Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سومین دوره جایزه سال استیکر با حضور میثم عسگری مدیرعامل پیام‌ رسان آیگپ، بهرام عظیمی به عنوان رئیس هیئت داوران و مسعود شجاعی دبیر جشنواره در خانه شعر و ادبیات برگزار شد.

میثم عسگری مدیرعامل پیام رسان آیگپ در این مراسم گفت:" سال ۹۷ و ۹۸ ایده برگزاری جشنواره به ذهن ما رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین دوره سال ۹۸ در بستر پیام‌ رسان آیگپ برگزار شد. سال اول این فضا برای ما ناشناخته بود. دغدغه اولیه شکل گیری این جشنواره فرهنگی بود. چرا که ما به عنوان کاربر بیشتر با استیکر و ایموجی های خارجی سر و کار داشتیم. سال اول اثرات مختلف از هنرمندان، کار انتخاب گزینه نهایی را سخت کرده بود.

وی ادامه داد: کارگاه آموزشی در فضای تخصصی استیکر در بستر آنلاین برگزار و این امر باعث بالا رفتن کیفیت دومین دوره جشنواره شد. ۱۰۶۰ اثر و ۹۲ هنرمند در این دوره حضور داشتند و ۸۰۰ اثر به مرحله نهایی راه یافتند. در این دوره از جشنواره قسمت استیکرهای متحرک هم وجود داشت. اما در دوره سوم این قسمت را قرار ندادیم. حدود ۵۰۰ استیکر متحرک خروجی دومین جشنواره سال استیکر بوده است. استیکرها فقط انحصار آیگپ نیست و استیکرها را سایر شبکه های اجتماعی استفاده می کنند. حتی در یکی از شبکه های اجتماعی که در ایران فیلتر است حدود ۱۶۰ هزار بار استیکرهای جشنواره از جمله فرفری دانلود شده است. در سند حمایت از پیام‌ رسان های داخلی وظايف چند نهاد مثل شورای عالی فضای مجازی مشخص شده است.

عسگری افزود: ۱۱۷۳ اثر از ۱۵۰ هنرمند به دبیرخانه ارسال شده است. ۲۱ دی ماه و همزمان با روز جهانی استیکر در مراسم اختتامیه از برندگان و هنرمندان تقدیر خواهیم کرد. شرکت همراه اول از سال اول بسیار به ما کمک کرده است. همین طور مجموعه ایران خودرو و خانه شعر و ادبیات در برگزاری جشنواره به ما کمک کرده اند.

مسعود شجاعی دبیر سومین دوره جشنواره نیز گفت: پیام رسان آیگپ زمینه ساز یک اتفاق بزرگ با موضوع ایموجی ها و استیکرها در فضای مجازی شده است. استیکرها اهمیت فراوانی در تبادل اطلاعات بین کاربران دارند. استیکر هاي طراحی شده برگرفته از فرهنگ و آداب و رسوم ایران هستند. این استیکرها قابلیت گسترش در بین اقشار مختلف مردم را دارند. رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بارها به اهمیت بالای فضای مجازی اشاره کرده اند. ما باید دلیل اینکه چرا از پیام‌ رسان های ایرانی استقبال نمی شود را بررسی کنیم. کلید کنترل فضای مجازی دست غربی هاست و ما باید از شبکه های اجتماعی ایرانی حمایت و آن ها را تقویت کنیم.

دبیر سومین دوره جشنواره استیکر در ادامه بیان کرد: متاسفانه در دولت های مختلف سرمایه گذاری خاصی بر روی پیام‌ رسان های ایرانی انجام نگرفته است. باید به این فضا توجه شود و آن ها را ارتقا دهیم. ما هنوز اهمیت این فضا را متوجه نشده ایم. برخی ها به دلایل شناخت نامناسب و ناآگاهی بعضی مواقع اطلاعات و دستاوردهای مهم این حوزه را نادیده می گیرند. ما باید در زمینه فضای مجازی مثل سایر حوزه ها از جمله کاریکاتور و ... در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم. توانمندی های زیادی در حوزه انیمیشن و فضای مجازی در کشور وجود دارد.

بهرام عظیمی، رئیس هیئت داوران جشنواره نیز گفت: جشنواره‌ دوسالانه کاریکاتور جزو سه جشنواره برتر دنیاست. آن هم به دلیل حضور افراد مطرح دنیا در ایران است. بهترین فضا برای حضور اکثر هنرمندان و علاقه مندان به این زمینه جشنواره استیکر است. هنرمندان حوزه طراحی کاراکتر، کاریکاتوریست ها، نقاش ها، انیماتورها و سایر افراد در این جشنواره می توانند رقابت کنند. این‌ مزیت بزرگ چنین برنامه ای است و خروجی های زیادی می توان از جشنواره به دست آورد. کار به خوبی جلو رفته اما هنوز در این سال های برگزاری استیکرها جا نیافتاده و استفاده عمومی ندارد. استیکرهای ایرج ملکی به دلیل حس خوبشان کاربرد گسترده ای دارند.

عظیمی در ادامه گفت: خیلی از بزرگان ما هنوز آنچنان که باید برای مردم معرفی نشده اند. باید ما در قالب همین استیکر ها آن ها را به مردم نشان دهیم. اما این موارد نیازمند حمایت سازمان های مختلف است. کارهای فرهنگی زیادی بدون فکر و برنامه خاص و با اهداف دیگر در کشور انجام می شود.

بیشتر بخوانید

افتتاح بیست و دومین نمایشگاه بین المللی تلکام با حضور فعالان حوزه ICT کشور

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پیامرسان آیگپ پیامرسان داخلی سومین دوره فضای مجازی رسان آیگپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۹۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

در جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران بررسی شد.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات وعده صادق در پاسخ به تحرکات رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه
  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • درخشش رادیو خراسان جنوبی در سومین جشنواره پژواک
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»