Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، مجید اسماعیلی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت: برنامه ابلاغی برای اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها در استان ۳۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی تعیین شده که شامل ۱۵ هزار هکتار گندم دیم، ۵ هزار هکتار جو دیم، چهار هزار هکتار نخود دیم، ۲ هزار هکتار علوفه دیم و چهار هزار هکتار دانه‌های روغنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیلی با بیان اینکه این طرح توسط سازمان جهاد کشاورزی استان و با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در حال اجراست، خاطرنشان کرد: تاکنون ۲۳ هزار و ۴۹۰ هکتار قرارداد کشت در قالب این طرح با ۱۰۹۸ تن از کشاورزان دیمکار استان منعقد شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: هشت هزار و ۵۰۰ هکتار از این سطح زیرکشت تحت پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفته است.

اسماعیلی با اشاره به اینکه کشاورزی حفاظتی به‌عنوان رکن اصلی طرح جهش تولید در دیمزار‌ها محسوب می‌شود، اظهار داشت: در این راستا، ۸۶۵ هکتار از کشت‌های انجام شده در قالب این طرح، به صورت کشت مستقیم بوده است.

وی افزود: در راستای حمایت از کشاورزان دراین طرح، تاکنون هفت هزار و ۸۶۶ کیلو بذرمال به صورت رایگان در بین کشاورزی توزیع شده و هزار و ۶۷۵ تن بذور گندم و جو نیز با بذرمال تیمار شده است.

اسماعیلی ادامه داد: از دیگر اقدامات حمایتی انجام شده در قالب این طرح می‎‌توان به توزیع ۲۲ هزار و ۶۵۰ کیلو انواع بذور علوفه نظیر خلر، ماشک، گاودانه و یونجه دیم بین کشاورزان مجری طرح اشاره کرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین به نقش ترویج و آموزش کشاورزی در این طرح تاکید کرد و یادآور شد: در این طرح جهت ارتقای سطح دانش کشاورزان تاکنون ۷۶ مورد کلاس، کارگاه و دوره آموزشی توسط همکاران مدیریت ترویج کشاورزی این سازمان برگزار شده و هزار و ۵۷۰ نفر از کشاورزان استان آموزش داده شده است.

اسماعیلی تصریح کرد: همچنین کشاورزان استان جهت خرید ادوات موردنیاز با سود چهار درصد جهت دریافت تسهیلات به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان با عاملیت بانک ملی معرفی شده اند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار داشت: در راستای تعریف الگوی مناسب کشت گیاهان دارویی، ۵۶ هکتار گیاه دارویی زیره، بالنگو و سیاه دانه کشت شده و همچنین به منظور انتقال یافته‌های جدید به بهره برداران یک مورد پایگاه نوآوری ویژه محصولات دیم در سطح ۱۲ هکتار ایجاد شده است.

اسماعیلی مهمترین هدف اجرای این طرح را جهش تولید محصولات کشاورزی دیم با استفاده از آب سبز (آب باران)، ارتقای عملکرد در واحد سطح، اصلاح الگوی کشت در دیمزار‌ها و ارتقای معیشت کشاورزان ذکر کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اراضی دیم طرح جهش تولید کشت گیاهان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان هزار هکتار جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۹۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ

دادستان عمومی و انقلاب ساوجبلاغ ضمن اعلام مقابله با تغییر کاربری به وسعت ۵۹ هکتار، از قلع و قمع ۶۸ مورد دیوارکشی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حمید غلامی با اعلام اینکه با ورود به موقع از تغییر کاربری 59 هکتار در این حوزه قضایی پیشگیری شده است گفت: در پی گزارش جهاد کشاورزی شهرستان در خصوص اقدام به ساخت و ساز غیرمجاز در چندار و روستاهای «ولیان» و «شنده»، اقدامات قانونی برای مقابله با قصد تغییر کاربری غیرمجاز سوداگردان آغاز شد.

دادستان عمومی و انقلاب ساوجبلاغ وسعت و ارزش اراضی کشاورزی که از تغییر کاربری آن پیشگیری شد را 59 هکتار و معادل 2300 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: در این عملیات در مورد 68 قطعه که شامل دیوارکشی به تعداد 68 مورد، بناهای غیر مجاز ویلایی در حال ساخت به تعداد 3 مورد، دپوی مصالح ساختمانی 16 مورد و استخر 2 مورد، قانون به اجرا درآمد.

مقابله با تغییر کاربری 12870 هکتار اراضی کشاورزی البرز مقابله با تغییر کاربری 65 هکتار ‌اراضی کشاورزی در کرج‌

وی با اعلام اینکه شخصا در این اعمال تبصره 2 ماده قانون حفظ کاربری اراضی زراعی حضور داشته است از تلاش و مساعی شهردار بخش کوهسار، عوامل پلیس پیشگیری شهرستان ساوجبلاغ ، نماینده فرمانداری شهرستان ساوجبلاغ، رئیس و عوامل کلانتری چندار، عوامل یگان امداد، نمایندگان دستگاه‌های خدمات‌رسان ادارات گاز، برق ،آب و نماینده مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تقدیر کرد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • رهاسازی حق آبه کشاورزان سلماس از سد اول خرداد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند