Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباسعلی ایرجی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: هرچند در این شهرستان قابلیت‌های بالقوه‌ای  برای جذب گردشگر در سطح بین‌المللی و ملی وجود دارد؛ اما تقویت زیرساخت‌ها و تأسیسات گردشگری، حمایت از سرمایه‌گذاران در بخش گردشگری، توسعه گردشگری دیجیتالی، تبلیغ و معرفی ظرفیت‌ها و جاذبه‌ها، توانمندسازی فعالان بخش گردشگری با برگزاری دوره‌های مختلف، برگزاری همایش‌ها و جشنواره‌ها ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خور و بیابانک را دانشگاه و قطب اقامتگاه‌های بوم گردی کشور دانست و افزود: فعالان این صنعت توانسته‌اند با استفاده از ظرفیت‌های بسیار خوب زمینه را برای توسعه گردشگری فراهم کنند.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خور و بیابانک خاطرنشان کرد: طبیعت بکر، جاذبه‌های روستایی، صنایع‌دستی، غذاهای سنتی و آثار تاریخی ظرفیت نابی است که گردشگران را جذب می‌کند که باید تلاش شود این جاذبه‌ها را به مسافران معرفی کنیم.
ایرجی اظهار داشت: این شهرستان با برخورداری از بناهای تاریخی و جاذبه‌های طبیعی و مذهبی منحصربه‌فرد هرساله شاهد بازدید شمار زیادی از گردشگران داخلی و خارجی است.
وی افزود: این شهرستان به دلیل وجود آداب‌ورسوم، فرهنگ محلی و سنتی بکر، چشم‌اندازهای زیبا و منحصربه‌فرد طبیعی می تواند به‌عنوان قطب صنعت گردشگری کشور و استان اصفهان مطرح شود.
ایرجی حوزه‌های طبیعی، مذهبی زیارتی، تاریخی، تفریحی و سلامت را از جمله مقاصد گردشگری منطقه بیان کرد و گفت: دریاچه نمک، دهکده نمکی، کویر مصر، رمل‌های ماسه‌ای، چال سلکنون، تخت عروس، تخت عباسی، قلعه‌های جندق، بیاضه، ایراج، چشمه‌های گرمه، آبگرم و بازیاب و بقعه‌های شمس‌الدین و نجم والدین در مهر جان و امام زادگان ازجمله این آثار هستند.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خور و بیابانک افزود: بافت تاریخی و معماری کویری روستاهای گردشگری خور و بیابانک، مهمان‌نوازی و پذیرایی گرم کویرنشینان این فرصت را فراهم کرده است  که  این منطقه  دارای بهترین گنجینه‌های گردشگری باشد.
وی بابیان اینکه از ابتدای نخست امسال بیش از پنج هزار و ۶۵۰ نفر گردشگر در واحدهای اقامتی خور و بیابانک اقامت داشتند گفت: قبل از شیوع بیماری کرونا اقامت گردشگران در اقامتگاه‌های بوم‌گردی و تأسیسات گردشگری شهرستان بیش از ۳۵هزار نفر بوده است.
ایرجی افزود: به‌منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی در زمان شیوع کرونا، از ظرفیت پذیرش گردشگر کاسته شد.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خور و بیابانک گفت: تاکنون برای راه‌اندازی ۷۲ واحد تأسیسات گردشگری موجود در شهرستان بیش از ۱۷۰میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.
وی گفت: در زمان حاضرخور و بیابانک دارای ۷۲ واحد تأسیسات گردشگری با ظرفیت پذیرش اقامت بیش از چهار هزار و ۱۵۵ نفر شامل ۶۷ واحد اقامتگاه بوم گردی، یک سفره‌خانه سنتی، ۲ هتل، یک اقامتگاه سنتی و یک مهمان‌پذیر است.
ایرجی ادامه داد: قرار است ۹ واحد تأسیسات گردشگری دیگر در سال آینده به این مجموعه‌ها اضافه شود.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خور و بیابانک با اشاره به اشتغال ۳۷۲ نفری در تأسیسات گردشگری این شهرستان گفت: ایجاد۳۲ واحد اقامتگاه و مجتمع گردشگری در دست اقدام است که مجموع واحدهای گردشگری خور و بیابانک به ۱۰۴ واحد افزایش می‌یابد و برای حدود ۱۷۰ نفر به‌صورت مستقیم شغل ایجاد می‌شود.
وی افزود: این اقامتگاه‌ها در شهرهای خور، جندق و روستاهای بیاضه، گرمه، مصر، فرحزاد ، نیشابور، مهرجان، هد، نصرآباد، عروسان گلستان ، ایراج ، چاهملک و آبگرم پذیرای مسافران عبوری و گردشگران ایجاد خواهد شد.
ایرجی با اشاره به آثار تاریخی ثبت‌شده شهرستان خور و بیابانک گفت: آثار تاریخی ثبت‌شده خور و بیابانک مربوط به دوره‌های ساسانی، پهلوی، ایلخانان، قاجاریه، صفویه، صدر اسلام، سلجوقی و قرن هفتم است.
وی بیان داشت: نارنج قلعه بیاضه، آرامگاه استاد حبیب یغمایی، بقعه شمس والدین محمد مهرجان، مسجد عرب‌ها،آب‌انبار ابراهیم‌آباد، خانه یغما، خانه کافی، حسینیه و شبستان مساجد جامع قلعه جندق، بیاضه و فرخی، قلعه جندق، خانه جلال‌ ثابتی و بافت تاریخی و قلعه ایراج آثاری است که ثبت ملی شده است.
خور و بیابانک از شمال با شهرستان دامغان در استان سمنان، از جنوب با شهرستان اردکان در استان یزد، از شرق با شهرستان طبس در استان خراسان جنوبی و از غرب با روستای چوپانان در شهرستان نایین هم مرز است.
این شهرستان با ۱۲ هزار کیلومتر مربع وسعت و ۲۰ هزار نفر جمعیت در ۴۲۰ کیلومتری شرق مرکز اصفهان قرار دارد.

برچسب‌ها خور و بیابانک اصفهان بوم گردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خور و بیابانک اصفهان بوم گردی خور و بیابانک اصفهان بوم گردی رییس اداره میراث فرهنگی تأسیسات گردشگری اقامتگاه ها بوم گردی جاذبه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۲۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: همزمان با شهادت امام جعفر صادق (ع) تمامی بنا‌های تاریخی، موزه‌ها و محوطه‌های زیر مجموعه این اداره کل در سطح استان پهناور اصفهان  فردا تعطیل است.

امیر کرم زاده ادامه داد: از روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه تمامی این اماکن آماده ارائه خدمات به گردشگران و دوستداران میراث فرهنگی خواهد بود.

استان اصفهان بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی دارد که هزار و ۸۵۰ اثر به ثبت ملی و ۱۵ اثر آن از جمله میدان امام، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع به ثبت جهانی رسیده است.

۸۰ موزه و بنای تاریخی با قابلیت بازدید در سراسر اصفهان تحت نظارت و مدیریت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این استان هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه