Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، علی‌اکبر عبدالملکی ظهر امروز در شانزدهمین نشست کمیسیون گردشگری اتاق سنندج، توسعه پایدار استان کردستان را نیازمند برنامه‌ریزی هوشمند و جامع‌پذیر دانست و افزود: کردستان مهد فرهنگ و تمدن است و از جاذبه‌های گردشگری بکری برخوردار است در این راستا از فرصت‌های گردشگری استان باید به بهترین شکل استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی صنعت گردشگری را جزو صنعت‌های پاک و درآمدزا در جهان دانست و تصریح کرد: برندها و ظرفیت‌های گردشگری استان کردستان باید هوشمندانه معرفی شود.

عبدالملکی افزود: متناسب با سابقه تاریخی سنندج کلیپ‌هایی( تحت عنوان ناگفته های سنندج) در یک دقیقه تدوین شود.

وی برگزاری فستیوال‌ها و مسابقات ورزشی و نیز مسابقات بین‌المللی را در معرفی استان تاثیرگذار دانست و بر استارت بنیاد توسعه در استان تاکید کرد.

سند راهبردی در حوزه زیرساخت‌های گردشگری تدوین شود

رئیس کمیته گردشگری خوراک اتاق بازرگانی ایران نیز گفت: در راستای معرفی ظرفیت‌های گردشگری کردستان سند راهبردی و برنامه‌ریزی در حوزه زیرساخت‌های گردشگری تدوین شود.

ستار کیان‌پور با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه گردشگری در استان بر آماده‌کردن تقویم رویدادهای گردشگری، ایجاد ظرفیت‌های بالقوه گردشگری، تعریف برنامه بازاریابی در راستای معرفی استان تاکید کرد.

وی افزود: کردستان از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل زیادی برخوردار است و اقدامات زیادی در این راستا انجام شده است اما علیرغم این با نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد.

کیان‌پور توسعه گردشگری کردستان را نیازمند بازنگری و بازسازی دانست و افزود: موفقیت در برنامه‌های توسعه گردشگری مرهون تولید فکر، همدلی و هم افزایی و داشتن برنامه جامع است.

وی دستیابی به توسعه پایدار استان در حوزه گردشگری را در گرو جریان‌سازی فکری و بهره‌گیری از ظرفیت علمی نخبگان ذکر کرد.

کیان‌پور به جایگاه بارز خوراک و تغذیه در تمدن ایران اشاره کرد و اظهار کرد: خوراک زیباترین قسمت گردشگری و از صنعت‌های زودبازده است و ضرورت دارد آیین‌های خوراک استان ثبت شود.

وی ایجاد رویداد جاذبه‌ای تحت عنوان ایجاد خیابان غذا با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی را بسیار تاثیرگذار دانست و بر فراهم کردن بسترها جهت تجاری‌سازی ایده شرکت‌ها تاکید کرد.

کیان‌پور  سوغات را ظرفیت‌های ارزشمند استان دانست و تصریح کرد: بسترهای برندسازی استان فراهم شود.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵

منبع: فارس

کلیدواژه: اتاق ایران عبدالملکی کمیسیون گردشگری توسعه کردستان کیان پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۱۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون عملیات مرزبانی در سیستان و بلوچستان برگزار شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان کمیسیون عملیات مرزبانی سیستان و بلوچستان در دفتر فرماندهی هنگ مرزی جکیگور برگزار شد.

این کمیسیون به ریاست سردار رضا شجاعی، فرمانده مرزبانی استان و دیگر مسؤولان شامگاه روز گذشته (جمعه، ۱۴ اردیبهشت ماه) برگزار شد. فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان نقاط حساس و دوردست حوزه هنگ مرزی جکیگور را ارزیابی کرد.

شجاعی در این بازدید از گروهان مرزی کستک هنگ مرزی جکیگور، با تجلیل از خدمات شایسته و اثربخش مرزداران در تأمین نظم و امنیت منطقه، گفت: حفظ امنیت، مهم‌ترین و اصلی ترین مأموریت ماست که مرزداران خستگی‌ناپذیر همواره با شایستگی و توانمندی در حفظ  آن، ثابت قدم و موفق بوده‌اند و خواهند بود.

فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان اشراف اطلاعاتی و اهتمام به رعایت اصول تأمینی در حفظ و حراست مرزها را لازمه موفقیت در مأموریت‌ها دانست و بیان کرد: به همه مسائل مرزی باید با دید امنیتی نگاه کرد و روزمرگی در یگان‌های مرزی نباید باعث بی‌انگیزگی و بی‌اهمیتی ما نسبت به حساسیت وظیفه‌مان در قبال حفظ و حراست از مرزها شود.

وی مرزبانان را منشأ خدمات بسیاری مهمی از جمله امنیت دانست و افزود: امیدواریم همواره مرزداران موفق، سربلند و سلامت باشند و این امنیت همچنان مستمر و ادامه داشته باشد.

شجاعی با اشاره به اینکه افزایش احساس امنیت در جامعه بستگی به اقتدار و آمادگی مرزبانان و مرزداران دارد، اظهار کرد: یک مامور جدا از وظیفه‌ای که در برقراری نظم و آرامش جامعه دارد همیشه برای مردم الگو است و باید مراقب رفتار خود باشد.

به گزارش ایسنا به نقل روابط عمومی مرزبانی استان، وی توجه به امر آموزش را بسترساز ارتقای توان عملیاتی دانست و افزود: ارتقای توان عملیاتی در کنار توسعه کمی و کیفی برنامه‌های آموزشی، راهبردی مطمئن در آرامش‌بخشی اجتماعی و به ارمغان آوردن امنیت برای مردم است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • کمیسیون عملیات مرزبانی در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • معرفی تیم‌های جام جهانی فوتسال/ تیم ملی ایران درمیان غول های دنیا
  • ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • «وعده صادق» ایران را به عنوان یک قدرت جهانی معرفی کرد
  • اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • اندیشمندان دنیا به تغییر ساختار قدرت در جهان اتفاق‌نظر دارند