Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی ایران با اشاره به ارتباط شکوفایی ظرفیت‌های گردشگری و اشتغال‌زایی گفت: گردشگری ظرفیت مغفول مانده‌ای در کشور و استان کردستان بوده که باید بهتر به مردم معرفی شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  سنندج، علی‌اکبر عبدالملکی ظهر امروز در نشست کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی سنندج که در سالن جلسات بهزیستی برگزار شد، توسعه پایدار را نیازمند برنامه‌ریزی هوشمند، جامع‌ و فعالیت یکپارچه تمام اجزای جامعه و همکاری و مشارکت فعال مردم و مسئولان تمام نهادها دانست و اظهار داشت: فرهنگ‌سازی های لازم جهت تحقق توسعه پایدار در صنعت گردشگری باید انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استان کردستان ظرفیت‌ و زمینه توسعه گردشگری را دارد و همین امر می‌تواند سبب اشتغال‌زایی شود، گفت: باید از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان به نحو احسن استفاده و به کشور معرفی شود.

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی ایران صنعت گردشگری را جزو صنعت‌های پاک و درآمدزا در جهان دانست و تصریح کرد: گردشگری ظرفیت مغفول مانده‌ای در کشور و استان کردستان بوده که باید مسئولان متولی در جهت توسعه زیرساخت‌ها و نیازمندی‌های این حوزه بیش از بیش تلاش کنند.

عبدالملکی توسعه زیرساخت‌های گردشگری را رکن مهم توسعه اقتصادی خواند و افزود: شناسایی ذائقه گردشگران و معرفی ظرفیت‌های این حوزه و تهیه کلیپ‌هایی تحت عنوان ناگفته‌های سنندج و برگزاری مراسمات مختلف متناسب از جمله کارهایی بوده که در راستای توسعه این حوزه در دستور کار است.

 توسعه حوزه "گردشگری خوراک" نیازمند برنامه‌ سنجش‌پذیر است 

ستار کیان‌پور، رئیس کمیته گردشگری خوراک و نوشیدنی‌های اتاق بازرگانی ایران نیز در این جلسه با بیان اینکه برای رسیدن به موفقیت نیاز به برنامه‌ریزی هوشمند داریم، اظهار داشت: توسعه حوزه "گردشگری خوراک" نیازمند برنامه‌ سنجش‌پذیر است. 

وی با بیان اینکه کردستان برای رسیدن به شرایط مطلوب نیاز به همفکری و اندیشیدن دارد، گفت: امروز نیازمند خلاقیت هستیم چراکه راه‌های کهنه به موفقیت منجر نخواهد شد.

رئیس کمیته گردشگری خوراک و نوشیدنی‌های اتاق ایران تصریح کرد: برای توسعه کشور و کردستان نیاز است تمام افکار در کنار هم یک خط مش را ایجاد و دنبال کنند، چراکه دلیل موفقیت برخی از استان‌ها تشکیل هم‌افزایی است لذا اگر همه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان کنار یکدیگر قرار نگیرند کردستان دچار روز‌مرگی می‌شود.

وی بیان کرد: خوراک در تمدن ایرانی جایگاه بسیار بالایی دارد چرا که بالغ بر یک سوم هزینه گردشگر را خوراک تشکیل می‌دهد.

کیان‌پور ادامه داد: گردشگری خوراک به نوعی مادر همه گردشگری‌ها است لذا ثبت خوراک‌های مخصوص استان امری بسیار مهم است.

وی اظهار کرد: ایجاد ظرفیت‌های بالقوه در حوزه گردشگری خوراک می‌تواند به تعالی این حوزه از گردشگری بیانجامد لذا باید در حوزه بازاریابی این مهم نیز برنامه‌ای سنجش پذیر تدوین شود.

رئیس کمیته گردشگری خوراک و نوشیدنی‌های اتاق ایران عنوان کرد: خوراک و موسیقی اصلی‌ترین شاخصه‌های جذب گردشگر است که کردستان در هر دو زمینه بسیار غنی است.

وی ابراز داشت: برپایی جشنواره خوراک در عید نوروز در کنار موسیقی در استان کردستان می‌تواند بسیار تأثیرگذار باشد.

رئیس کمیته گردشگری خوراک و نوشیدنی‌های اتاق ایران افزود: یکی از جاذبه‌ها در دوران پسا کرونا ایجاد خیابان‌های غذا است که می‌تواند به عنوان یک جاذبه نوین عمل کند.

کیان‌پور تصریح کرد: بستر ایجاد بسته‌بندی و فروش سوغات باتوجه به ظرفیت‌های استان کردستان، مد نظر و در اولویت ماست.

نابودی 62 میلیون شغل در حوزه گردشگری جهان به خاطر کرونا / دولت روحانی گردشگری را بدهکارتر کردمیزگرد تسنیم| "ری" باید از سایه تهران خارج شود/ ظرفیت‌های بسیاری برای توسعه گردشگری "ری" وجود داردامکانات گردشگری قشم باید جهانی شود

توسعه گردشگری کردستان مستلزم توجه به ظرفیت‌های موجود است

یعقوب گویلیان؛ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان نیز در این نشست با بیان اینکه متأسفانه علی‌رغم تلاش‌های زیاد، تصمیم بر این شد تا استان در نمایشگاه اکسپو شرکت نکند، اظهار داشت: حوزه میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری حوزه فرابخشی است لذا نیازمند بستر مناسب در زیرساخت‌ها هستیم.

وی گفت: به زودی شاهد فعالیت راه‌آهن و فروگاه سقز خواهیم بود که می‌تواند ظرفیت‌های مناسبی برای توسعه استان باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان تصریح کرد: ثبت جهانی هورامان، استان را در کشور و حتی دنیا معرفی کرده و این خود ظرفیت بسیار مناسبی برای کردستان محسوب می‌شود کما اینکه به واسطه همین ثبت به جذب گردشگران در سال جاری خوش‌بین هستیم.

وی بیان کرد: معتقد هستیم در جایی که محیط‌زیست و مسائل فرهنگی از بین برود گردشگری نیز تضعیف خواهد شد.

گویلیان خاطرنشان کرد: در صدد ثبت تخت سلیمان در آذربایجان غربی و وصل کردن مسیر اورامان به تخت سلیمان و بیستون در استان کرمانشاه برای توسعه گردشگری هستیم.

وی با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت‌های استان به بهترین نحو در راستای توسعه گردشگری کردستان استفاده کنیم، اظهار کرد: استان کردستان می‌تواند در حوزه توریسم درمانی یکی از استان‌های برتر کشور باشد اما متاسفانه تا با حال آنچنان که باید از این موضوع استفاده بهینه نشده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان ادامه داد: امیدواریم در نمایشگاه توسعه گردشگری که در بهمن ماه برگزار می‌شود بتوانیم تمامی پتانسیل استان را به بازدید‌کنندگان نشان دهیم.

انتهای پیام/487/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنایع دستی و گردشگری گردشگری کردستان توسعه گردشگری استان کردستان میراث فرهنگی برای توسعه ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۲۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد بنافی ظهر شنبه در نشست تبیینی طرح تکام «توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه» بیان کرد: توسعه اشتغال روستایی را به عنوان یک برنامه و اولویت مهم در دستور کار داریم.

وی اضافه کرد: اگر طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان با جدیت دنبال شود تحول در حوزه روستایی به ویژه در اشتغال و اقتصاد روستایی رخ می‌دهد و به عبارتی تبلور مردمی سازی اقتصاد روستا است.

وی اضافه کرد: تجربه‌های خوب دهیاران در این حوزه به اشتراک گذاشته شود و تلاش شود تا سند توسعه هر روستا بر پایه الگوی مردمی تدوین و عملیاتی شود.

کد خبر 6089974

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان