Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-سرپرست مدیریت امور مشاوره و اعتبارسنجی جوایز سازمان ملی بهره‌وری ایران گفت: 4 جایزه اعتبار لازم و مورد تایید این سازمان، جایزه ملی تعالی سازمانی، جایزه مدیریت دارایی‌های فیزیکی، جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) و جایزه ملی تعالی و پیشرفت است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از خبرگزاری صدا وسیما،خانم نفیسه مسیبی با تاکید بر دو ساله‌بودن مدت اعتبار اعطا شده، افزود: این سازمان با توجه به نقش حاکمیتی خود، به ساماندهی جوایز موجود در کشور از طریق طرح‌ریزی فرایند اعتبارسنجی جوایز ملی مرتبط با بهره‌وری پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درباره علت ورود سازمان ملی بهره‌وری ایران به بحث اعتبارسنجی جوایز ملی مرتبط با بهره‌وری، افزود: متاسفانه این جوایز از هدف اصلی خود که ایجاد فضای رقابتی و انگیزشی میان بنگاه‌های تولیدی و خدماتی است، دور شد و بیشتر جنبه بهره‌برداری تبلیغاتی آن مدنظر قرارگرفت.
مسیبی گفت: ایجاد فضای رقابتی مناسب میان جوایز، زمینه به‌کارگیری درست این ابزار برای ارتقای بهره‌وری کشور را فراهم می‌کند.
سرپرست مدیریت امور مشاوره و اعتبارسنجی جوایز سازمان ملی بهره وری گفت: اعتباردهی جوایز ملی؛ از ماموریت‌های مهم سازمان ملی بهره‌وری ایران است که از سال 1392 تاکنون سازمان، جوایز بسیاری در زمینه بهره‌وری و تعالی سازمانی را مورد ارزیابی قرار داده است.  
وی با اشاره به ابلاغ بخشنامه سال 1396 معاون رئیس‌جمهور و رئیس سابق سازمان اداری و استخدامی کشور به همه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسسات دولتی و نهاد‌های عمومی و غیردولتی گفت: براساس این بخشنامه همه دستگاه‌های دولتی و سازمان‌های تابعه می‌توانند مراحل اعتبارسنجی را طی کنند و موفق به اخذ اعتبار از سازمان ملی بهره وری ایران شوند.
سرپرست مدیریت امور مشاوره و اعتبارسنجی جوایز سازمان ملی بهره وری ایران درباره اعتبارسنجی جوایز ملی مرتبط با بهره‌وری، گفت: موضوع مدل‌های تعالی سازمانی از سال 1382 در کشور مطرح شد.
وی افزود: سازمان ملی استاندارد و وزارت صنایع و معادن وقت و موسسه مطالعات بهره‌وری و منابع انسانی، دو جایزه «جایزه ملی کیفیت» و «جایزه ملی بهره وری و تعالی سازمانی» را طراحی کردند.
 مسیبی گفت: در حال حاضر جایزه تعالی سازمانی که متولی آن، سازمان مدیریت صنعتی است، توسط سازمان ملی بهره‌وری ایران اعتبارسنجی شده و موفق به اخذ اعتبار از سازمان شده است.
سرپرست مدیریت امور مشاوره و اعتبارسنجی جوایز گفت: معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در آذر ماه سال‌جاری در نامه‌ای به همه دستگاه‌های اجرایی بر لزوم رعایت مفاد بخشنامه قبلی تاکید کرد.
وی افزود: حوزه ذی‌حسابی و اداره کل امور مالی همه دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های تولیت آن‌ها موظف هستند با نظارت و کنترل از شرکت دستگاه‌های دولتی در جوایز فاقد اعتبار جلوگیری کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: امور مشاوره سازمان ملی بهره وری ایران تعالی سازمانی جایزه ملی جوایز ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۳۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است

رئیس شورای شهرستان بن گفت: بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود.

محمود بهارلویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود، اظهار کرد: اخذ مجوز ماده ۲۳ برای سالن ورزشی، ورودی و خروجی شهر یان‌چشمه جهت ایجاد میدان و بلوار ورودی و تخصیص اعتبار بهره‌برداری فاضلاب شهر بن پس از گذشت قریب به ۳۵ سال از کلنگ‌زنی پروژه، از مطالبات اولویت‌دار مردم این شهرستان است.

وی افزود: تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری سه‌راهی بارده به تومانک و احداث زیرگذر یا روگذر نیز از دیگر تقاضاهای مردم شهرستان است.

رئیس شورای شهرستان بن با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری جاده ترانزیتی بن به سد زاینده‌رود اضافه کرد: ۲۰ میلیارد از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی به شهرستان تعلق گرفته است و تکمیل این جاده باید در اولویت قرار گیرد.

بهارلویی تاکید کرد: تدابیر لازم در خصوص آسفالت و زیرسازی معابر روستاهای حیدری، شیخ شبان، بارده، تومانک، لارک، آزادگان، پهنا، شهر وردنجان و شهر بن، همچنین احداث زیرگذر یا روگذر روستای لارک و ترمیم و روکش آسفالت جاده پهنا به آزادگان اتخاذ شود.

کد خبر 749185

دیگر خبرها

  • درخشش رادیو خراسان جنوبی در سومین جشنواره پژواک
  • همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • جایزه فردی خوشحالم نمی کند/ قرارداد کادرفنی باید زودتر مشخص شود
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • جایزه بوکر عربی ۲۰۲۴ به اسیر فلسطینی رسید
  • فوتسالیست های ایران جوایز را درو کردند؛ احمد عباسی آقای گل، محمدی بهترین دروازه بان