Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر پایه نتایج یک بررسی، بدترین فجایع اقلیمی امسال مجموعا ۱۷۰ میلیارد دلار خسارت بر جای گذاشتند.

به گزارش ایسنا، طبق نتیجه مطالعات سازمان خیریه Christian Aid انگلیس، طوفان گرمسیری آیدا که در اوت اکثر نقاط شرقی آمریکا را درنوردید، دستکم ۹۵ کشته بر جای گذاشت و ۶۵ میلیارد دلار خسارت اقتصادی به بار آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک ماه پیش از آن وقوع سیل‌ها در اروپا ۲۴۰ قربانی گرفت و ۴۳ میلیارد دلار خسارت اقتصادی به همراه داشت. سیل‌ها در استان هِنان چین در ژوئیه بیش از ۳۰۰ کشته بر جای گذاشت و ۱۷ میلیارد دلار خسارت زد.

در این گزارش به نقل از شرکت بیمه Aon Plc آمده است: انتظار می‌رود امسال ششمین سالی باشد که فجایع طبیعی بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار خسارت زده‌اند. همه این شش سال پرفاجعه از سال ۲۰۱۱ اتفاق افتاده‌اند.

نویسندگان این گزارش خسارت‌ها را بر مبنای ضررهای بیمه شده ارزیابی کرده‌اند یعنی هزینه‌های واقعی این فجایع ممکن است بسیار بالاتر باشد. محاسبات در کشورهای ثروتمند به دلیل ارزش بالاتر ملک و بیمه، معمولا بالاتر است در حالی که بعضی از مرگبارترین فجایع اقلیمی امسال در کشورهای فقیرتری روی دادند که نقش کمتری در گرمایش جهانی داشتند. سودان جنوبی با سیل‌هایی روبرو شد که یک میلیون نفر را از خانه و کاشانه خود آواره کردند در حالی که شرق آفریقا دچار خشکسالی شد. سازمان Christian Aid با بیان این که این وقایع بی‌عدالتی بحران اقلیمی را بارز می کند، هشدار داد چنینی رویدادهایی با فقدان اقدامات عینی برای کاهش آلایندگی‌ها، ادامه پیدا خواهند کرد.

محمد ادو، مدیر اندیشکده "پاور شیفت افریقا" اعلام کرد: این قاره بعضی از مرگبارترین و پرهزینه‌ترین فجایع اقلیمی را تجربه کرده است. خشکسالی‌ها در شرق آفریقا که انتظار می رود تا اواسط سال ۲۰۲۲ ادامه پیدا کنند، جوامع را به مرز فروپاشی می رسانند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، در این گزارش آمده است: توافق اقلیمی پاریس برای مقابله با گرمایش جهانی به اهداف خود نائل نخواهد آمد مگر آن که اقدامات فوری انجام شود. اقدامات بیشتری برای فراهم کردن کمک مالی به کشورهای آسیب پذیر در سال ۲۰۲۲ باید انجام شود که شامل اختصاص منابع مالی برای رسیدگی به خسارات ناشی از تغییرات اقلیمی است؛ امری که در کنفرانس اقلیمی امسال سازمان ملل متحد در گلاسکو مورد غفلت قرار گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تغییرات اقلیمی میلیارد دلار خسارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۹۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود

مقام مسئول سازمان هواشناسی گفت:‌ با توجه به افزایش غلظت گازهای گلخانه‌ای، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در اکثر مناطق جهان و ایران بود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، احد وظیفه اظهار کرد: دگرگونی‌های بی‌سابقه در زمین در حال وقوع است. محتوای گرمای اقیانوس‌ها و سطح دریاها به بالاترین حد مشاهده شده رسیده و وسعت یخچال های قطب جنوب نیز به کمترین حد مشاهده شده تا کنون رسیده است.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال 2023 قاره آسیا با بیان این‌که بحران آب و هوا بزرگ‌ترین چالش بشریت است، افزود: گرمای شدید، سیل، خشکسالی، آتش‌سوزی جنگل‌ها و طوفان‌های حاره‌ای، ویرانی‌های زیادی به بار آورده و سبب بروز خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی هنگفتی شده است.

وی اضافه کرد: سازمان جهانی هواشناسی با هدف افزایش آگاهی‌بخشی آحاد جامعه نسبت به تغییرات در حال وقوع روی زمین، یک گزارش سالانه اقلیمی با مشارکت سازمان های هواشناسی سراسر جهان تهیه و تدوین می‌کند که بخشی از گزارش امسال با مشارکت سازمان هواشناسی ایران تدوین شده است. بخشی از این گزارش به تغییرات گسترده در پارامترهای اقلیمی ایران به ویژه در حوزه بارش و دما اشاره شده که پیامدهای زیادی داشته است.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی یادآور شد: با توجه به این‌که غلظت گازهای گلخانه‌ای همچنان در حال افزایش، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در اکثر مناطق جهان و ایران بود. سازمان‌های هواشناسی و آب و هواشناسی کشورها برای مقابله با وسعت و بزرگی این چالش همکاری های خود با جامعه بین المللی را افزایش داده اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود
  • خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت
  • اتحاد دلاری در کانال ۶۰ هزار
  • ترکیه: حماس پس از تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار خواهد گذاشت/ اگر کشور مستقل فلسطین برپا نشود، ممکن است جنگ ها و فجایع دیگری در غزه تکرار شود
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟