Web Analytics Made Easy - Statcounter

ژنرال کنت مک کنزی فرمانده نیروهای فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) بار دیگر با اذعان درخصوص دقت موشک های ایران اظهار داشت: ایرانی ها در عین الاسد، هر نقطه ای را که می خواستند، هدف قرار دادند.درس الاسد این است که موشک‌های ایران به تهدیدی فوری‌تر از برنامه هسته‌ای آن تبدیل شده‌اند. ناطقان: این فرمانده نظامی آمریکایی این مطلب را در گفت و گو با پایگاه خبری آمریکایی نیویورکر بیان کرده که همزمان با شروع دور هشتم مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ در وین اتریش منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام نظامی آمریکایی در تداوم سیاست های ایران هراسی آمریکا و هراس از پیشرفت های ایران در زمینه برنامه های صلح آمیز هسته ای و  دفاعی بازدارندگی، در خصوص حمله موشکی ایران به پایگاه  الاسد آمریکا گفت: درس الاسد این است که موشک‌های ایران به تهدیدی فوری‌تر از برنامه هسته‌ای آن تبدیل شده‌اند.

فرمانده نیروهای فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) افزود: در الاسد، آنها تقریباً هر نقطه ای را که می خواستند هدف قرار دادند.
این مقام نظامی آمریکایی سپس در راستای همسویی با مواضع رژیم صهیونیستی و هراس از نفوذ منطقه ای ایران ادعا کرد اکنون آنها می توانند به طور مؤثر در بخش وسیع و عمق خاورمیانه ضربه بزنند. ایران می تواند با دقت و با تعداد زیاد ضربه بزند.
تارنمای نشریه نیویورکر با بیان اینکه ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی تمرکزش را بر توسعه موشک‌هایی با برد طولانی‌تر، دقت بیشتر و قدرت تخریبی عظیم‌تر قرار داده است، نوشت که  پیشرفت‌های ایران درعرصه موشکی هم متحدان و هم دشمنان این کشور را تحت تأثیر قرار داده است.
این رسانه آمریکایی بدون اشاره به زرادخانه هسته ای آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره برنامه بازدارندگی دفاعی ایران ادامه داد ایران اکنون یکی از بزرگترین تولیدکنندگان موشک در جهان است. آژانس اطلاعات دفاعی گزارش داد که زرادخانه موشکی ایران، بزرگترین و متنوع ترین در خاورمیانه است.
رابرت مالی نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران و مذاکره کننده این کشور نیز در تداوم تاکتیک های واشنگتن برای اعمال فشار بر ایران همزمان با مذاکرات وین با هراس از نفوذ منطقه ای ایران و بدون اشاره به حضور کشورش کیلومترها دورتر از قاره خود در غرب آسیا  مدعی شد ایران ثابت کرده است که از برنامه موشکی بالستیک خود به عنوان ابزاری برای اجبار یا ارعاب همسایگان خود استفاده می کند.
تارنمای نیویورکر ادامه داد تهران به چیزی دست یافته است که مک کنزی آن را «چیرگی» می نامد.مک کنزی گفت که ظرفیت راهبردی ایران اکنون بسیار افزایش یافته است. "آنها در صحنه موشکی چیرگی یا توانایی غلبه دارند.
تارنمای نیویورکر نوشت که اسرائیلی ها  سردار امیرعلی حاجی زاده (فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) را (سردار ) سلیمانی جدید می نامند. مک کنزی او را بی پروا خطاب کرده است. در سال ۲۰۱۹، نیروهای حاجی زاده یک پهپاد شناسایی آمریکایی را بر فراز خلیج فارس سرنگون کردند.  او همچنین حملات موشکی به الاسد را هدایت و سازماندهی کرد.

بر اساس این گزارش، رابرت مالی در ادامه ادعاهای خود در مورد برنامه دفاعی بازدارندگی ایران مدعی شد حتی اگر بتوانیم برجام را احیا کنیم، این مشکلات  همچنان منطقه را مسموم کرده و خطر بی‌ثباتی آن را به همراه خواهند داشت.
وی در تداوم لفاظی ها و تاکتیک های تهدید واشنگتن برای فشار بر ایران مدعی شد اگر آنها ادامه دهند، پاسخ قوی خواهد بود.
رئیس ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) پیش از این دراوایل آذرماه امسال در گفت و گو با نشریه تایم اذعان کرده بود ایران نشان داده است که موشک هایش توان اثبات شده ای برای حمله دقیق به اهداف دارند.
تارنمای نشریه تایم با اشاره به حمله موشکی ایران پس از ترور سردار شهید قاسم سلیمانی به پایگاههای عین الاسد و اربیل نوشت که در ژانویه سال ۲۰۲۰، ایران بیش از ۱۲ موشک قیام ۱ و فاتح ۳۱۳ را به سمت دو پایگاه عین الاسد و اربیل در عراق شلیک کرد که در آنها صدها نیروی آمریکایی حضور داشتند.

این موشک ها به ساختمان ها و هواپیماها آسیب جدی زد اما کسی کشته نشد زیرا اکثر سربازان آمریکایی توانستند قبل از برخورد موشک ها وارد پناهگاه ها شوند اما ۱۰۹ سرباز آمریکایی دچار ضربه مغزی شدند.

رئیس ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در این گفت و گو اظهار داشت: آن موشک ها در ده متری اهداف خود اصابت کردند. کاری که ایرانی ها در سه تا پنج سال گذشته انجام داده اند، این است که یک پلتفرم بسیار توانمند موشک بالستیک ساختند.

شبکه یو اس ای تودی آمریکا نیز در ۱۸ آذر ماه با انتشار گزارشی  اعلام کرد که ارتش ایالات متحده به ۳۹ سرباز این کشور که در حملات پایگاه عین الاسد مجروح شدند، اطلاع داد که واجد شرایط دریافت مدال افتخار و حقوق مربوطه هستند.

پیش از این آمریکا و دونالد ترامپ رییس جمهوری سابق این کشور میزان  خسارت ها و مجروح شدن سربازان آمریکایی آسیب دیده از حملات موشکی ایران به پایگاه عین الاسد را کوچک نمایی کرده بودند و حاضر نبودند اطلاعات دقیق در مورد شمار سربازان زخمی را ارائه دهد.

حتی پنتاگون در آن زمان برای جلب نظر ترامپ، گزارش دقیق و واقعی از خسارت وارده به پایگاه و شمار مجروحان ارایه نکرده بود.

شبکه یو اس تودی در گزارش آذرماه خود نوشت اطلاعاتی بدست آورده که  نشان می دهد عملیات موشکی ایران و پیامدهای آن تا ماه گذشته تا حد زیادی از دید عموم مخفی نگه‌داشته شده بود، و حتی به فرماندهان اجازه داده نمی شد تا برای سربازان مجروح خود مدال بنفش که برای احترام به سربازان زخمی در جنگ ها اعطا می شود، درخواست کنند.

در یادداشت های سرهنگ پال فیکس از گارد ملی مینه سوتا آمده است که در عملیات انتقام جویانه ایران ۶۹ سرباز آمریکا دچار آسیب های مغزی شدند که مقامات پزشکی ۲۵ نفر از آنان را از لیست کم کردند و تنها اعلام کردند که ۴۱ سرباز برای درمان و استراحت به یک هفته مرخصی نیاز دارند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد چهارشنبه هجدهم دی‌ماه ۱۳۹۸ در واکنش به ترور ناجوانمردانه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی توسط نیروهای آمریکایی در نزدیکی فرودگاه بغداد، پایگاه عین الاسد که بزرگترین پایگاه نیروهای آمریکایی در عراق و یکی از بزرگترین پایگاه‌های آنها در منطقه به‌شمار می‌رفت، موشک‌باران کرد.

در پی این حمله موشکی، رئیس‌جمهوری وقت آمریکا مدعی شد که هیچ‌یک از نظامیان این کشور در پایگاه عین‌الاسد آسیب ندیده‌اند و صرفاً خسارات جزیی به تجهیزات وارد شده است؛ ادعایی که در روزهای بعد پوچ بودن آن با افشاگری‌ رسانه‌ها مشخص شد و مقامات آمریکایی مجبور شدند به‌صورت قطره‌چکانی آمار تلفات پایگاه عین‌الاسد را اعلام کنند.

پنتاگون نه‌تنها طی چند مرحله آمار مجروحان حمله موشکی ایران به عین‌الاسد را تا ۱۱۰ نفر افزایش داد، بلکه اذعان کرد که تعدادی از مجروحان به نوع شدیدتری از ضربه مغزی موسوم به TBI دچار شده‌اند.
منبع: ایرنا برچسب ها: موشک ، ایران ، امریکا ، وین ، ناطقان ، مذاکره ، برجام

منبع: ناطقان

کلیدواژه: موشک ایران امریکا وین ناطقان مذاکره برجام پایگاه عین الاسد فرماندهی مرکزی موشک های ایران موشکی ایران حمله موشکی هسته ای شده اند مدعی شد موشک ها مک کنزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۷۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند

یک منبع آگاه اعلام کرد نظامیان روسیه و آمریکا در نیجر در یک پایگاه واحد مستقر شده‌اند، اما به یکدیگر دسترسی ندارند.

به گزارش ایسنا یک مقام آمریکایی گفت نیروهای روسیه در نیجر در پایگاه نظامیان آمریکا مستقر شده‌اند؛ اما تقسیم نیروها به نحوی است که آنها به سربازان آمریکا دسترسی ندارند.

این مقام آمریکایی گفت: «روس‌ها در مجموعه‌ای مجزا مستقر هستند و به نیروها و تجهیزات آمریکایی دسترسی ندارند. ما به نظارت بر این وضعیت ادامه داده و تمامی اقدامات لازم و پیشگیرانه را برای تضمین امنیت نیروها، تجهیزات و تاسیسات آمریکایی به کار می‌گیریم.»

این مقام آمریکایی گفت که نیروهای روس چند هفته قبل به پایگاه هوایی ۱۰۱ آمده‌اند، پایگاه نیروی هوایی نیجر که در کنار فرودگاه بین‌المللی پایتخت این کشور واقع شده است.

در دوازدهم آوریل اعلام شد متخصصین نظامی روسیه به نیجر رفتند تا در مبارزه با تروریسم به نیروهای نظامی این کشور تعلیم دهند.  

پس از کودتای نیجر، حاکمان جدید این کشور به‌سرعت گام‌هایی برای قطع روابط نظامی با کشورهای غربی، به‌ویژه فرانسه و آمریکا برداشته و به روسیه نزدیک‌تر شده‌اند.

شورای نظامی حاکم بر نیجر حضور آمریکا را «غیرقانونی» اعلام کرد و عملیات‌های پنتاگون در این کشور را مورد انتقاد قرار داد. فصل حضور نظامی آمریکا در نیجر به پایان رسیده است و نیروهای نظامی روسیه وارد نیجر شده‌اند. آنها وظیفه آموزش نیروهای این کشور را بر عهده گرفته‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • احرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • آمریکا و عربستان در مسیر توافق هسته‌ای غیرنظامی؟
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • اصرار به آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات /اخطار موشکی روسیه به آمریکا بر سر طرح جنگ ستارگان /بازخوانی خاطرات
  • نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت