Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: پست‌های مهم و کلیدی مدیریتی باید به افراد متعهد و پاکدست واگذار شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی روز سه‌شنبه در دیدار با کارکنان بنیاد شهید استان مرکزی با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اظهار داشت: امروز در مقابل دسیسه و فتنه‌های دشمن نیاز به تمسک و بهره گرفتن از فرهنگ ارزشمند ایثار، مقاومت داریم که درس‌های مهم مکتب قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است و قطعا کشور را در برابر توطئه دشمن بیمه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنابراین بنیاد شهید که متولی اصلی و مسئول حوزه ایثار، جهاد و شهادت در کشور است وظیفه خطیر و سنگینی در راستای ترویج این فرهنگ ارزشمند و گران‌مایه در کشورمان برعهده دارد که باید برای توسعه، ترویج و تعمیق و تعمیم این فرهنگ اقدامی جدی انجام دهد.

دری نجف‌آبادی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم باید از تکرار نقاط ضعفی که در گذشته وجود داشته بپرهیزد و در مقابل، با نقاط قوت با تمام توان در جهت اعتلای آرمان‌های بلند شهدا، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبرمعظم انقلاب حرکت کرده و گام بردارد.

وی خاطرنشان کرد: سلامت درون دستگاهی از وظایف بنیاد شهید و امور ایثارگران است که پست‌های مدیریتی حساس به خصوص در حوزه مالی و اعتبار این نهاد انقلابی باید در اختیار افراد پاکدست قرار گیرد و این نهاد باید الگویی برای دیگر دستگاه‌های اجرایی باشد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی: عملکرد کادر درمان استان مرکزی در کنترل کرونا قابل قبول استآیت‌الله دری نجف‌آبادی: استاندار مرکزی در امر ازدواج تدبیر کندآیت‌الله دری نجف‌آبادی: تیم مدیریتی جدید استان مرکزی از ظرفیت‌های اقتصادی برای بهبود معیشت مردم استفاده کند

امام جمعه اراک با اشاره به مفاخر استان مرکزی گفت: استان مرکزی مهد بزرگان و مفاخر و زادگاه شهدای بزرگ انقلاب اسلامی همچون شهید چمران و شهید شیخ فضل الله محلاتی است که نقش بی بدیلی در تاریخ کشور ایفا کرده‌اند و معرفی سیره زندگی هر یک از این شهدای گلگون کفن می‌تواند گام‌بلندی در جهت تبیین فرهنگ ایثار و شهادت باشد.

دری نجف‌آبادی بیان کرد: امروز دشمن با تهاجم فرهنگی به دنبال ضربه و خدشه به فرهنگ‌های ارزشمند اسلامی مانند امر به معروف، عفاف، حجاب، نماز و ولایت است و از این رو باید با گسترش فرهنگ اهل بیت(ع) و ایثار و شهادت همه توان را برای شکست راهبردهای آنها به کار گیریم.

انتهای پیام/711/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: الله دری نجف آبادی استان مرکزی بنیاد شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۲۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف یوسفی صبح یکشنبه در نشست تخصصی به مناسبت هفته زمین پاک در دانشگاه اراک با اشاره به مدیریت پسماندها اضافه کرد: در ایران، قانون مدیریت جامع پسماند ایجاد و آئین نامه اجرایی برای آن تصویب شده و از دهه ۸۰ تاکنون به اجرا درآمده و باید اذعان کرد مدیریتی که در این عرصه انجام می‌شود نیازمند بازنگری است و باید مورد توجه و پیگیری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: متأسفانه جهش‌های مدنظر در راستای حل مشکلات زیست محیطی اتفاق نیفتاده و امیدواریم در این خصوص اتفاقات جدید در استان صورت پذیرد.

یوسفی تاکید کرد: سازمان مردم نهادی تحت عنوان حافظان طبیعت و محیط زیست در شهرستانهای ساوه و زرندیه، از پسماندهای قابل بازیافت از پوست میوه‌ها، سبزی‌ها وصیفی جات تحت عنوان خشکاله برای مصرف دام درست می‌کنند و داوطلبانه به دامداری‌ها تحویل می‌دهند.

وی افزود: این خشکاله‌ها حدود ۷۰ درصد وزن پسماندهای خانگی است و به جای تولید شیرابه و هزینه‌های حمل و نقل و دفن به عنوان علوفه مورد نیاز دام‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: در طول شبانه روز ۷ و نیم تن پسماند عفونی در استان تولید می‌شود که باید پس از طی یک مرحله اتوکلاو در سایت‌های ویژه دفن شوند که اقدامات در این راستا در سطح استان در شهرستان‌های ساوه و اراک در حال انجام است.

وی با اشاره به پسماند صنعتی معمولی و ویژه گفت: پسماند صنعتی ویژه حدود یک میلیون تن سالانه در استان تولید می‌شود که یک سایت در این خصوص از دهه ۹۰ در ساوه ایجاد شده که کم و بیش در حال فعالیت است.

وی در ادامه یکی از اقدامات جدی در دانشگاه‌ها را ارائه راهکار برای پساب‌های تولید صنایع و صنایع ویژه و همچنین پساب‌های کشاورزی برشمرد.

یوسفی خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۹ تا سال ۱۴۰۲، در قالب پویش ملی مسیر سبز- ایران پاک، پاکسازی محورهای مواصلاتی و جاده‌های استان با بکارگیری اقشار آسیب دیده و حمایت افراد خیر و شرکت‌های صنعتی صورت گرفته است؛ که در این پویش تاکنون ۴۰ تن زباله در قالب ۱۰ هزار پاکت جمع آوری شده است.

وی بر تحقیق علمی و فرهنگ سازی خطاب به دانشجویان تاکید کرد و گفت: هر اقدام زیستی محیطی نیازمند ۲ اهرم قانون و فرهنگ سازی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تاکید کرد: آموزش مدیریت پسماند در مدارس، روش‌های مدیریتی پسماند عفونی برای منشی مطب‌ها، مدیریت پسماند صنعتی و ویژه برای صنایع و آموزش مدیریت پسماندهای عادی برای شهرداران و دهیاران از جمله مواردی است که در حوزه آموزش و فرهنگ سازی باید مورد نظر قرار گیرد.

یوسفی با بیان اینکه بیش از هزار لیتر در ثانیه در استان پساب صنعتی وجود دارد که قابلیت بازچرخانی دارند که برای این نیز باید راهکار لازم ارائه و پیاده سازی شود.

کد خبر 6090585

دیگر خبرها

  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • حمایت نمازگزاران خرم آبادی از اجرای طرح نورفراجا
  • کارگران سربازان فداکار جبهه جنگ اقتصادی هستند
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد
  • شهید مهدی شاه آبادی نمونه مدیر جهادی دهه ۶۰ + فیلم
  • آیت الله علم الهدی: میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • اسم گذاری ۱۷ شوال به عنوان روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای