Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@09:03:39 GMT

مکتب حاج قاسم کلاس درسی برای مسئولان است

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۰۱۹۰۲

مکتب حاج قاسم کلاس درسی برای مسئولان است

حجت الاسلام ابوالفضل احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه اولین ویژگی حاج قاسم اعتقاد ایشان به حاکمیت و ارزش‌های اسلامی است، اظهار کرد: اگر مسئولی از نظر اندیشه و اعتقادی معتقد به آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی باشد در کار جهادی متناسب با اعتقادات خود عمل می‌کند.

وی اخلاص در کار را دومین ویژگی سردار سلیمانی دانست و عنوان کرد: حاج قاسم کار را برای رضای خدای متعال انجام می‌داد و دنبال شهرت و خودنمایی نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه حاج قاسم دلبستگی به پست، مقام و جایگاه دنیوی نداشت، ادامه داد: اگر نگاه مدیران ما به پست و مقام این گونه بود قطعاً برای حفظ آن دست و پا نمی‌زدند.

حجت الاسلام احمدی با اشاره به اینکه اقدام جهادی یعنی یک حرکت پر تلاش و شبانه روزی و با تدبیر، افزود: این مهم ویژگی چهارم حاج قاسم بود که مسئولان باید از آن الگو بگیرند.

تبدیلی تهدیدها به فرصت ویژگی بارز سردار شهید قاسم سلیمانی بود

وی با بیان اینکه سردار شهید قاسم سلیمانی تهدیدها را به فرصت تبدیل می‌کرد، گفت: این مسئله‌ای مهم است که باید مدیران از آن درس بگیرند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهار محال و بختیاری مطرح کرد: مدیران باید بتوانند از سردار دل‌ها الگو برداری کنند و تهدیداتی همچون تحریم و مشکلات اقتصادی را به فرصت تبدیل کنند.

حجت الاسلام احمدی با اشاره به اینکه حاج قاسم یک انقلابی به تمام معنا بود و جناح چپ و راست را قبول نداشت، گفت: راه ایشان خط ولایت، امام خمینی (ره)، انقلاب و آرمان‌های انقلاب بود از این رو هیچ زمان تصمیم گیری‌هایشان تحت تأثیر نگاه‌های جناحی قرار نمی‌گرفت.

سردار سلیمانی با خط کشی و مرزبندی به مردم نگاه نمی‌کرد

وی مردمی بودن را ویژگی دیگر سردار شهید قاسم سلیمانی دانست و اظهار کرد: نگاه حاج قاسم به مردم با خط کشی، قشر بندی و مرز بندی نبود به گونه‌ای که دختران کم حجاب را به عنوان دختر خود نگاه می‌کرد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهار محال و بختیاری با بیان اینکه حاج قاسم برای همه مردم بوده و است، عنوان کرد: فرمانده سپاه قدسی که دنیا روی آن حساب باز کرده است در مواجه با مردم و خدمت به مردم کاملاً مردمی و متواضع بود.

حجت الاسلام احمدی تواضع، خدمتگزاری به مردم، دشمن شناسی، دشمن ستیزی را از دیگر ویژگی‌های سردار شهید قاسم سلیمانی عنوان کرد و ادامه داد: مکتب حاج قاسم باید برای مسئولان و مدیران مکتب خانه و کلاس درس شود.

کد خبر 5385321

منبع: مهر

کلیدواژه: قاسم سلیمانی ابوالفضل احمدی ستاد امر به معروف و نهی منکر خدمت به مردم اولین سالگرد شهادت حاج قاسم ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه کرمانشاه بارش برف قاسم سلیمانی آمار کرونا گرگان سانحه تصادف واکسن کرونا 9 دی زلزله برف روبی شیوع کرونا سردار شهید قاسم سلیمانی حجت الاسلام حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۱۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکمرانی رسانه را جدی بگیریم

به گزارش همشهری آنلاین، ‌محمدصادق کوشکی؛ استاد دانشگاه تهران در روزنامه همشهری نوشت، یکی از مهم‌ترین و جدی‌ترین ارکان حکمرانی در قرن بیست‌ویکم، حکمرانی در عرصه رسانه است. هرچند اهمیت رسانه در ۵۰سال گذشته همواره مطرح بوده، در قرن حاضر حکمرانی در عرصه رسانه به جدی‌ترین نماد آن بدل‌ شده؛ چراکه بر ذهن، دل و جان شهروندان حکومت کرده و عمیق‌ترین نوع حکمرانی است. از این‌رو، آن حکومتی در رسیدن و به‌حرکت‌درآوردن جامعه برای نیل به اهداف موفق‌تر است که حکمرانی‌اش بر دل و جان مردم مسلط باشد؛ و حاکمیت رسانه‌ای، ابزار آن به‌شمار می‌رود.
با این مقدمه و با نگاهی به سازوکارهای داخلی، خواهیم دید که حکمرانی از طریق رسانه چندان جدی گرفته نمی‌شود؛ به تعبیری، رسانه در ایران همچنان به‌عنوان امری حاشیه‌ای و در درجه دوم و سوم قرار دارد. این درحالی است که حکمرانی مطلوب در قرن حاضر با به‌کارگیری رسانه محقق می‌شود. به همین‌خاطر است که فضای مجازی به‌عنوان ابزاری در جهت حکمرانی دشمن بر ذهن، جان و زبان شهروندان ماست. اگرچه مردم ما در ایران زندگی ‌می‌کنند و تابع جمهوری اسلامی هستند، ذهن و روان برخی از آنها تابعی است از حکمرانی دشمنان ایران.
با ادامه این روند، ما در امر حکمرانی با نواقص فاحشی روبه‌رو شده‌ایم. عدم‌درک این موضوع که رسانه رکن اساسی و مهم حکمرانی است باعث شده نتیجه اقدامات به ثمر نشانده شده مدیران ما و کارهای مثبت آنان، بین مخاطبان به شکل مناسب و درخور، انعکاس پیدا نکند و در ذهن آنان جا نگیرد؛ چراکه حکمرانی مسلط بر ذهن مردم در اختیار دشمنان‌مان است.
لذا تلاش‌های مسئولان و گشایش‌های ایجادشده آنان در زندگی مردم دیده و لمس نمی‌شود؛ به‌عبارت دیگر، مردم از امکانات و ثمرات به‌عمل‌آمده استفاده می‌کنند و بهره‌مند می‌شوند اما باز هم ناراضی‌اند و احساس یأس می‌کنند. در نتیجه با اینکه زندگی در ایران با توجه به شاخصه‌های رفاهی مثل سایر نقاط دنیاست و از آنها پایین‌تر نیست، مردم خود را در شرایطی پست‌تر از سایر مردم جهان، حتی مردمان کشورهای همسایه می‌پندارند و جامعه‌شان را سیاه‌ترین جامعه تلقی می‌کنند. اگرچه واقعیت اینچنین نیست، در ذهن آنان این وضعیت و تصویر نقش بسته است. این نتیجه تفکری است که همچنان از دهه‌های گذشته نشأت گرفته و رسانه را امری حاشیه‌ای می‌داند. علاوه‌بر این موضوع، بیان مسئولان ما همچنان به سبک و سیاق دهه‌های قبلی است. رهبر معظم انقلاب چندی پیش تصریح کردند که موضوع اطلاع‌رسانی دولت ضعیف است. این موضوع تنها محدود به دولت هم نمی‌شود و سایر عرصه‌های اجرایی را نیز دربرمی‌گیرد؛ چراکه هنوز رسانه به شکلی که باید، درک نشده و وقتی سخن از حکمرانی رسانه می‌شود گمان این است که باید به‌وسیله تبلیغات شهری، ساخت یک سد یا تأسیس یک نیروگاه را مخابره کنند.
افزون بر این، هنوز برخی از مسئولان متوجه نشده‌اند که نباید اجازه دهند دشمنان از طریق رسانه بر مردم‌ حکومت کنند؛ لذا شاهدیم که هنوز این موضوع قطعی تلقی نشده که نباید بگذارند فضاهایی چون تلگرام و اینستاگرام و در کل فضای مجازی رایج کشور، به شکلی که دشمنان ما می‌خواهند کنترل شود!
در کشور هنوز بعضی مسئولان مخالف بسترهای مجازی ایرانی هستند و چشم امیدشان به فضای مجازی برآمده از دشمن است.
کنگره آمریکا برنامه تیک‌تاک را به سلاخ‌خانه برده؛ چراکه به‌خوبی موضوع حکمرانی رسانه را درک کرده‌ است اما در جامعه ما شورای‌عالی فضای مجازی تصویب می‌کند که اینستاگرام و هر پلتفرم خارجی دیگری می‌تواند در پوسته ایرانی به فعالیت خود ادامه دهد. تداوم این وضعیت به این معناست که اگر مسئولان ما برترین خدمات را هم به مردم ارائه دهند باز هم مردم احساس یأس و ناامیدی دارند.

کد خبر 848302 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری رسانه - رادیو رسانه - سواد رسانه‌ای رسانه‌ ایرانی چندرسانه‌ای - همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • ویژگی‌های «عملیات وعده صادق» چه بود؟
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی