Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان دبیر اجرایی اتاق اصناف اهواز گفت: در رابطه با قیمت‌گذاری دستوری نمی‌توان گفت که این رویه به صورت مطلق بد یا خوب است اما برای تولید و قیمت‌گذاری یک سری کالاهای اساسی با توجه به شرایط، موقعیت جغرافیایی و بهره‌مند بودن هر استان متفاوت است.

ابوالقاسم کوره‌چینی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص قیمت‌گذاری دستوری اظهار کرد: قیمت‌گذاری دستوری برای برخی از کالاها می‌تواند راهکاری کاملا عادلانه و باعث ایجاد وحدت رویه باشد و از هرج و مرج‌های قیمتی جلوگیری کند اما برای برخی کالاها که شرایط تولید آن‌ها در هر استان متفاوت است مانند مرغ یا مصالح ساختمانی، راهکاری مشکل‌آفرین خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به عنوان مثال برای کالایی مانند نهاده دامی، به دلیل وجود بندر واردکننده در خوزستان و نزدیکی آن به شهرهای استان، هزینه‌های حمل و نقل این کالا نسبت به استان‌های دیگر کمتر است و  قیمت تمام شده نهاده دامی در خوزستان، کمتر از دیگر استان‌ها خواهد بود لذا در موارد این چنینی، قیمت‌گذاری دستوری نه تنها مشکل‌گشا نیست بلکه خود باعث بروز مشکل می‌شود.

دبیر اجرایی اتاق اصناف اهواز گفت: قیمت‌گذاری دستوری، گاهی اوقات جوابگو نیست و نیاز به این است که به بالاترین مقام اجرایی استان‌ها یعنی استاندار، در رابطه با تصمیم‌گیری در خصوص قیمت‌گذاری برخی کالاها که در استان تولید می‌شود، تفویض اختیار شود.

کوره‌چینی گفت: اگر این موضوع عملیاتی شود، می‌تواند به عادلانه و واقعی شدن قیمت‌ها کمک کند.

وی افزود: در خصوص قیمت‌گذاری همه کالاها نمی توان وابسته به مرکز بود زیرا شرایط تولید برخی کالاها با توجه به شرایط هر استان متفاوت است؛ به عنوان مثال قیمت تمام شده تولید مرغ در استان‌های شمال کشور با توجه به مناسب بودن وضعیت آب و هوایی و دیگر موارد در مقایسه با استان خوزستان که مصرف برق بیشتری برای ایده‌آل نگه داشتن دمای هوای مرغداری‌ها در فصل گرما و نیز تلفات بیشتری در این زمینه دارد، تفاوت دارد به همین دلیل در این شرایط، قیمت‌گذاری دستوری ناعادلانه خواهد بود و نیاز به قیمت‌گذاری به صورت استانی در این خصوص وجود دارد.

دبیر اجرایی اتاق اصناف اهواز گفت: در رابطه با قیمت‌گذاری دستوری نمی‌توان گفت که این رویه به صورت مطلق بد یا خوب است اما برای تولید و قیمت‌گذاری یک سری کالاهای اساسی با توجه به شرایط، موقعیت جغرافیایی و بهره‌مند بودن هر استان متفاوت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان اصناف قیمت گذاری استان متفاوت قیمت گذاری دستوری برخی کالاها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۶۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحیدی خطاب به استانداران: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود

وزیر کشور گفت: استانداران محترم باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب‌ترین وضع ممکن برگزار شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، احمد وحیدی وزیر کشور روز گذشته در نشست استانداران سراسر کشور ضمن تقدیر از استاندارها در برگزاری مطلوب انتخابات، نکات تکمیلی را در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه 21 اردیبهشت یادآور شد.

نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود وحیدی انتخابات مرحله اول مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند 1402 را از جهات مختلف قابل قبول و مطلوب دانست و افزود: با عنایت به راهبردهای چهارگانه انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مرحله دوم انتخابات نیز به یاری خداوند متعال به شکل مطلوب برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به مسئولیت توأمان استانداران در ستاد انتخابات و شورای تأمین استان اظهار کرد: همواره ممکن است اشکالات و خطاهای کوچکی در عرصه اجرا وجود داشته باشد اما استانداران محترم باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب‌ترین وضع ممکن برگزار شود.

وزیر کشور افزود: انتخابات یکی از عرصه‌هایی است که معاندان و بداندیشان آن را فرصتی برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی در جامعه می‌شمارند و از این رو تمامی دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات، باید پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهند تا چنین افکاری همانند گذشته ناکام بماند.

وحیدی در بخش دیگری از این نشست، استانداران، گزارشی از وضعیت آسیب‌های اجتماعی و برنامه‌های پیش رو با تاکید بر ماموریت‌های استانی ارائه کردند و به بحث گذاشتند.

وی آسیب‌های اجتماعی را در کنار استحکام اقتصادی و مسئله عدالت سه مسئله اصلی پیش روی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: آسیب‌های اجتماعی بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب حتی در اولویتی بالاتر از مسائل امنیتی و سیاسی قرار می‌گیرد و از این رو توجه دو چندانی را می‌طلبد.

وزیر کشور با اشاره به مسئولیت وزارت کشور در زمینه آسیب های اجتماعی عنوان کرد: استانداران باید در صف مقدم مبارزه با معضلات و آسیب‌های اجتماعی باشند. از این رو نیازمند تدوین برنامه‌ای جامع با خصوصیات کیفی و کمّی هستیم که نه‌تنها خصوصیات خاص هر استان و شهر در نظر گرفته شده باشد بلکه دارای انسجامی در روش باشد تا طرح به شکل ملی اجرایی شود.

وحیدی وظیفه استانداری‌ها را متولّی‌گری در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: استانداری‌ها نمی‌توانند با تصدی‌گری در امور اجتماعی نقش مناسب و متناسب خود را در این حوزه انجام دهند. از این رو باید نهادهای واسطه‌ای تقویت شوند تا بتوانند با تقدم رویکرد پیشینی و پیشگیری بر رویکرد پسینی و درمانی، کاهش و حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی را به ثمر رسانند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند
  • مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد
  • وحیدی خطاب به استانداران: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • تاکید وزیر کشور بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس
  • تصاویر نشست استانداران سراسر کشور 10 اردیبهشت
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود