Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی ظهر امروز در افتتاحیه نمایشگاه فرهنگی و مذهبی یاس کبود که به‌همت موسسه شهر آسمانی در حیاط مدرسه علامه طباطبایی شهرستان پارس‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: ایام فاطمیه بهترین فرصت برای بازخوانی سیره اخلاقی و اجتماعی این بزرگ بانوی جهان اسلام است تا زنان مسلمان از حضرت فاطمه زهرا(س) برای سعادت دنیوی و اخروی خود الگوبرداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهادت مظلومانه حضرت زهرا(س) به ما آموخت که در راه ولایت باید از همه هستی خود گذشت، چون ولایت در راس هرم نظام اسلامی قرار دارد و مایه عزت و اقتدار مسلمین است.

شخصیت زهرای مرضیه(س) هم‌چنان غریب مانده است

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل تصریح کرد:  حضرت زهرا(س) الگوی همه رهروان راه حق در طول قرون و اعصار است و آن بانوی شهیده در دوران کوتاه عمر با برکتش به گونه‌ای در عبودیت خدا غرق شد که نور وجودش روشنی‌بخش مردم در ظلمت عالم بود، اما تاریخ در معرفی دختر رسول(ص) دِین خود را ادا نکرده و شخصیت زهرای مرضیه(س) هم‌چنان غریب مانده است.

آیت‌الله عاملی با بیان این موضوع که شهادت بانوی دوعالم و ایام فاطمیه فرصت مناسبی برای بیان حقایق است، ادامه داد: از جمله منابع جهت بیان حقایق، حدیث شریف کسا و خطبه فدکیه است که در آن به معرفی امیرالمومنین(ع)، تبیین وضعیت آن زمان، افشای چهره نفاق و مسائلی از این قبیل مطرح شده است.

وی بیان کرد: حضرت صدیقه فاطمه(س) تنها و در بین همه نامردی‌ها، از حریم ولایت دفاع کرد و موجب بصیرت‌افزایی آحاد جامعه شد و چهره نفاق را افشا نمود.

«دفاع از ولایت» جوهره اصلی حرکت حضرت زهرا(س) بود

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل یکی از فعالیت‌های مهم حضرت زهرا(س) را دفاع از ولایت و امامت دانست و بیان کرد: در مسئله فدک جوهره اصلی حرکت حضرت زهرا(س)، دفاع از حق ولایت حضرت علی(ع) بود.

آیت‌الله عاملی با اشاره به این که حضرت زهرا(س) الگوی زنان و مردان جامعه اسلامی است، افزود: نگاه به سیره عملی و شیوه‌های رفتاری حضرت زهرا(س) مسیر آشنایی با فضیلت‌ها و کمالات بانوی بزرگ اسلام بوده و در روایات آمده است که  حضرت مهدی(عج) ایشان را به‌عنوان الگوی خود معرفی کردند.

وی گفت: زندگی آن حضرت سراسر نور و معنویت بود به طوری که در خانه کوچک خود با تمام مشکلات و سختی‌ها به عرفان کامل رسیدند تا جایی که جبرئیل امین بر ایشان نازل می‌شد.

ایجاد منطقه آزاد حق مغان است

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل با اشاره به موضوع ایجاد منطقه آزاد در مغان اظهار کرد: بنده به‌عنوان امام جمعه که باید عادل باشم، این یقین را به شما می‌دهم که ذره‌ای فکر تبعیض در استان اردبیل وجود ندارد و منطقه آزاد قطعا حق مغان بوده و مرکزیت آن هم این منطقه خواهد بود.

گفتنی است؛ نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل و امام جمعه شهرستان پارس‌آباد در خانه مرحوم عادل منافی یکی از موسسان و بنیان‌گذاران مجموعه فرهنگی و مردمی یاس کبود (موسسه شهر آسمانی) حضور یافتند و از خانواده ایشان تجلیل کردند.

انتهای پیام/۳۴۶۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در استان اردبیل آیت الله سیدحسن عاملی حضرت زهرا س فاطمیه ایام فاطمیه ولایت نماینده ولی فقیه در استان اردبیل حضرت زهرا س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۰۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی خدمتکار بعد از ظهر پنج شنبه در خصوص برگزاری اولین جلسه شورای توسعه و حمایت از سازمان‌های مردم نهاد استان تهران در سال جاری از آغاز اجرایی سازی «طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی» در سراسر کشور و به موازات آن در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: این طرح با هدف شناسایی، ارزیابی و رتبه بندی سازمان و تشکل‌های مردم نهاد، توسط سازمان امور اجتماعی کشور راهبری می‌شود.

وی هدف نهایی اجرای «طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی» را بکارگیری ظرفیت‌ها در جهت حل نظام مسائل حوزه‌های مختلف از جمله حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی دانست و گفت: این طرح در اولین جلسه شورای توسعه و حمایت از سازمان‌های مردم نهاد استان تهران توسط مؤسسه مجری در استان تدوین و سایر اعضا نقطه نظرات خود را اعلام کردند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران از فرصت ۱۰ روزه به فرمانداری‌های شهرستان‌های استان تهران برای همکاری با دبیرخانه این طرح خبر داد و عنوان کرد: ضروری است که در این مدت فرمانداری‌ها جدی تر از روزهای قبل نسبت به ارتباط گیری با مجموعه‌های مردمی و ظرفیت‌های مردمی استان اقدام کنند.

خدمتکار شناسایی و ثبت اطلاعات ظرفیت‌های مردم نهاد را در گام اول مهم دانست و افزود: پس از فاز اول و در گام‌های بعدی می‌توانیم ارزیابی و رتبه بندی و به کارگیری از ظرفیت‌ها را داشته باشیم.

وی به ارائه گزارش اداره کل بهزیستی و اداره کل فرهنگ و ارشاد استان تهران از ظرفیت‌ها و تشکل‌های مردمی اشاره کرد و گفت: طبق این گزارش‌ها مقرر شد که همکاری جدی در روزهای آینده بین دبیرخانه «طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی» و اداره کل‌های مذکور برقرار و ظرفیت‌های آن مجموعه مردمی به کارگیری شود.

خدمتکار در خصوص فعالیت و بهره مندی از تمامی ظرفیت‌های مردمی استان در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهزیستی، کمیته امداد، فرماندار ی ها، استانداری و نیروهای جهادی‌ها مثل بسیج ابراز امیدواری و افزود: ضروری است که اطلاعات و داده‌های این نهادها سریعاً بهره برداری شود.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با تاکید بر ضرورت ارزیابی‌از مجموعه‌های مردمی، عنوان کرد: در این زمینه نیازمند ورود جدی تر هستیم و مقرر شد که به صورت سالانه از این مجموعه‌ها که از استانداری و فرمانداری‌های استان تهران مجوز دارند یک نوبت بازدید و ارزیابی میدانی به عمل آورده شود و شرط تمدید این مجموعه‌ها منوط به ارزیابی میدانی و ارائه گزارش فعالیت به شورای توسعه خواهد بود.

خدمتکار از برگزاری کارگاه‌های آموزشی و توانمند سازی مدیران مردم نهاد استان تهران خبر داد و گفت: این برنامه در شش ماه اول سال جاری اجرا خواهد شد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران در ادامه از موافقت با درخواست تأسیس دو سازمان مردم‌نهاد، تحت عنوان «مجمع خیرین مهارتی استان تهران» و «انجمن رهایی یافتگان از مصرف الکل» در اولین جلسه شورای توسعه و حمایت از سازمان‌های مردم نهاد استان تهران نیز خبر داد و اظهار کرد: با احتساب دو مجموعه جدید مجموعاً ۴۹۷ مجوز سازمان مردم نهاد توسط استانداری تهران و بیش از ۲۷۰ مجوز توسط فرمانداری‌های سطح استان صادر شده است که حوزه فعالیت سازمان‌هایی که توسط استانداری صادر می‌شود در سطح استان و حوزه فعالیت سازمان‌های مردم نهاد که توسط فرمانداری‌ها صادر می‌شود در سطح شهرستان خواهد بود.

کد خبر 6088618

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم
  • تجلیل از راویان فعال روحانی موسسه فرهنگی روایت سیره شهدا
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • بازخوانی سفر اردوغان به عراق/ اهداف ژئوپلیتیکی ترکیه به بهانه مناسبات ژئواکونومیک
  • از تولید مسکن تا آخرین وضعیت ابر پروژه باغ راه حضرت فاطمه
  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان