Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@01:46:28 GMT

106 کیلومتر از سواحل غرب مازندران آزادسازی شد

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۱۲۲۱۲

106 کیلومتر از سواحل غرب مازندران آزادسازی شد

به گزارش خبرگزاری فارس از نوشهر، بهروز بائی‌لاشکی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به ارزش بالای اراضی ساحلی به طول ۱۳۷ کیلومتر در غرب مازندران اظهار کرد: ۴ هزار نشانه‌ ارتفاعی باید برای مشخص شدن مرز نوار ساحلی نصب شود.

وی به اتمام کاداستر اراضی ساحلی در غرب مازندران اشاره کرد و گفت: ضرورت دارد این اقدام برای جلوگیری از تجاوزات احتمالی در حریم ۶۰ متری دریا صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بائی‌لاشکی افزود: با همکاری اداره کل ثبت و اسناد مازندران از ۱۳۷ کیلومتر نوار ساحلی با مساعدت مردم و سایر دستگاه‌های اجرایی و قضایی از سال ۹۵ تاکنون  ۱۰۶ کیلومتر آن آزادسازی و در دسترس عموم قرار گرفت‌.

معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی نوشهر تصریح کرد: بقیه این اراضی مربوط به اشخاص حقوقی، نهادهای نظامی، انتظامی و افرادی که در این اراضی احداث بنا کردند را شامل می‌شود که پرونده‌های آنان در محاکم قضایی مطرح است.

این مسؤول خاطرنشان کرد: برای ایجاد فرهنگ آزادسازی ساحلی، نخستین دستگاه دولتی مجتمع رفاهی سازمان برنامه و بودجه کشور در ساحل روستای علی آباد عسکرخان نوشهر بود که ۳۳ هزار مترمربع از این اراضی آزاد و قابل دسترس مردم شد.

طبق ماده ۱۱ قانون اراضی مستحدث ساحلی صریحا به منابع طبیعی تکلیف شده است که به محض مشاهده تصرف اراضی ساحلی می‌تواند نسبت به رفع تصرف آن اقدام کند.

معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی نوشهر اظهار کرد: اراضی ساحلی در سال‌های گذشته توسط مردم بیشتر به صورت سهوی مورد تصرف قرار گرفت که با سنگ‌های اورلب درسمت ساحل برای جلوگیری از پیشروی آب دریا، به مرور زمان این فضا مسدود شد. 

این مسؤول اظهار کرد:‌ از ۸۲۰ هکتار حریم اراضی ۶۰ متری دریا در غرب برای بالغ بر ۳۰۰ هکتار آن سند تک برگ به نام دولت جمهوری اسلامی و به نمایندگی سازمان جنگل‌ها اخذ شد که امیدواریم تا پایان سال برای مابقی این اراضی سند تک برگ گرفته شود.

انتهای پیام/۸۶۰۶۱/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: آزادسازی ساحل مازندران دریای مازندران سواحل غرب مازندران اراضی ساحلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۲۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • پاسخگویی مرکز امداد شرکت گاز به ۸۴ هزار تماس تلفنی مشترکان گاز طبیعی 
  • کاهش ۲ متری تراز آب دریای خزر طی ۲۰ سال گذشته
  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • بهره‌مندی ۲۳۷ روستای آذربایجان‌غربی از نعمت گاز‌طبیعی
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر مربع از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • حرکت عادی خودرو‌ها در جاده‌های شمال