفا به شخص مالک تحویل داده می‌ شود و سایر افراد دارای ‌وجاهت قانونی برای دریافت آن از راهنمایی و رانندگی هستند و مطمئنا مرکز پلاک‌گذاری نیز نمی‌‌تواند پلاک را در اختیار افرادی غیر از مالک بگذارد.

عدم مراجعه ۱۹ هزار مالک برای دریافت پلاک

وی با یادآوری اینکه تاکنون ۲۱ هزار نفر از مالکان ۴۰ هزار ماشین کشاورزی یاد شده برای دریافت پلاک به مرکز شماره گذاری در تبریز مراجعه و پلاک تراکتورهای خود را دریافت کرده اند اظهار داشت: متاسفانه ۱۹ هزار نفر از مالکان تراکتورهای بازدید شده برای دریافت پلاک اقدام نکرده که درخواست می شود هر چه سریع تر جهت طی مراحل لازم برای دریافت پلاک اقدام کنند.

به تراکتور و ماشین آلات کشاورزی بدون پلاک سوخت تعلق نمی‌گیرد

منفرد تصریح کرد: شماره و پلاک گذاری ماشین آلات کشاورزی و تراکتور در واقعه زمینه برخودراری از امتیازات قانونی و اصولی را فراهم می کند و یکی از مهترین مواردی که می‌توان اشاره کرد عدم اعطای سوخت به تراکتورهای بدون پلاک است.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی به نقطه دیگری تاکید و از کشاورزان خواست کرد، در صورت لزوم تعویض قطعات موتوری همچون بلوک موتور و شاسی حتما در گام اول به مرکز راهنمایی و رانندگی استان در تبریز مراجعه و مراحل لازم را طی کنند.

وی با یادآوری ماده ۳۰ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی و ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی به عنوان مفاد قانونی این اقدام عنوان کرد:​ قانون گذار برای این گونه اقدام نگاه تخلفی داشته و برای آن بین ۶ تا یک سال در صورت عدم طی مراحل قانونی حبس در نظر گرفته است.

منفرد در عین حال اقدام مالک برای طی مراحل قانونی این اقدام را دلیلی برای صحت و سقم قطعه نسبی بر روی وسائل نقلیه دانست و گفت: با طی این مراحل و بازدیدهایی که کارشناسان راهنمایی از قطعات تعویضی انجام می‌دهند مالک را مبنی بر اصالت قطعه نسبی مطمئن خواهد کرد.

انتهای پیام/۶۰۰۱۴

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی آذربایجان شرقی پلیس راهور آذربایجان رئيس پليس راهور آذربايجان شرقي پلاک گذاری تراکتور ماشین آلات کشاورزی فارس تبریز تخلفات رانندگي کمباین تراختور ماشین آلات کشاورزی راهنمایی و رانندگی برای دریافت پلاک پلیس راهور پلاک گذاری بدون پلاک طی مراحل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۹۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام

معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سعید هژبری امروز _جمعه هفتم اردیبهشت‌_ در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات بحران اظهار کرد: مسیل‌های شهر ایلام یکی از چالش‌های مدیریت بحران استان است که با پیگیری‌های استاندار و دستور معاون اول رئیس‌جمهور، تخصیص ۱,۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شد.

وی افزود: این اعتبار در طول ۳ سال توسط سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو برای ستاد بحران استان تخصیص داده می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به مطالبات مردم در خصوص تملک اراضی عقبه سد سیمره گفت: سد و نیروگاه سیمره برای افزایش تراز به ۷۱۰ متر، به تعیین تکلیف تملک اراضی عقبه سد نیاز دارد که در این راستا پرداخت حق و حقوق قانونی مردم برای مدیریت استان حائز اهمیت است.

هژیری اضافه کرد: اجرای عملیات نهال‌کاری، آبخیزداری و آبخوان داری باید همواره در دستور کار استان باشد زیرا با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به پدیده فرونشست زمین در برخی نقاط استان گفت: برای رفع مشکلات ناشی از صداهای زیرسطحی شهر سرابله پیگیری‌های زیادی توسط استان انجام شده اما سازمان مدیریت بحران کشور باید با تعریف اعتبارات ملی به این موضوع به عنوان یک پدیده نادر زمین شناسی ورود کند.

هژیری با اشاره به تردد ۶۰ درصدی زوار از مرز مهران تأکید کرد: برای مدیریت، هدایت و تسهیل‌گری این حجم از ترددها باید اعتبارات ویژه‌ای تخصیص داده شود.

کد خبر 748068

دیگر خبرها

  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • تعقیب و گریز خودرو بدون پلاک و رانندگی غیر متعارف در جاده اسکو
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها 
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می شود
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می‌شود