Web Analytics Made Easy - Statcounter

"دلمیکرون" که به عنوان یک واریانت ویروس کرونا هنوز از سوی نهادهای رسمی و بهداشتیِ جهان واکنشی نسبت به آن صورت نگرفته در واقع سویه جدیدی از کروناویروس نیست بلکه طبق برخی از اخبار و گزارش‌های اخیر که در نشریه‌های محلی هند منتشر شده، وضعیتی احتمالی از اوج‌گیری شیوع دو سویه دلتا و امیکرون است که در غرب در حال شدت گرفتن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، نشریه آنلاینِ هندی "فرست پُست" در مطلبی در این باره آورده است: عنوان دلمیکرون از ترکیب نام سویه های دلتا و اُمیکرون کروناویروس گرفته شده است.

یکی از مقامات بهداشتی هند اخیرا دلمیکرون را به عنوان ترکیبی از اوج گیری همزمان سویه‌های دلتا و امیکرون نامگذاری کرده که اروپا و ایالات متحده را در برگرفته است.

کدام سازمان بهداشتی درباره دلمیکرون اظهارنظر کرده است؟

نه تنها سازمان جهانی بهداشت (WHO) بلکه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده نیز تا اکنون در مورد ادعاهایی مبنی بر شکل گیری سویه جدیدی از کروناویروس موسوم به دلمیکرون اظهارنظری نکرده اند.

همچنین تاکنون کارگروه ملی کووید-۱۹ در هند و شورای تحقیقات پزشکی هند (ICMR) نیز از واژه دلمیکرون استفاده نکرده اند.

واژه دلمیکرون از کجا منشا گرفته است؟

تمام گزارش‌های اخیر که در آنها از کلمه دلمیکرون استفاده شده بر اساس نقل قولی از دکتر "شاشانک جوشی"، یکی از اعضای کارگروه کووید۱۹ در "مهاراشترا"ی هند بوده است.

بنابر گزارش‌ها، دکتر جوشی در اظهارات اخیر خود گفته است: دلمیکرون، شرایطی از ترکیب سویه های امیکرون و دلتای کروناویروس است که در اروپا و ایالات متحده باعث افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ شده است.

در حال حاضر، در حالی که برخی گزارش ها در مورد سویه ای جدید از کروناویروس با نام دلمیکرون صحبت می کنند اما این چیزی نیست که دکتر جوشی در مورد آن صحبت کرده است. به نظر می رسد دکتر جوشی در واقع در مورد وضعیتی صحبت می کند که اوج گیری هر دو سویه دلتا و امیکرون، باعث افزایش موارد ابتلا به کووید۱۹ در یک منطقه خاص می شود.

بنابراین، دلمیکرون سویه جدیدی از کروناویروس نیست و اساساً به شرایطی گفته می‌شود که هر دو سویه دلتا و امیکرون، ۱) یا همزمان در یک بیمار مبتلا به کووید۱۹ شناسایی شوند و ۲) یا در یک منطقه به سرعت شیوع پیدا کنند.

ترکیب دو سویه دلتا و امیکرون (دلمیکرون) علائم خاصی دارد؟

تاکنون علائم متفاوتی ناشی از قرار گرفتن در وضعیت دلمیکرون گزارش نشده است.

دلمیکرون علائمی مشابه با علائم ابتلا به سویه های امیکرون و دلتا را دارد که برخی از آن ها به شرح زیر است:

* دمای بالا بدن

* سرفه مداوم

* از دست دادن یا تغییر در حس بویایی یا چشایی

* سردرد

* آبریزش بینی

* گلو درد

داده های مطالعات جدید نشان داده است که هر دو سویه دلتا و امیکرون کروناویروس به سرعت منتقل می شوند با این حال محققان انگلیسی در دو مطالعه اخیر اعلام کردند افرادی که به سویه امیکرون کروناویروس مبتلا می شوند نسبت به افرادی که به سویه دلتای این ویروس مبتلا می شوند، کمتر احتمال دارد که درگیر نوع شدید این بیماری شوند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۴۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، چین قرار است طی روز‌های آینده یک فضاپیمای رباتیک را در یک سفر رفت و برگشت به سمت دور ماه پرتاب کند؛ این ماموریت نخستین مرحله از سه ماموریت فنی سختی است که قرار است راه را برای فرود اولیه خدمه چینی و ایجاد پایگاه در قطب جنوب ماه هموار می‌کند.

از زمان اولین ماموریت چانگ‌ای که در سال ۲۰۰۷ انجام شد، چین در اکتشاف ماه جهش‌هایی رو به جلو داشته و شکاف فناوری‌های خود در اکتشاف قمر را نسبت به ایالات متحده و روسیه پر کرده است.

این کشور در نخستین بازیابی نمونه‌های ماه در بیش از چهار دهه، توانست نمونه‌های قمر زمین را به سلامت به آزمایشگاه‌های داخلی بازگرداند و برای اولین بار تأیید کرد که می‌توان با خیال راحت فضاپیمای بدون خدمه را از سطح ماه به زمین رساند.

چانگ‌ای ۶ باید در طول ماموریت ۵۳ روزه خود با ماهواره رله‌ای که اخیراً مستقر شده و به دور ماه می‌چرخد ارتباط بگیرد و با پشتیبانی آن به کاوش هدف تعریف شده خود بپردازد. فضاپیما‌های چانگ‌ای۷ و چانگ‌ای۸ نیز به ترتیب در سال‌های ۲۰۲۶ و ۲۰۲۸ به قمر زمین می‌روند تا دوره ماموریت چانگ‌ای‌ها ادامه یابد. چین قصد دارد تا سال ۲۰۲۳۰ فضانوردان خود را روی ماه و در پایگاهی که با همکاری روسیه احداث کرده قرار دهد.

طرح‌های پکن برای کشف قمر زمین سازمان هوانوردی و فضای ایالات متحده آمریکا را نگران کرده، با این حال، ناسا طبق قوانین ایالات متحده از هرگونه همکاری مستقیم یا غیرمستقیم با چین منع شده است.

این ماموریت قرار است سمت پنهان ماه را کاوش کند و اطلاعات مهمی از این منطقه جدید به دست آورد که داده‌های آن فرصت عظیمی است برای محققان تا به بررسی ساختار‌های سنگی و معدنی و مطالعه ریزساختار‌های سمت دور ماه بپردازند.

ماموریت مذکور می‌تواند به توسعه‌های بیشتری در زمینه مطالعه و پژوهش‌های ماه منجر شود و اطلاعات مهمی برای تمام علاقه‌مندان به علم و فضا ارائه دهد. کاوش سمت دور ماه همچنین یک مرحله مهم در مسیر پیشرفت فضایی چین است که به توسعه صنعت فضایی این کشور و اهداف آن در زمینه ساخت کاوشگر و اکتشاف ماه کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازداشت دستکم ۲۱۰۰ نفر در تظاهرات حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • واکنش بایدن به خیزش دانشجویی ضدصهیونیستی
  • ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • یک شبکه می‌خواهد لیگ برتر را به آمریکا ببرد!
  • درجا زدن فدرال رزرو آمریکا نردبان طلای جهانی شد
  • آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا