Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگ کننده سپاه جهاد علمی را از راه‌های روشن تقرب به خدا دانست وگفت:دانشمندان و پژوهشگران باید خود و علمشان را به طور کامل وقف اسلام و انقلاب کنند تا مانند شهید سلیمانی که وجودش را وقف انقلاب و جهان اسلام کرد، اثرگذار و ماندگار شوند. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام سپاه نیوز، سردار سرتیپ بسیجی محمدرضا نقدی در مراسمی که به مناسبت هفته‌ پژوهش با حضور فرماندهان، مدیران، فرهیختگان و تلاشگران عرصه پژوهش و جمعی از خانواده‌های متوفیان دانشمندِ حوزه‌ فناوری پژوهش، در دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام برگزار شد، با گرامیداشت ایام حماسه‌ساز نهم دی و یاد و خاطره سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: همانگونه که جهاد با نفس یکی از مهمترین راه‌های رسیدن به خدا است، تلاش و جهاد علمی نیز راه روشن تقرب به خدا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون هماهنگ‌کننده سپاه ادامه داد: جهاد علمی مولفه‌هایی دارد که پیداکردن صورت مسئله و داشتن فرمول‌های حلّ مسئله از جمله این این مؤلفه‌ها به شمار می‌آید.

سردار نقدی کار کردن کلیشه‌ای را بی اثر توصیف و اظهار کرد: باید طرح‌های جدید ارائه کنیم و در روش‌های تحقیقی با کنار گذاشتن کلیشه‌ها انقلاب کنیم. دست پژوهش گران را در این حوزه باز بگذاریم و از آن‌ها حمایت کنیم.

وی در ادامه تاکید کرد: سومین مولفه جهاد علمی و موفقیت در این عرصه این است که دانشمندان و پژوهشگران باید خود و علمشان را به طور کامل وقف اسلام و انقلاب کنند تا مانند شهید سلیمانی که وجودش را وقف انقلاب و جهان اسلام کرد، اثرگذار و ماندگار شوند.

در ابتدای این مراسم، گزارش کاملی در حوزه‌ پژوهش، دستاورد‌های دانشگاه، برنامه‌های آینده و تحولات حوزه‌ پژوهش و فناوری در خصوص مولفه‌ جهت دهنده فضای و محیط پژوهشی، نیروی انسانی زبده و متخصص و مدل عملیاتی برنامه ریزی و پژوهشی توسط دبیر مراسم ارائه شد.

در پایان این مراسم از نخبگان و تلاشگران عرصه پژوهش و خانواده‌های دانشمندان متوفی دانشگاه تجلیل به عمل آمد.   بیشتر بخوانید: سرلشکر باقری: سردار ایرلو عمر خود را وقف اعتلای انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت کرد   انتهای پیام/ برچسب ها: سردار نقدی سپاه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سردار نقدی سپاه جهاد علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود

آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

علم قدرت آفرین است

در ابتدای این جدیدار، دکتر روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • سردار سلامی: رهبر انقلاب فرمودند سپاه در بحث آموزش مجاهدت کند
  • سردار سلامی: عملیات وعده صادق استثنایی ترین تصمیم نظام بود
  • سردار سلامی: عملیات وعده صادق استثنایی ترین تصمیم یک نظام بود
  • سردار سلامی: «وعده صادق» استثنایی‌ترین تصمیم نظام بود
  • سردار سلامی: «وعده صادق» استثنایی‌ترین تصمیم نظام بود
  • تربیت نیرو‌های متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • شهید مطهری فرقان انقلاب بود
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود