Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار خرانق در آیین معارفه خود گفت: احیای بافت تاریخی خرانق مستلزم اجرای طرح بازآفرینی شهری است.

به گزارش ایمنا، عبدالرسول یزدی اظهار کرد: این شهر دارای بافت قدیمی و صنایع دستی خوبی است که با حمایت میراث فرهنگی استان می‌توان این میراث ناملموس را زنده نگه داشت.

وی ابراز امیدواری کرد: آثار میراثی این شهر با کمک مسئولین استان از طریق طرح بازآفرینی شهری و مرمت بافت‌های فرسوده، احیا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار خرانق با بیان اینکه خرانق بیست و چهارمین شهر استان است که در یکی از قدیمی‌ترین بخش‌های استان با قدیمی‌ترین بناهای تاریخی شکل گرفته است، گفت: امیدوارم امانتدار خوبی برای این شهر باشم.

در این مراسم، محمد یارمند، مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری یزد اظهار کرد: ضوابط و مقرراتی که شهردار خرانق در سوابق کاری خود داشته، در مدت فعالیتش در این شهر مورد انتظار است.

وی با بیان اینکه نگاه دولت به شهرهای کوچک و تازه تأسیس، نگاهی خوب و ویژه است، ابراز امیدواری کرد: این نگاه تداوم پیدا کند.

مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری یزد تصریح کرد: شهرداری‌ها در صدر خدمت رسانی به مردم در شهرها هستند و با ٤٠٠ نوع خدمت از تنوع خدماتی قابل توجهی برخوردارند لذا امیدواریم با جدیت و تلاش اولین شهردار خرانق و با حمایت همه اعضای شورای اسلامی این شهر، آغازگر برنامه‌های خوبی در آینده این شهر باشیم.

یارمند این روز را روزی به یادماندنی در تاریخ این خطه‌ی زیبا خواند که می‌تواند سرآغاز عمران منطقه البته با حمایت و مشارکت مردم محلی از شورا و هم شهردار جدید شهرشان باشد.

رضا زارع زاده، فرماندار سابق مهریز در این مراسم گفت: ویژگی‌های مشترکی بین شهرهای خرانق و مهریز وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به مباحث مربوط به بازآفرینی شهری و بافت قدیم تاریخی اشاره کرد.

وی با اشاره به تجربیات خوب «عبدالرسول یزدی» در طرح بازآفرینی شهری مهریز طی سه سال گذشته که مهریز را در جذب اعتبار بازآفرینی کشور در جایگاه نخست استان قرار دارد، ابراز امیدواری کرد: احیای بافت تاریخی و بازآفرینی شهر خرانق نیز مؤثر واقع شود.

فرماندار شهرستان مهریز تاکید کرد: شهردار خرانق فردی مردم‌دار، مسوولیت‌پذیر، با جرأت، توانا و دارای روابط‌عمومی بالا است.

منبع: ایسنا

کد خبر 544981

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهرداری خرانق بافت تاریخی بازآفرینی شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق طرح بازآفرینی شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۱۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی تاکید کرد: در محدوده بافت‌های فرسوده دو میلیون و ۷۰۰ هزار بنای ناکارآمد و فرسوده وجود دارد، این بناها جان مردم را در ۶۹۰ شهر به خطر انداخته است. بنابراین ما نوسازی را در اولویت قرار دادیم؛ زیرا موضوع جان انسان‌ها است. این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: برای نوسازی این بافت‌های فرسوده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند. همچنین ۴ چالش نوسازی در سند تحول دولت آمده که راهکار این است ما با بسته‌های تشویقی مختلف، سرمایه گذاران را ترغیب به نوسازی کنیم.

این مقام مسؤول تاکید کرد: بیش از ۵۴۶ شهر بسته‌های تشویقی شهرسازانه را اجرا می‌کنند؛ به طوری که آمار صدور پروانه نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۲ رکورد نوسازی در محدوده بافت‌های فرسوده در بازه زمانی بعد از انقلاب شکسته شد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: گام اول را با همکاری بسیج مستضعفان و بسیج سازندگی برداشتیم و تا الان ۴۶۷ حلقه میانی ایجاد کردیم که در محلات هدف بازآفرینی به ارائه خدمات می‌پردازند. این اتفاق جدیدی است که قصد داریم این تعداد را به ۲۰۰۰ حلقه برسانیم.

کد خبر 6094227 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • تسهیل در روند اجرای بزرگراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز