Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا بایرام زاده روز سه شنبه در نشست گروه‌کاری گردشگری شهرستان بستان‌آباد، ورود دستگاه‌های اجرایی در پایش و مرتفع سازی مشکلات واحدهای پذیرایی جاده تبریز- بستان‌آباد را لازم دانست و افزود: در این زمینه نیازمند همکاری و همیازی دستگاه های مختلف استانی و شهرستانی هستیم.

وی اظهار داشت: محور گردشگری تبریز- بستان آباد به دلیل تعدد واحدهای گردشگری فعال اعم از رستوران، مجتمع گردشگری، سفره‌خانه، پارک آبی و سایر امکانات از اهمیت ویژه ای برخوردار است و بر همین اساس بازدیدهای میدانی متعدد از این اماکن صورت گرفته و جلسات کارشناسی برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بایرام زاده اضافه کرد: برای مرتفع سازی مسائل و مشکلات واحدهای مذکور دستگاه‌های اجرایی به‌ صورت مشترک وارد عمل خواهند شد.

وی ادامه داد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای ساماندهی رستوران‌ها، مجتمع‌های گردشگری و سفره‌خانه‌های سنتی در آذربایجان شرقی، با تقسیم‌بندی صورت گرفته طبق محورهای گردشگرپذیر استان، واحدهای پذیرایی جاده تبریز-بستان آباد به صورت مداوم در حال پایش و ساماندهی هستند.

بایرام زاده گفت: مقرر شده است رستوران‌ها و سفره‌خانه‌های فوق در سه بخش، دارای پروانه بهره‌برداری، طی مراحل اداری کسب پروانه بهره‌برداری و فاقد پروانه بهره‌برداری دسته‌ بندی‌ شوند و پس از بررسی‌های لازم و احصای مشکلات موجود در منطقه، برای رفع مسائل مربوطه دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله فرمانداری، بخشداری، شبکه بهداشت، میراث فرهنگی و فرماندهی انتظامی شهرستان، اقدام کنند و از فعالیت واحدهایی که موفق به پروانه بهره‌برداری نشوند، جلوگیری خواهند کرد.

به گزارش ایرنا، ۲۰ کیلومتر نخست جاده ۶۰ کیلومتری تبریز - بستان آباد در سال های اخیر به قطب رستوران ها و کافه رستوران های کلان شهر تبریز تبدیل شده و با توجه به اینکه مشتری و مخاطب اصلی آنها قشر جوان می باشد، افکار عمومی بر لزوم نظارت کافی و کامل بر فعالیت این واحدهای گردشگری تاکید دارد. 

برچسب‌ها گردشگری بستان آباد آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری بستان آباد آذربایجان شرقی گردشگری بستان آباد آذربایجان شرقی پروانه بهره برداری بستان آباد رستوران ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۰۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود

مسعود ایرانی گفت: مزایده عمومی ۳۶۶ محدوده و واحد معدنی استان در مرحله بازگشایی پاکت و سپری کردن روند قانونی واگذاری به متقاضیان واجد شرایط در راستای برنامه‌های امسال اداره‌کل صمت مبنی بر تعیین تکلیف معدن‌های راکد است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به فعال‌سازی ۱۳ معدن راکد استان اردبیل در سال گذشته بیان کرد: تعیین تکلیف ۲۷ معدن غیرفعال در کنار احیای ۱۰ واحد معدنی و معرفی ۲ بسته سرمایه‌گذاری جزو اولویت‌های اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در سال ۱۴۰۳ است.

او با تاکید بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌های معدنی در راستای توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی افزود: محدوده‌های مزایده‌ای فاقد متقاضی نیز بر اساس ماده ۸۳ قانون معادن واگذار و برای فعال‌سازی دوباره آنها اقدام لازم انجام خواهد شد.

مدیر اجرایی طرح احیای معادن کوچک مقیاس نیز در این نشست به وضعیت کلی واحدهای معدنی استان اردبیل اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار اداره‌کل صمت اردبیل، تعداد معدن‌های این استان ۱۸۷ مورد است که ۱۰۰ واحد معدنی فعال، ۶۴ معدن غیرفعال و تعداد ۲۳ معدن نیز در مرحله تجهیز هستند.

عباس جرجانی با بیان اینکه بیشتر معدن‌های استان اردبیل مربوط به مصالح ساختمانی است، افزود: چهار معدن آهن، یک معدن مس و ۱۰ معدن سنگ‌های تزیینی از مهم‌ترین واحدهای معدنی این استان هستند.

او گفت: ۱۵ درصد از حقوق دولتی که از معدن‌ها دریافت می‌شود باید بر اساس قانون بودجه به روستا یا آبادی که ماده معدنی از آنجا استخراج می‌گردد، اختصاص یابد و در بهبود وضعیت اجتماعی، فرهنگی و تکمیل زیرساخت‌های منطقه موثر باشد.

مدیر اجرایی طرح احیای معادن کوچک مقیاس همچنین افزود: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی که در اجرای پروژه نهضت ملی مسکن اردبیل نقش دارند، در راستای حمایت از واحدهای معدنی، پیمانکاران و مجریان را ملزم کنند که برای خرید مصالح تولیدکنندگان و معدن‌های منطقه را در اولویت قرار دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • قیمت واحدهای مسکونی در منطقه ۱۹ تهران + جدول
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • انفجار گاز در بستان‌آباد ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • کشف ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در بستان آباد
  • وکیل در آذربایجان شرقی
  • ۵۵۵۸متقاضی واحدهای مسکن ملی درزنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده